Umro ratni zločinac Ratko Mladić
Moderators: Urednik foruma, VIP
- Quds
- Inventar foruma

- Has thanked: 5169 times
- Been thanked: 2327 times
- Status: Offline
Re: Umro ratni zločinac Ratko Mladić
Dobro Nazife. Ni taj primjer ti nije baš najbolji, jer, uzeo si i da da oni što nije rekao ti kažeš ta njega. Neka, eto, ne valja nijedan.
Ali ovdje pričamo o jednom od najgorih, koji nam je nanio veliko zlo, ako ne i najgorem.od svih njih.
Ali ovdje pričamo o jednom od najgorih, koji nam je nanio veliko zlo, ako ne i najgorem.od svih njih.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4367 times
- Been thanked: 4073 times
Kako nije dobar primjer? Gdje ćeš bolji primjer od Srbina pripadnika naše Armije i člana SDP-a?Quds wrote: 03 Sep 2026, 08:17 Dobro Nazife. Ni taj primjer ti nije baš najbolji, jer, uzeo si i da da oni što nije rekao ti kažeš ta njega. Neka, eto, ne valja nijedan.
Ko nije šta rekao? Hoćeš li link svake stranice od koje sam postavio citat?
Evo još jedan primjer poštenog Srbina koji čini manjinu

Vuk Bačanović, dijete ratnog Sarajeva, bio sa stavom i pričom kao ti pošteni Srbi o kojima svi govore, multi-kulti priča, pro-BH, radio na FTV.
Jednom se napio i napisao komentar na Facebooku pun mržnje kako su Bošnjaci dvolični sa multikulti pričom i da su sa tom dvoličnošću učinili da je danas entitet rs više multietničniji od Sarajeva.
(Sam je priznao da je bio pijan kada je napisao to ali da stoji iza toga šta je postavio).
Šta misliš koliko tih finih Srba u sebi misli ono šta je Bačanović javno napisao?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 3057 times
- Been thanked: 25456 times
Pa sta bi ti da ti niko ne smije prokomentarisati tvoj potpis il velicanje il pljeskanje caci? Sveta krava,sta si? Ne smije ni mehmed nakav,odma je fgr il komunjara?Uzaludne price u koje se opet glup kakav jesam upustam i citam ih.Krepalo pasce i gotovo.Uopste mu ne pridavati medijsku paznju.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 10870 times
- Been thanked: 9435 times
Ovo bi bilo jedino pametno.HAVANA wrote: 03 Sep 2026, 10:27 Pa sta bi ti da ti niko ne smije prokomentarisati tvoj potpis il velicanje il pljeskanje caci? Sveta krava,sta si? Ne smije ni mehmed nakav,odma je fgr il komunjara?Uzaludne price u koje se opet glup kakav jesam upustam i citam ih.Krepalo pasce i gotovo.Uopste mu ne pridavati medijsku paznju.
Ima posla ko hoce da gleda svoja. 
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1464 times
- Been thanked: 4921 times
Treba pridavati medijsku pažnju, inače će brzo biti zaboravljeno šta je radio i šta su radili ostali poput njega.HAVANA wrote: 03 Sep 2026, 10:27 Pa sta bi ti da ti niko ne smije prokomentarisati tvoj potpis il velicanje il pljeskanje caci? Sveta krava,sta si? Ne smije ni mehmed nakav,odma je fgr il komunjara?Uzaludne price u koje se opet glup kakav jesam upustam i citam ih.Krepalo pasce i gotovo.Uopste mu ne pridavati medijsku paznju.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ne treba davati vise paznje nego sto je potrebno.
Covjek je pravosnazno osudjen za ratne zlocine i zlocine protiv covjecnosti i ne vidim potrebu da se njegovom smrcu pravi dodatni medijski spektakl ili da mu se na bilo koji nacin daje prostor koji nikako nije zasluzio.
ALI to ne znaci da treba zaboraviti zrtve ili ono sto se dogodilo, upravo suprotno. Paznju treba usmjeriti na zrtve, njihove porodice, cinjenice i ocuvanje sjecanja na ono sto se dogodilo. Davanje previse prostora monstrumu samo dodatno potencira njega kao licnost, umjesto da fokus ostane tamo gdje treba biti, a to je na zrtvama i odgovornosti za pocinjene zlocine.
Previse i dovoljno prostora je zauzeo svojim zlocinima.
Izvinjavam se unaprijed ako neko misli da nije moje da pisem o tome i sl., postujem.
Covjek je pravosnazno osudjen za ratne zlocine i zlocine protiv covjecnosti i ne vidim potrebu da se njegovom smrcu pravi dodatni medijski spektakl ili da mu se na bilo koji nacin daje prostor koji nikako nije zasluzio.
ALI to ne znaci da treba zaboraviti zrtve ili ono sto se dogodilo, upravo suprotno. Paznju treba usmjeriti na zrtve, njihove porodice, cinjenice i ocuvanje sjecanja na ono sto se dogodilo. Davanje previse prostora monstrumu samo dodatno potencira njega kao licnost, umjesto da fokus ostane tamo gdje treba biti, a to je na zrtvama i odgovornosti za pocinjene zlocine.
Izvinjavam se unaprijed ako neko misli da nije moje da pisem o tome i sl., postujem.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 3057 times
- Been thanked: 25456 times
U ovoj mjeri i na nacin kako se to radi ne treba.Moje misljenje.Laser wrote: 03 Sep 2026, 11:03Treba pridavati medijsku pažnju, inače će brzo biti zaboravljeno šta je radio i šta su radili ostali poput njega.HAVANA wrote: 03 Sep 2026, 10:27 Pa sta bi ti da ti niko ne smije prokomentarisati tvoj potpis il velicanje il pljeskanje caci? Sveta krava,sta si? Ne smije ni mehmed nakav,odma je fgr il komunjara?Uzaludne price u koje se opet glup kakav jesam upustam i citam ih.Krepalo pasce i gotovo.Uopste mu ne pridavati medijsku paznju.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Ne trebaš se izvinjavati, naravno da jest i tvoje da pišeš o ovome, riječ je o monstrumu koji je presuđen za zločine protiv čovječnosti, pa tako kao ljudsko biće imaš oravo govoriti o tome.uvijek_kontra wrote: 03 Sep 2026, 11:10 Ne treba davati vise paznje nego sto je potrebno.
Konačno, presudio mu je međunarodni sud, dakle i tvoj sud.
Niko nema oravo misliti da li je kriv ili ne, međunarodni sud je pregledao hiljade dokaza, saslušao hiljade svjedoka i stotine žrtava, pa je utvrdio da jet kriv.
Eh, sad, šta ćemo dalje sa tim presudama, tu možemo imati različita mišljenja.
Mislim da je naš školski plan i orogram nedooustivo podbacio na tom polju, ti zločini se ne proučavaju na odgovarajuči način i u odgovarajučoj mjeri.
Ti zločini, posljedice zločina i metidologija izvršenja su neopisivo odvrtani, odatle zaslužuju svaku pažnju.
Pogledaj drugu stranu, druga strana odbija svaki razgovor o tome da li je zločinac, on je heroj.
Ne slave oni njega zato što ga mi kudimo, oni bi ga slavili čak i da mi šutimo. Tako bi, za samo jednu generaciju, zločinac postao heroj, a žrtve bi bile zločinci.
Tu šutnja nije dopuštena.
Sve što ovih dana čitamo u medijima o tom monstrumu, nije namijenjeno Havani, tebi i meni, namijenjeno je onima koji o tome znaju vrlo malo ili nimalo.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 516 times
Udjes u Halku i sve rijeseno.HAVANA wrote: 03 Sep 2026, 10:27 Pa sta bi ti da ti niko ne smije prokomentarisati tvoj potpis il velicanje il pljeskanje caci? Sveta krava,sta si? Ne smije ni mehmed nakav,odma je fgr il komunjara?Uzaludne price u koje se opet glup kakav jesam upustam i citam ih.Krepalo pasce i gotovo.Uopste mu ne pridavati medijsku paznju.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
[media] This post is shared via TikTok Lite. Download TikTok Lite to enjoy more posts: https://www.tiktok.com/tiktoklite [/media]
- ironman
- sirius

- Has thanked: 29780 times
- Been thanked: 31216 times
pogledo sam ...sto rece Lejzer ovo i nije za nas da vidimo mi smo ovo prozivjeli i prezivjeli..ovo treba da gledaju oni koji su indoktrinirani od strane sanu-a ..ubijedjeni da su oni zrtva i da onda posto su oni zrtva da je sve sto rade samoodbrana..
Da ne krenem prostacit stacu ovdje..
Da ne krenem prostacit stacu ovdje..
dream of spring...
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ovo treba svi da vide, o tome sam i pisala.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Takođe, svi trebaju znati ko je to počinio.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Oprosti, ali ko ne zna, namjerno nece znati ili zivi ispod kamena.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3275 times
- Been thanked: 5644 times
- Status: Online
Quds wrote: 03 Sep 2026, 08:17 Dobro Nazife. Ni taj primjer ti nije baš najbolji, jer, uzeo si i da da oni što nije rekao ti kažeš ta njega. Neka, eto, ne valja nijedan.
Ovaj lik s okicama je citav ig profil zasnovao na prici o bratstvu i jedinstvu. Evo ti sazetak njegovog bratstva i jedinstva zadnjih dana.
PROBUDITE SE POBOGU VISE
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24857 times
- Been thanked: 22842 times
jah... bratstvo i jedinstvo, cool, svi složni, sve zastave se prikazuju i slično, a onda odjednom iz usta takvih izađe da je bio građanski rat... jer et ubijali smo se međusobno jer smo budale
napenaliti i nabiti nogom
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Nemam ti šta opraštat. Sticajem okolnosti, drugačije gledamo na te stvari, pa ti ne zamjerim.uvijek_kontra wrote: 03 Sep 2026, 14:08Oprosti, ali ko ne zna, namjerno nece znati ili zivi ispod kamena.
Vidio sam svojim očima Hrnjadović Zehru iz videa koji sam gore postavio. Moje kolege su joj uzeli opširnu izjavu na sve okolnosti.
Priroda mog posla je bila, između ostalog, uzimanje izjava od ovakvih ljudi. Naslušao sam se i nagledao jada i čemera koliko neko nije ni za 5 života.
Zato, nije moguće naše slaganje oko potrebe spominjanja zločinca Mladića u medijima.
Btw, Zehru nije pretukao Ratko Mladić, učinio je to posve obični Srbin, možda čak i komšija. I tako, hiljade običnih srpskih komšija je pretuklo, silovalo, protjeralo ili ubilo na hiljade Zehri.
Vi koji to niste doživjeli, ne možete mjeriti našim mjerilima, niti ćemo mi mjeriti vašim mjerilima.
Nemam pravo na šutnju. Govorit ću i pisati o tome kad god stignem, gdje god stignem, sve dok me grlo ne izda, sve dok prsti mogu tipkat.
Ili dok ne crknem.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 61593 times
- Been thanked: 11225 times
- Status: Online
Govorom da je bio gradjanski rat grade sebi legitimitet da je intervencija srbije u bosni bila de jure, bosna je srpska zemlja. Bosnjaci prodali vjeru za veceru, sve su to poturceni srbi.Masamune wrote: 03 Sep 2026, 14:44 jah... bratstvo i jedinstvo, cool, svi složni, sve zastave se prikazuju i slično, a onda odjednom iz usta takvih izađe da je bio građanski rat... jer et ubijali smo se međusobno jer smo budale
Garant su to pravo i logiku izucavali kod brace rusa
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
HAVANA wrote: 03 Sep 2026, 10:27 Pa sta bi ti da ti niko ne smije prokomentarisati tvoj potpis il velicanje il pljeskanje caci? Sveta krava,sta si? Ne smije ni mehmed nakav,odma je fgr il komunjara?Uzaludne price u koje se opet glup kakav jesam upustam i citam ih.Krepalo pasce i gotovo.Uopste mu ne pridavati medijsku paznju.
Ko kaže da sam sveta krava?
Komentarišem nečije komentare i onda ti i ostali komentarišete moje komentare i moje stavove koje si u postu naveo.
Gdje si ikada pročitao da se ja bunim što neko mene citira i pominje šta sam napisao?
Ti si taj koji ima svete krave gdje se buniš što nečiji komentar komentarišem.