tuzlak1212 wrote: 31 Aug 2026, 09:49to rade svi, ti to samo najvise mrzis Barcu jer je jedan period Arsenal bio repetitivna zrtvaMasamune wrote: 31 Aug 2026, 09:26 Jest samo što postoje dokumentovani slučajevi.
Dakle, ciganija. Tu čak i Real ima veću klasu od Barce iako mi je odvratan klub. Barcu čak i simpatišem, ali ovo muntanje i cimanje igrača mi je uvijek bilo užasno.
Nema tu klase, a klub kao Barca bi to ipak trebala imati.
Nekada industrija prosto nije na strani pravila ako je na stetu biznisa, kad je Barca okrenula se ganjat Coutinha i Nike je cak oficijelno prodavao dresove Coutinha a transfer nije ni zepoceti to nek ti nesto kaze o fifinim pravilima
Real je to uradio prije ijednog Barcinog transfera, dolazak Zidana i salveta, nije nista postenije doveo CR7 i Balea, prvo su bile silne medijske kampanje, pritisci, preko koljena ugovori a onda tek klubovi stupili u kontakt kao zadnja stvar i dosao im CR7. Luka Modric u Tottehnamu bio, dogovorio sve, nisu ga htjeli prodavat, on bojkotovao treninge. Courtois prije Reala je totalno bojkotovao Chelsea. I kako da Barca se takmici sa Realom koji tako dovodi igrace i uzima i Spaniju i LP i onda ti kazes Real ima standard, nema nego mi nemamo toliko pamcenje i tvoj bias zbog Arsenala da ti samo Barca u ocima strci![]()
Mogao bi ti tako iskopat o svakom velikom klubu beskonacno prljavih stvari, vjerovatno nije niko cist
I Bale je bojkotovao treninge.
Sjećam se da su u Tottenhamu rekli, 100 miliona i Bale može da ide.
On je na Realov nagovor bojkotovao klub, kako bi ga pustili što jeftinije, a razliku kao platu da uplate njemu. Uostalom, nisu se baš nešto usrećili s njim.
Dalje je beskonačno dug spisak igrača koji su u Real došli kao slobodni igrači. Modus operandi je Kontakt uspostavljen mimo kluba, nagovor igrača da ne produžava ugovor, kako bi im došao besplatno a njemu isplate bonus. Trent, Mbape, Konate za samo dvije godine.
Ok, neće se usrećiti ni s tim Trentom,a katkad ih skupo košta, kao ovo s Rodrygom. Mogu ga sad samo pokloniti nekom Corintiasu, jerr je stalno povrijeđen, a nema par godina kako im je City nudio 100 miliona za njega