ovo na netflixu je bukvalno ko trailer malo duzi, nije gameplayNaseef Mushroom wrote: 28 Aug 2026, 17:39 Nego, jeste li pogledali novi GTA 6 gameplay video i šta mislite o tome?
Igraće konzole
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1066 times
- Been thanked: 1664 times
- Status: Offline
Re: Igraće konzole
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4362 times
- Been thanked: 4067 times
Šta mene samo zbunjuje kod ovog gameplay trailera, izgleda fantastično, interakcija sa NPC-jevima i sl. ali sad ne znam jesu li to snimci od igranja neke misije ili je to free roam. GTA igrice su uvijek izgledale realnije i imalo je se više mogućnosti kada obavljaš zadatke, npr. u misijama kod GTA V si mogao ući u neku zgradu u koju inače nisi mogao, ili imao dug razgovor dok su van misije se mogli obavljati samo kratki razgovori.tuzlak1212 wrote: 28 Aug 2026, 17:41ovo na netflixu je bukvalno ko trailer malo duzi, nije gameplayNaseef Mushroom wrote: 28 Aug 2026, 17:39 Nego, jeste li pogledali novi GTA 6 gameplay video i šta mislite o tome?
Ako je to van misije, što pretpostavljam (ili bolje rečeno, nadam se
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

ma ja sam se vise ufatio za rijec, meni nije "gameplay" ako nije jasno ko dan da neko u pozadini drzi dzojstik u rukama i upravlja, onaj video je bukvalno spot, trailerNaseef Mushroom wrote: 28 Aug 2026, 17:56Šta mene samo zbunjuje kod ovog gameplay trailera, izgleda fantastično, interakcija sa NPC-jevima i sl. ali sad ne znam jesu li to snimci od igranja neke misije ili je to free roam. GTA igrice su uvijek izgledale realnije i imalo je se više mogućnosti kada obavljaš zadatke, npr. u misijama kod GTA V si mogao ući u neku zgradu u koju inače nisi mogao, ili imao dug razgovor dok su van misije se mogli obavljati samo kratki razgovori.tuzlak1212 wrote: 28 Aug 2026, 17:41
ovo na netflixu je bukvalno ko trailer malo duzi, nije gameplay
Ako je to van misije, što pretpostavljam (ili bolje rečeno, nadam se) onda je stvarno igrica da se naježiš.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Sad ne znam jesu li Netflix video i YouTube video toliko identični, ja sam gledao video na YouTube, i ono mi ne izgleda kao klasični trejler.tuzlak1212 wrote: 28 Aug 2026, 18:07ma ja sam se vise ufatio za rijec, meni nije "gameplay" ako nije jasno ko dan da neko u pozadini drzi dzojstik u rukama i upravlja, onaj video je bukvalno spot, trailerNaseef Mushroom wrote: 28 Aug 2026, 17:56
Šta mene samo zbunjuje kod ovog gameplay trailera, izgleda fantastično, interakcija sa NPC-jevima i sl. ali sad ne znam jesu li to snimci od igranja neke misije ili je to free roam. GTA igrice su uvijek izgledale realnije i imalo je se više mogućnosti kada obavljaš zadatke, npr. u misijama kod GTA V si mogao ući u neku zgradu u koju inače nisi mogao, ili imao dug razgovor dok su van misije se mogli obavljati samo kratki razgovori.
Ako je to van misije, što pretpostavljam (ili bolje rečeno, nadam se) onda je stvarno igrica da se naježiš.
![]()
Čak je taj video podosadan (što u ovom kontekstu nije negativno), jer nije kao ostali trejleri, spektakularne scene, muzika koja svira u pozadini i scene koje se mijenjaju svake sekunde, već poduži video kako doći od tačke A do tačke B i šta možeš u međuvremenu sve raditi.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

jeste isto, oko 26 minuta, kazem opet osim onog pocetnog pucanja i biranja pica iz frizidera nista nije gameplay nego NPC cinemaNaseef Mushroom wrote: 28 Aug 2026, 18:49Sad ne znam jesu li Netflix video i YouTube video toliko identični, ja sam gledao video na YouTube, i ono mi ne izgleda kao klasični trejler.tuzlak1212 wrote: 28 Aug 2026, 18:07
ma ja sam se vise ufatio za rijec, meni nije "gameplay" ako nije jasno ko dan da neko u pozadini drzi dzojstik u rukama i upravlja, onaj video je bukvalno spot, trailer![]()
Čak je taj video podosadan (što u ovom kontekstu nije negativno), jer nije kao ostali trejleri, spektakularne scene, muzika koja svira u pozadini i scene koje se mijenjaju svake sekunde, već poduži video kako doći od tačke A do tačke B i šta možeš u međuvremenu sve raditi.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Gledam i dalje GTA 6 videa i skupljam informacije šta nas sve ćeka u igrici.
Sudeći po svemu igrica je perfektna, ali za mene je možda i previše perfektna.
Kažu da ako počiniš neki zločin, to će ući u akte i čitavu igricu će ta statistika ostati i po tom će te drugi karakteri u igrici tretirati, bez opcije da se to može isključiti.
Meni je u GTA igricama uvijek gušt bio da pravim haos po gradu, činim najveće pizdarije i onda kada me uhapse ili upucaju, krenem ponovo od nule.
Morat će se paziti i na najmanji dio odjeće nakon što počiniš neki zločin, ako imaš čak isti kačket koji si imao kada si opljačkao restoran, svjedoci te mogu kasnije prepoznati, čak nekoliko dana poslije pljačke.
Čak i ako za kratko vrijeme imaš oružje u ruci dok biraš kakvo oružje želiš, može biti razlog da NPC pozovu policiju ili krenu bježati.
Morat ćeš kada voziš auto paziti da imaš dovoljno goriva.
Ne znam, igrice su za mene uvijek bile da se opustim i odvratim pažnju od realnosti.
Kada igrice postanu nešto gdje moram previše razmišljati o posljedicama, i gdje trebam paziti na svaki potez kao u pravom životu, to meni onda nije više zabavno.
Sudeći po svemu igrica je perfektna, ali za mene je možda i previše perfektna.
Kažu da ako počiniš neki zločin, to će ući u akte i čitavu igricu će ta statistika ostati i po tom će te drugi karakteri u igrici tretirati, bez opcije da se to može isključiti.
Meni je u GTA igricama uvijek gušt bio da pravim haos po gradu, činim najveće pizdarije i onda kada me uhapse ili upucaju, krenem ponovo od nule.
Morat će se paziti i na najmanji dio odjeće nakon što počiniš neki zločin, ako imaš čak isti kačket koji si imao kada si opljačkao restoran, svjedoci te mogu kasnije prepoznati, čak nekoliko dana poslije pljačke.
Čak i ako za kratko vrijeme imaš oružje u ruci dok biraš kakvo oružje želiš, može biti razlog da NPC pozovu policiju ili krenu bježati.
Morat ćeš kada voziš auto paziti da imaš dovoljno goriva.
Ne znam, igrice su za mene uvijek bile da se opustim i odvratim pažnju od realnosti.
Kada igrice postanu nešto gdje moram previše razmišljati o posljedicama, i gdje trebam paziti na svaki potez kao u pravom životu, to meni onda nije više zabavno.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24843 times
- Been thanked: 22831 times
- Status: Online
GTA 6
Estimated Minimum Requirements (Targeting 1080p / Low Settings)OS: Windows 10 or 11 (64-bit)Processor (CPU): Intel Core i7-8700K or AMD Ryzen 5 3600Graphics (GPU): NVIDIA GeForce GTX 1660 Super / RTX 2060 or AMD Radeon RX 5700Memory (RAM): 16 GBStorage: 150 GB to 200 GB available space (NVMe SSD recommended)E
stimated Recommended Requirements (Targeting Higher Settings)Processor (CPU): Intel Core i7-11700K or AMD Ryzen 7 5800XGraphics (GPU): NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti / RTX 4070 or AMD Radeon RX 6800 XTMemory (RAM): 32 GB for a smooth, future-proof experienceStorage: Fast NVMe SSD with DirectStorage compatibility
Samo znam da ako se odlučim da je kupim za PC moraću još 16 giga rama uzeti, a ram je žara skup. Ostalo imam sve za recommended. Tamam 3080 Ti nju i imam tako da tu neće biti frke.
Estimated Minimum Requirements (Targeting 1080p / Low Settings)OS: Windows 10 or 11 (64-bit)Processor (CPU): Intel Core i7-8700K or AMD Ryzen 5 3600Graphics (GPU): NVIDIA GeForce GTX 1660 Super / RTX 2060 or AMD Radeon RX 5700Memory (RAM): 16 GBStorage: 150 GB to 200 GB available space (NVMe SSD recommended)E
stimated Recommended Requirements (Targeting Higher Settings)Processor (CPU): Intel Core i7-11700K or AMD Ryzen 7 5800XGraphics (GPU): NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti / RTX 4070 or AMD Radeon RX 6800 XTMemory (RAM): 32 GB for a smooth, future-proof experienceStorage: Fast NVMe SSD with DirectStorage compatibility
Samo znam da ako se odlučim da je kupim za PC moraću još 16 giga rama uzeti, a ram je žara skup. Ostalo imam sve za recommended. Tamam 3080 Ti nju i imam tako da tu neće biti frke.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

samo nije ovo igrica koju treba na minimumu igrat, tako da sam ja van konkurencije za ovo u potpunostiMasamune wrote: 31 Aug 2026, 17:19 GTA 6