Ideja wrote:greeneyes wrote:Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna.

ma haman na nulu ošišan pa džaba, jedino za uši da probam... a ko da vidim samo bi se cerkao na moje pokušaje
@Biba
primijetila sam da puno informacija otkrivaš o sebi na forumu da te insan haman može locirati u metar -dva , kakav google maps to i ne treba. Ne znam koliko imaš iskustva na netu ali bolje ti je da budeš opreznija, mnoge stvari tj stranice su uvezane i lako se zbbroji dva i dva. Ne vjerujem da je neko od administratora ili moderatora iskoristio bilo šta što zna o tebi i prenosio dalje. Moj savjet: Čuvaj se sama malo bolje
Draga idejo, prije nego što meni ili nekome drugome uputiš takav blesav savjet - de ipak barem pročitaj što sam napisala ili pokušaj razumjeti napisano.
Niisam ja izjavila da su procurile informacije o meni. O meni ništa nije loše napisano. Naprotiv, o meni je napisano sve najbolje.
Ne znam kako možeš izvoditi takve zaključke ni iz čega. Nemam se ja čega bojati.
Ne znam je li istina ono što mi je napisano ali napisano je nešto vrlo ružno. O kome je napisano? Nisam toliko površna i pokvarena da to prepričavam niti izdajem javno na forumu.
Žalosna sam samo ako je istina ono što sam pročitala.
Nikoga neću imenovati. Svakome njegov karakter, a neću se izjašnjavati što ja mislim. Ne želim nikome suditi.
Polako idejo..Tebe mjesecima nije bilo ovdje. Kako je moguće da ti znaš što sam ja sve o sebi napisala. Nemoj mi majke ti reći da sam ti eto bila baš ja tako zanimljiva pa si pročitala 10 000 mojih postova. Pričaj ti to nekome drugome...to ti nije čak ni priča za malu djecu i ne izvrći šta sam napisala. Ako ne razumiješ, onda nemoj dijeliti savjete.
Zboga upravo takvih izvrtanja mojih riječi mi vas je pun k...
Ono što Zmaj kaže o poslovnom mailu....ne bojim se ja šefa. Pokušala sam se bila ulogirati drugim mailom ali nije išlo.