Ženski orgazam- kako biti siguran da žena ne glumi?
Moderators: spacebound, Duminjo
-
Obrisan profil
- Status: Offline
Re: Ženski orgazam- kako biti siguran da žena ne glumi?
Merite puls, treba da tandrce milion beats per minute
-
Obrisan profil
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Manite s tih sto morate nagadjati na kraju. Morate imat partnericu i odnos u kojem mozete podijeliti sve istine,pa i tu. Ako je negdje zapelo,ispravljati. Ne lagati. Osim ako vam tako paše,da vas tapsu i obmanjuju. 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Meni još uvijek nije jasno zašto ga uopće glumit i šta dobije s tim? Kad krene, dovoljno je stavit prst unutra (ako unutra nije već nešto drugo
), i osjetit će snažne kontrakcije. Ostali simptomi su toliko očiti da ih jedino slijepac ne vidi. 
Ne znam zašto bi glumila. Jedino ako joj nije stalo do nje same, onda ima drugi problem ali lično nisam upoznat sa glumicama...
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Valjda im bude zao reci uzasan siNedo wrote:Ne znam zašto bi glumila. Jedino ako joj nije stalo do nje same, onda ima drugi problem ali lično nisam upoznat sa glumicama...
Postujte to.
Ali se zato ne javlja,mobitel nije u redu nesto
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40989 times
- Been thanked: 27560 times
[ytube][/ytube]
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- drugrankovic
- Inventar foruma

ne odglume?
pa budimo realni, ne moraju da odglume sad bas orgazam , ali umeju da precuto to je sigurno... iz pristojnosti... ako im nije stalo mnogo da navedu to nekako upakovano da se muski ego odma ne sroza, onda te ostave uz raznorazne izgovore... opet iz razloga jer ne zele bit grube i proste... rjetko koja ce rec ej ne trosi mi vrjeme, idi ebi samog sebe...
i niko im nema sta tu zamjerit... nadje drugog ili te ubrzo ostavi, to ti je znak...
pa budimo realni, ne moraju da odglume sad bas orgazam , ali umeju da precuto to je sigurno... iz pristojnosti... ako im nije stalo mnogo da navedu to nekako upakovano da se muski ego odma ne sroza, onda te ostave uz raznorazne izgovore... opet iz razloga jer ne zele bit grube i proste... rjetko koja ce rec ej ne trosi mi vrjeme, idi ebi samog sebe...
i niko im nema sta tu zamjerit... nadje drugog ili te ubrzo ostavi, to ti je znak...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9746 times
- Been thanked: 11483 times
Ne, ne kažem da sa mnom svaki put dožive ali ne glume... Jednostavno je nekad dovoljno nekome 5 minuta a nekad nije dovoljno ni 5 sati. Žene su mnogo složena bića, puno faktora igra ulogu zato je najvažnija komunikacija. Ne znam zašto ljudi nešto glume polomiše se, ama reci kako ti odgovara i ćao, nemam ja vremena da gledam u kašike...Zagorka wrote:Valjda im bude zao reci uzasan siNedo wrote:Ne znam zašto bi glumila. Jedino ako joj nije stalo do nje same, onda ima drugi problem ali lično nisam upoznat sa glumicama...![]()
Postujte to.
Ali se zato ne javlja,mobitel nije u redu nesto
- satnik alberto bertorelli
- Sitna buranija

zato lipo platiš i nezamaraš se s glupostima 
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3094 times
Pa možda ne treba brinuti da li glumi ili ne glumi?
Bitno je da te boli qrac i da se ti zadovoljiš, ako ona nije zadovoljna pa šta ćemo, ako već glume
Jer pretopstavljam ako bi se teretio da li je zadovoljna ili ne onda ne bi ni bilo drugog puta, zbog nesigurnosti ne bih više ni libida bilo.
Bitno je da te boli qrac i da se ti zadovoljiš, ako ona nije zadovoljna pa šta ćemo, ako već glume
Jer pretopstavljam ako bi se teretio da li je zadovoljna ili ne onda ne bi ni bilo drugog puta, zbog nesigurnosti ne bih više ni libida bilo.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40989 times
- Been thanked: 27560 times
Jel spominje Boga ne glumi ohh moj Boze oo0000000000000000000000000000000000000000000000000000
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4367 times
- Been thanked: 3296 times
A kad zategbira onda je serijski orgazam 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
Je li ko primjetio da mu je zenska odglumila orgazam? Kako ste to saznali?
Nakon toga i vi glumite orgazam?
Nakon toga i vi glumite orgazam?
.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Koliko je vremena potrebno ženi da doživi orgazam?

Iako čin vođenja ljubavi u filmovima djeluje savršeno, ipak se u stvarnom životu razlikuje od holivudskog.
Nova studija je otkrila koliko je vremena potrebno prosječnoj ženi da bi doživjela vrhunac tokom seksualnog odnosa.
Tačno 645 žena iz 21 zemlje svijeta učestvovalo je u istraživanju u kojem je korišćena štoperica kako bi se zabilježilo koliko im je vremena trebalo da dostignu vrhunac u spavaćoj sobi.
Naučnici su studiju označili kao prvu ove vrste, a njena misija je bila da izmjeri "latentnost orgazma", tj. vrijeme između početka uzbuđivanja i orgazma.
"The Journal of Sexual Medicine", u kojem su objavljeni rezultati studije, definišu početak uzbuđivanja kao "intenzivnu želju za seksom zbog prisustva erotskih stimulansa koje pruža partner, koje žena dobija kroz određene audio-vizuelne metode".
Za prosječnu ženu do vrhunca je trebalo 13 minuta i 25 sekundi, ali je zabrinjavajući podatak da jedna od šest žena nije uopšte doživjela vrhunac.
Takođe, treba istaći da se vrijeme koje je ženama bilo potrebno za vrhunac kretalo od 5 minuta do nešto više od 21 minut. Ako ste se ikada zapitali da li starost ili koliko ste dugo sa svojim partnerom utiče na tu brojku, odgovor je ne.
Isto tako, ako vas zanima da li ovaj broj može da se uporedi sa muškarcima, odgovor je opet ne.
Ono što bi trebalo da znate jeste da je ženama potrebno duplo više vremena nego muškarcima za postizanje orgazma.
Studija iz 2009. godine otkrila je da je muškarcima u prosjeku trebalo 6 minuta do vrhunca.
(Super žena)
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14520 times
- Been thanked: 10031 times
Re: Koliko je vremena potrebno ženi da doživi orgazam?
Najveca shega mi je kad poslije tri minute i svog vrhunca kaze - kakav sam bio, jesi svrsila? A desavalo se ... I sta da kazes u tom trenutku? Pa kaze ne fejkaju zene orgazam...Ahaaaam, jok...nikako i nikad
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija