Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7415 times
- Been thanked: 17233 times
- Status: Offline
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Re: Žalbe i sugestije
pa da znaš kad ti neko odgvoori na post
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
Biba wrote:Draga idejo, prije nego što meni ili nekome drugome uputiš takav blesav savjet - de ipak barem pročitaj što sam napisala ili pokušaj razumjeti napisano.Ideja wrote:ma haman na nulu ošišan pa džaba, jedino za uši da probam... a ko da vidim samo bi se cerkao na moje pokušajegreeneyes wrote:Trebaš ti njega za solufe potegnuti pa dovesti ovdje, nećeš ga drugačije dozvati. Ljenčuga jedna, da bi l' jedna.![]()
@Biba
primijetila sam da puno informacija otkrivaš o sebi na forumu da te insan haman može locirati u metar -dva , kakav google maps to i ne treba. Ne znam koliko imaš iskustva na netu ali bolje ti je da budeš opreznija, mnoge stvari tj stranice su uvezane i lako se zbbroji dva i dva. Ne vjerujem da je neko od administratora ili moderatora iskoristio bilo šta što zna o tebi i prenosio dalje. Moj savjet: Čuvaj se sama malo bolje
Niisam ja izjavila da su procurile informacije o meni. O meni ništa nije loše napisano. Naprotiv, o meni je napisano sve najbolje.
Ne znam kako možeš izvoditi takve zaključke ni iz čega. Nemam se ja čega bojati.
Ne znam je li istina ono što mi je napisano ali napisano je nešto vrlo ružno. O kome je napisano? Nisam toliko površna i pokvarena da to prepričavam niti izdajem javno na forumu.
Žalosna sam samo ako je istina ono što sam pročitala.
Nikoga neću imenovati. Svakome njegov karakter, a neću se izjašnjavati što ja mislim. Ne želim nikome suditi.
Polako idejo..Tebe mjesecima nije bilo ovdje. Kako je moguće da ti znaš što sam ja sve o sebi napisala. Nemoj mi majke ti reći da sam ti eto bila baš ja tako zanimljiva pa si pročitala 10 000 mojih postova. Pričaj ti to nekome drugome...to ti nije čak ni priča za malu djecu i ne izvrći šta sam napisala. Ako ne razumiješ, onda nemoj dijeliti savjete.
Zboga upravo takvih izvrtanja mojih riječi mi vas je pun k...
Ono što Zmaj kaže o poslovnom mailu....ne bojim se ja šefa. Pokušala sam se bila ulogirati drugim mailom ali nije išlo.

Nisam odavno peočitala bezobrazniji odgovor na nečiji dobronamjeran savjet
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
Nemam zalbe, al ni sugestije
Mozda kasnije, kad prebacim prvih 100 postova, pa se Maja napokon odluci i mene pozdraviti. Do tad, vegetiram .. uz opasku da ste Ok ekipa i da je najbitnije da nemate taj latentni odnos izmedju korisnika .
Gute arbaJt

Mozda kasnije, kad prebacim prvih 100 postova, pa se Maja napokon odluci i mene pozdraviti. Do tad, vegetiram .. uz opasku da ste Ok ekipa i da je najbitnije da nemate taj latentni odnos izmedju korisnika .
Gute arbaJt

Dule Savic
Kao da mi zelis reci da je pausalna inkriminacija na djeluBla wrote:Nisi onda dobro upratio, al' polako.

Treba se ponekad i odmoriti od foruma, belivmi
Last edited by optimus on 02 May 2016, 15:00, edited 1 time in total.
Dule Savic
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 39 times
Pa vrijeme sve pokaže, ali neki ne dočekaju.
Kako onaj kompozitor reče, vrijeme je veliki učitelj, ali na kraju pokopa sve svoje učenike.
Kako onaj kompozitor reče, vrijeme je veliki učitelj, ali na kraju pokopa sve svoje učenike.

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

Tom kompozitoru slobodno prenesi, da se prestane baviti filozofijomBla wrote:Pa vrijeme sve pokaže, ali neki ne dočekaju.

Vrijeme je jedina konstanta, nema tu pameti.
Dule Savic
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
Pa i njega je ubilo, prije 2-3 stotine godina. 

:

- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Vrijeme je iluzija, i postoji, kao sto pametan covjek rece, da se sve stvari ne bi desile odjednom. To bi bilo previse za nas.
Negdje u bozijoj laboratoriji sve promatrano na ovoj planeti se sigurno desava odjednom. A sa druge strane, I ta laboratorija je vjerovatno dio nekog veceg eksperimenta.
Mozda neka lijepa djevojka sanja sve ovo. Predlazem da se forum posveti tome da je drzimo uspavanu. Jer druga opcija je da se probudi I mi nestanemo. Sto je neprihvatljivo.
Non-existence is a bitch.
Negdje u bozijoj laboratoriji sve promatrano na ovoj planeti se sigurno desava odjednom. A sa druge strane, I ta laboratorija je vjerovatno dio nekog veceg eksperimenta.
Mozda neka lijepa djevojka sanja sve ovo. Predlazem da se forum posveti tome da je drzimo uspavanu. Jer druga opcija je da se probudi I mi nestanemo. Sto je neprihvatljivo.
Non-existence is a bitch.
. . . . . . . . .
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4172 times
- Been thanked: 3075 times
De namakni nazad onu karmu da te opet opalim 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Socrates
- Forum [Bot]
Primitivac, skini mi se sa erekcije iz dva razloga. Jedan, nisam gay. Dva, da ne bi poslije bilo "boli guza".Melek wrote:De namakni nazad onu karmu da te opet opalim
. . . . . . . . .
- Melek
- Deer Hunter
E, otkud znas, mozda budes u plusu 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Socrates
- Forum [Bot]
Znam da tebi prija na mojoj erekciji, ali ja nesto nisam odusevljen. Mole se moderatori da ovog upozore. Ja sam pokusao.Melek wrote:E, otkud znas, mozda budes u plusu
. . . . . . . . .
- Melek
- Deer Hunter
Uff.. zar moze biti erekcije pored tolike filozofije?
Zar nije ovo tema "zalbe i sugestije" sta tu moderatori treba da sankcionisu?
Evo, ja se indirektno zalim i sugerisem da ima previse apstraktne demagogije ovjde (na meni svojstven nacin) i to je sva mudrost.
Sad sto neko tamo ne tumaci moj style kako treba, da li je to zaista do mene ?
Ali zar pominjanje erekcije u kontekstu nije uvredljivo samo po sebi ? Ko Tkoga vrijedja ovjde, sta je starije - koka ili jaje ?
Dobro, neka, necu vise
Evo, ja se indirektno zalim i sugerisem da ima previse apstraktne demagogije ovjde (na meni svojstven nacin) i to je sva mudrost.

Ali zar pominjanje erekcije u kontekstu nije uvredljivo samo po sebi ? Ko Tkoga vrijedja ovjde, sta je starije - koka ili jaje ?
Dobro, neka, necu vise

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Socrates
- Forum [Bot]
Ne zamaraj glavicu razmisljanjem. Ti si poceo sa privatnim uvredama, naravno. Klikni "ignore" I ne moras me citati. Sljedeci put kad mi se privatno obratis da me vrijedjas, snosices posljedice.Melek wrote:Uff.. zar moze biti erekcije pored tolike filozofije?
Dobro, neka, necu vise
. . . . . . . . .
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
eto vidišoptimus wrote:Kao da mi zelis reci da je pausalna inkriminacija na djeluBla wrote:Nisi onda dobro upratio, al' polako.![]()
Treba se ponekad i odmoriti od foruma, belivmi

:

Nu sad tek procitah odgovor gospojice Lune.
Pa ja, i nje ne bude po godinu dana pa et ko biva ja joj zanimljiva...
A sta se tice ideje, pa zbrojila sam i ja dva i dva...ta i vise :perezube
Gorenavedeno ovo moje nije zalba...sta me handraju a pisu neki stoput vise o sebi nego ja...ebga ...
I da kazem Maji - problem sam rijesila..ono zbog maila...
Pa ja, i nje ne bude po godinu dana pa et ko biva ja joj zanimljiva...
A sta se tice ideje, pa zbrojila sam i ja dva i dva...ta i vise :perezube
Gorenavedeno ovo moje nije zalba...sta me handraju a pisu neki stoput vise o sebi nego ja...ebga ...

I da kazem Maji - problem sam rijesila..ono zbog maila...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 21774 times
- Been thanked: 5848 times
...Bibo,ne diraj mi Lunku,a i na Ideju si brezveze skocila! ...eto,to je skorpija! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 21774 times
- Been thanked: 5848 times
...jbt. sta se sve izdesavalo na forumu,a ja neam zive veze! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!