Znam. Znas li ti?Laser wrote: 29 Aug 2026, 14:46Jesi li ikada saznao i shvatio ko je hadžija koji je udarao qurcem u čelo i priveo zločinceu Hag nakon višegodišnjeg skrivanja?ironman wrote: 29 Aug 2026, 14:10 A ybt ...to su oblici zivota koji djecu salju na fakultet nazvan po presudjenom ratnom zlocincu.
Psihoza nedju njima je stvarna.
Pa daj nek neko.postavi javni intervju laktaskog goveda.
Gdje u kameru kaze da on zna da se u Srebrenici desio genocid.
A danas?
Laz je dnk laz je u pocetnim postavkama.
I kad im dodje hadzija koji udara kurchinom.u celo. Oni se vrate u normalu. Uhapse ratne zlocince i posalju ih upakovane u Haag.
Cim.ovaj sto udara qrcem o chelo zamakne iza coska oni vade gusle i pocnu uz udaranje nogom o tlo narikat novu laz o zlocincu kojeg su uhapsili i usporucili...
Umro ratni zločinac Ratko Mladić
Moderators: Urednik foruma, VIP
- ironman
- sirius

- Has thanked: 29775 times
- Been thanked: 31211 times
- Status: Offline
Re: Umro ratni zločinac Ratko Mladić
dream of spring...
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1066 times
- Been thanked: 1664 times
Lazic i Petkovic izasli iz repke, barem privremenoNavodno je Milorad Dodik naredio Laziću i pomoćnom treneru Zoranu Petkoviću da napuste reprezentaciju BiH ili će u protivnom biti otpušteni iz KK Igokea.
Dodik se, prema istim navodima, za ovaj potez navodno odlučio zbog parole koju su BH Fanatikosi podigli na sinoćnjoj utakmici protiv Italije, a kojom su proslavili smrt ratnog zločinca Ratka Mladića.
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1464 times
- Been thanked: 4920 times
Zakleo bih se da ne znaš.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Quds
- Inventar foruma

- Has thanked: 5154 times
- Been thanked: 2326 times
Jedan je hadžija tu.Laser wrote: 29 Aug 2026, 14:46Jesi li ikada saznao i shvatio ko je hadžija koji je udarao qurcem u čelo i priveo zločinceu Hag nakon višegodišnjeg skrivanja?ironman wrote: 29 Aug 2026, 14:10 A ybt ...to su oblici zivota koji djecu salju na fakultet nazvan po presudjenom ratnom zlocincu.
Psihoza nedju njima je stvarna.
Pa daj nek neko.postavi javni intervju laktaskog goveda.
Gdje u kameru kaze da on zna da se u Srebrenici desio genocid.
A danas?
Laz je dnk laz je u pocetnim postavkama.
I kad im dodje hadzija koji udara kurchinom.u celo. Oni se vrate u normalu. Uhapse ratne zlocince i posalju ih upakovane u Haag.
Cim.ovaj sto udara qrcem o chelo zamakne iza coska oni vade gusle i pocnu uz udaranje nogom o tlo narikat novu laz o zlocincu kojeg su uhapsili i usporucili...
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3414 times
- Been thanked: 1532 times
Ne pada snijeg da prekrije brijeg nego da svaka zvjerka pokaze trag.
Taman se uljuljamo u bratstvo jedinstvo, prijateljstvo i dugarstvo, postovanje i razumijevanje i onda se desi ovakav dogadjaj i vrati nas u realnost i shvatimo sve zablude.
Nadam se da ce ovo biti tacka na jedno poglavlje i da se on nece vise spominjati niti slaviti...jedino ako mu ne pocnu spomenike graditi.
Taman se uljuljamo u bratstvo jedinstvo, prijateljstvo i dugarstvo, postovanje i razumijevanje i onda se desi ovakav dogadjaj i vrati nas u realnost i shvatimo sve zablude.
Nadam se da ce ovo biti tacka na jedno poglavlje i da se on nece vise spominjati niti slaviti...jedino ako mu ne pocnu spomenike graditi.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 25669 times
- Been thanked: 11140 times
Nemaš se šta nadati, kako si i sam napisao u prvoj rečenici... to je takva istina, nema se šta dodati
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4365 times
- Been thanked: 4070 times
Ne prođe ni 24 sata, mnogi odmah zaboravili i postali naivni.
Ćamil Duraković se oglasio vezano za onog košarkaša. Sad nevažno za tog košarkaša, bode u oči kako je formulisao ovu rečenicu
Samo da umre ratna generacija pa će se mladi slagati
Ćamil Duraković se oglasio vezano za onog košarkaša. Sad nevažno za tog košarkaša, bode u oči kako je formulisao ovu rečenicu
Ćamil ili nije gledao snimke veličanja sratka i pjevanja o krvavoj Drini niti je ulazio u društvene mreže, ili se pravi budala, puno mladih rođenih nakon 1996. Njegova generacija ŽELI da nosi teret.Aleksandar Lazić je naš div iz Milića. Rođen je 1996. godine. Sa svime što smo kao zemlja prošli nije imao nikakve veze, niti bi njegova generacija trebala nositi teret
Samo da umre ratna generacija pa će se mladi slagati
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Quds
- Inventar foruma

- Has thanked: 5154 times
- Been thanked: 2326 times
Ja nisam nikada vjerovao da će se baš previše slagati, ali da će ipak biti rasterećeniji. Sada nisam siguran. Dapače.Naseef Mushroom wrote: 30 Aug 2026, 11:03 Ne prođe ni 24 sata, mnogi odmah zaboravili i postali naivni.
Ćamil ili nije gledao snimke veličanja sratka i pjevanja o krvavoj Drini niti je ulazio u društvene mreže, ili se pravi budala, puno mladih rođenih nakon 1996. Njegova generacija ŽELI da nosi teret.Aleksandar Lazić je naš div iz Milića. Rođen je 1996. godine. Sa svime što smo kao zemlja prošli nije imao nikakve veze, niti bi njegova generacija trebala nositi teret
Samo da umre ratna generacija pa će se mladi slagati![]()
Last edited by Quds on 30 Aug 2026, 23:21, edited 1 time in total.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ja sam znao da će i nove generacije biti iste.Quds wrote: 30 Aug 2026, 12:24Ja nisam nikada vjerovao da će se baš previše slagati, ali da će ipak biti rašterećeniji. Sada nisam siguran. Dapače.Naseef Mushroom wrote: 30 Aug 2026, 11:03 Ne prođe ni 24 sata, mnogi odmah zaboravili i postali naivni.
Ćamil ili nije gledao snimke veličanja sratka i pjevanja o krvavoj Drini niti je ulazio u društvene mreže, ili se pravi budala, puno mladih rođenih nakon 1996. Njegova generacija ŽELI da nosi teret.
Samo da umre ratna generacija pa će se mladi slagati![]()
Prije rata sam bio u zabludi jer sam bio mlad i naivan, odrastaso sam sa propagandom bratstva i jedinstva a i nije bilo prije mogućnosti se informisati kao što se danas može informisati.
Znao sam jer takav način razmišljanja i mentalitet kod njih koji je doveo do strahota koje su počinili nije krenuo od pojave miloševića i karadžića. Čekali su samo pravo vrijeme i da dobiju zeleno svjetlo.
Ove strašne poruke koje smo čuli od njih u samo zadnjih mjesec dana nisu predizborni slogani koji su smislili SNS, SDS i SNSD, već to vuče stotine godina unazad.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10874 times
- Been thanked: 12757 times

Lidija Vukićević trenutno boravi u Sarajevu zbog snimanja serije, a njena objava izazvala je veliki broj reakcija na društvenim mrežama.
Ratko Mladić bio je nekadašnji komandant Vojske RS i pravosnažno je osuđen na doživotni zatvor zbog genocida u Srebrenici, zločina protiv čovječnosti i ratnih zločina.
Nakon objave Vukićević, jedan korisnik Facebooka najavio je da će protiv nje podnijeti krivičnu prijavu Tužilaštvu Bosne i Hercegovine, dok su se pojavili i zahtjevi da produkcija raskine njen angažman.
"Neću mijenjati stavove"
Vukićević je za Telegraf poručila da ne žali zbog svoje reakcije.
"Ne znam ko je čovjek, niti me zanima. Ja sam u miru došla raditi profesionalno svoj posao, bez ikakve potrebe da nekoga izazivam, ali ako su mislili da ću kao kameleon mijenjati boje kada dođem u drugu zemlju i da ne poštujem svoje generale, svoju zemlju i predsjednika, taj film neće gledati", rekla je.
Dodala je da smatra da je imala pravo objaviti emotikon slomljenog srca i izraziti žaljenje.
"Ja drugačije nisam mogla reagovati. To je njihov problem, moj nije. Ja ću uvijek usred Sarajeva ostati časna Srpkinja, ono što jesam", rekla je Vukićević.
Osvrnula se i na najavu krivične prijave.
"Što znači ta krivična prijava, za što? Ja sam u Sarajevu, a on ne znam što će", rekla je.
Traže reakciju produkcije
Upitana o zahtjevima da bude udaljena sa snimanja, Vukićević je poručila da radi u koprodukciji i da je angažovana "sa srpske strane".
"Ne može mi ništa, može samo raspirivati mržnju. Na Baščaršiji su plakali, grlili me i fotografisali se sa mnom, tamo su zaista divni ljudi", rekla je.
Nakon njene objave pokrenuta je inicijativa za bojkot serije "Bos il' Hadžija" ukoliko glumica ostane dio projekta.
Pokretač inicijative zatražio je od produkcije i reditelja da se javno izjasne o njenom statusu, kao i da eventualno raskinu angažman s glumicom.
Od BH Telecoma je zatraženo i da se izjasni postoji li finansijska, sponzorska, programska ili distributerska povezanost s projektom.
U samoj objavi naglašeno je da se ne tvrdi da je BH Telecom sponzor dok takva informacija ne bude zvanično potvrđena.
Produkcija serije do sada se, prema navodima izvora, nije zvanično oglasila o slučaju.
HAOS U KRALJEVU! ZAPALJENE PROSTORIJE GDJE JE DINO MERLIN TREBAO DA ODRŽI KONCERT: Oglasili se organizatori
Organizatori koncerta Dine Merlina u Kraljevu saopćili su da je danas zapaljen dio objekta na kojem je za 5. septembar zakazan njegov nastup. Prema njihovim navodima, policija je obavila uviđaj, a nepoznata osoba je prethodno razbila staklo i ubacila zapaljivi materijal, piše Telegraf.
Koncert Dine Merlina zakazan je za 5. septembar 2026. godine na prostoru Sportskog aerodroma u Kraljevu.
Organizatori su naveli da je incident zabilježen 30. augusta 2026. godine u prijepodnevnim satima u dijelu objekta koji pripada Aero klubu Mihajlo Petrović iz Kraljeva.
Prema saopćenju, na mjesto događaja izašli su pripadnici MUP-a Srbije u Kraljevu i kriminalistički tehničari.
Organizatori tvrde da je riječ o paljenju
U saopćenju se navodi da je nepoznata osoba razbila vanjsko staklo i ubacila zapaljivi materijal.
"Policijski službenici izvršili su uviđaj na mjestu događaja i utvrdili da je NN osoba razbila vanjsko staklo i ubacila zapaljivi materijal", navodi se u saopćenju organizatora koje prenosi Informer.
Dodaju da je o slučaju obaviješten dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu.
Organizatori su poručili da će poduzeti dodatne mjere kako bi zaštitili imovinu i sigurnost posjetilaca.
"Organizatoru je najvažnija sigurnost građana na samom koncertu", naveli su.
U dostavljenom tekstu nema zvanične potvrde identiteta počinioca niti podataka o motivu incidenta.
Koncert zasad ostaje po planu
Najava nastupa Dine Merlina u Kraljevu već je ranije izazvala brojne reakcije i polemike.
U gradu su se pojavili transparenti protiv njegovog dolaska, a pokrenuta je i peticija koja je, prema navodima izvora, prikupila više od 3.000 potpisa.
Uprkos tome, organizatori tvrde da koncert nije doveden u pitanje i da bi trebao biti održan prema planu.
Posebnu pažnju privukla je i najava da bi Merlin na lokaciju koncerta trebao stići sportskim avionom i sletjeti direktno na prostor aerodroma.
Organizatori su to ranije predstavili kao neuobičajen dio događaja i jedan od detalja koji bi trebali obilježiti njegov nastup u Kraljevu.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3274 times
- Been thanked: 5641 times
- Status: Online
"Fine, but now you have to deal with them"
I tako i bi
I tako i bi
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Sad bez zayebancije, pišem ovo najozbiljnije, kakva vlada atmosfera zadnjih dana, postoji opasnost da čovjeka ubiju!HAOS U KRALJEVU! ZAPALJENE PROSTORIJE GDJE JE DINO MERLIN TREBAO DA ODRŽI KONCERT: Oglasili se organizatori
Ili će neki smrad baciti bombu kada bude koncert, ili će neko izbosti čovjeka ili upucati.
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 8030 times
- Been thanked: 9785 times
U Srebrenici u kojoj je počinjen genocid nad Bošnjacima, najavljeno okupljanje za ratnog zločinca Ratka Mladića
U Srebrenici je za 2. septembar najavljeno okupljanje povodom smrti presuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, najvećeg zločinca na tlu Evrope nakon Drugog svjetskog rata.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 29160 times
- Been thanked: 7881 times
Naseef Mushroom wrote: 31 Aug 2026, 06:24Sad bez zayebancije, pišem ovo najozbiljnije, kakva vlada atmosfera zadnjih dana, postoji opasnost da čovjeka ubiju!HAOS U KRALJEVU! ZAPALJENE PROSTORIJE GDJE JE DINO MERLIN TREBAO DA ODRŽI KONCERT: Oglasili se organizatori
Ili će neki smrad baciti bombu kada bude koncert, ili će neko izbosti čovjeka ili upucati.
i ja sam to pomislila, a onda zavrsim misao, e moj Dino, nisi valjda toliko glup ili pun sebe, pa da u ovakvoj situaciji odes tamo...vidjet cemo sta ce biti.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- ironman
- sirius

- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14717 times
- Been thanked: 15872 times
Vuk dlaku mijenja cud nikada ....istorija potvrdjuje da i ljudi = vukovi .....
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Bosnjacima treba HITNO budjenje
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Premalo se prica o tome da smo ponovo usli u ciklus faza genocida.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 61581 times
- Been thanked: 11222 times
Sve je dobro dok su srbi tu, cim pocnu iseljavat bice svastaNora Ibsenova wrote: 31 Aug 2026, 12:50 Premalo se prica o tome da smo ponovo usli u ciklus faza genocida.
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- ironman
- sirius

ima video ne mogu da ga uploadam,navijaci u Novom Pazaru ubacili pelene u teren kao podsjetnik da je krme crklo..
dream of spring...