Umro ratni zločinac Ratko Mladić

Aktuelnosti

Moderators: Urednik foruma, VIP

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 61593 times
Been thanked: 11225 times
Status: Offline

Re: Umro ratni zločinac Ratko Mladić

Post by ElTriconi » 04 Sep 2026, 23:31

Krokodil Behko wrote: 04 Sep 2026, 23:29
Mislim da oni srbi sto ga mrze 99% ga mrzi zbog slabih rezultata na terenu 🤔
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta 🤗😊

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10877 times
Been thanked: 12765 times

Post by Krokodil Behko » 04 Sep 2026, 23:44

Evo, troje je protiv

Image

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14907 times
Been thanked: 10448 times

Post by Julia-Klara » 04 Sep 2026, 23:51

Quds wrote: 03 Sep 2026, 22:50
Nora Ibsenova wrote: 03 Sep 2026, 14:28

:D.

Ovaj lik s okicama je citav ig profil zasnovao na prici o bratstvu i jedinstvu. Evo ti sazetak njegovog bratstva i jedinstva zadnjih dana.

PROBUDITE SE POBOGU VISE
Kakvo bratstvo i jedinstvo i kurac... Prestao vjerovati u to 92. I, koliko god mi pojedinaca nađemo, koji su pričali jedno, kasnije se ispostavilo da su gnjide, ne treba da iznenađuje, obzirom da ni to nije ništa novo. Ja cijelo vrijeme samo želim da kažem, da nema šanse da možemo ama baš sve i jednoga da uvrstimo tu. Nikoga ne želim da ubijedim u to, niti mene može ko ubijediti u nešto drugo. Jednostavno razmjenjujemo mišljenja.

Oprez, spremnost na bilo šta. Ne dopustiti da nas ponovo zateknu sa gaćama na koljenima, ni jedni ni drugi. To je sve.
:ruke

Ne komentiram, Ne lijepim slike. Drustvene mreze nisu mjesto za ikakvu reakciju, pogotovo ne ispod noviskih clanaka, gdje te/me svaki papak moze prozvati i vrijedjati iz banalnog razloga.

Znam sta je bilo. Znam ko je i sta je.
I vidim ko ga zali, dize u zvijezde, place za njim...
Vidim. I pamtim.
I razdvajam zito od kukolja.
:novine
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 04 Sep 2026, 23:52

Julia-Klara wrote: 04 Sep 2026, 23:51

Kakvo bratstvo i jedinstvo i kurac... Prestao vjerovati u to 92. I, koliko god mi pojedinaca nađemo, koji su pričali jedno, kasnije se ispostavilo da su gnjide, ne treba da iznenađuje, obzirom da ni to nije ništa novo. Ja cijelo vrijeme samo želim da kažem, da nema šanse da možemo ama baš sve i jednoga da uvrstimo tu. Nikoga ne želim da ubijedim u to, niti mene može ko ubijediti u nešto drugo. Jednostavno razmjenjujemo mišljenja.

Oprez, spremnost na bilo šta. Ne dopustiti da nas ponovo zateknu sa gaćama na koljenima, ni jedni ni drugi. To je sve.
:ruke

Ne komentiram, Ne lijepim slike. Drustvene mreze nisu mjesto za ikakvu reakciju, pogotovo ne ispod noviskih clanaka, gdje te/me svaki papak moze prozvati i vrijedjati iz banalnog razloga.

Znam sta je bilo. Znam ko je i sta je.
I vidim ko ga zali, dize u zvijezde, place za njim...
Vidim. I pamtim.
I razdvajam zito od kukolja.
:kafa

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 04 Sep 2026, 23:52

Sta li sam ja gore uradila :lupa
I forumat zaboravila :lupa

Quds
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 5169 times
Been thanked: 2327 times

Post by Quds » 05 Sep 2026, 01:10

ironman wrote: 04 Sep 2026, 07:15
Čekaj sada, kad Nazif kaže da je samo pitanje vremena, kad će i on izvaditi njegovu sliku sa tavana. :D.

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 3057 times
Been thanked: 25456 times

Post by HAVANA » 05 Sep 2026, 04:35

:D. Sreca njegova pa je rasirio sve prste.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 29780 times
Been thanked: 31216 times

Post by ironman » 05 Sep 2026, 07:25

Quds wrote: 05 Sep 2026, 01:10
ironman wrote: 04 Sep 2026, 07:15
Čekaj sada, kad Nazif kaže da je samo pitanje vremena, kad će i on izvaditi njegovu sliku sa tavana. :D.
vojvoda Canak :D.
dream of spring...

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4367 times
Been thanked: 4073 times

Post by Naseef Mushroom » 05 Sep 2026, 08:44

Nora Ibsenova wrote: 03 Sep 2026, 14:28

:D.

Ovaj lik s okicama je citav ig profil zasnovao na prici o bratstvu i jedinstvu. Evo ti sazetak njegovog bratstva i jedinstva zadnjih dana.

PROBUDITE SE POBOGU VISE

Ali zanimljivo mi je to uvijek bilo, to naređenje drugim osobama da ne smiju generalizovati Srbe i da ne mogu svrstavati svakoga u to.

Evo Rocko voli Trumpa, Insomnia voli Izrael, HAVANA voli Hrvatsku, a Ironman brani Ameriku po svaku cijenu kod bilo koje teme.
Ja se ne moram sa tim osobama slagati, voditi satima pro i kontra diskusije, govoriti da nisu u pravu, ali im nikada nisam naredio da ne smiju misliti tako.
Prvenstveno jer nema logike da ja mogu odrasloj osobi narediti šta da radi i kako da misli.

Zašto je tebi toliko stalo da nekog Nazifa, nevidljivog čovjeka sa kojim komuniciraš samo preko teksta, za koga i ne znaš kako izgleda niti da li mu je to pravo ime, koji nije relevantna osoba u tvom životu i koji ne može uticati na tvoj život i koliko ćeš prijatelja Srba imati, tjeraš da drugačije misli?

Evo zašto, jer svi koji tako pišu te internet komentare smatrate ogledalom svih vas. Pa kad sjedite sa multikulti Milanom i on uđe na internet i pročita šta pišu Nazif, Muhamed i Senad, to vama izaziva crvenilo pred njima.

Vi ne želite da ni 1% tako piše, vi želite jednoumlje da se stvori generalna slika kod Bošnjaka.

Zato i kada bi nekom Beograđanu u Sarajevu opljačkaju auto, takvi ne bi samo pozvali policiju i pozvali tog Beograđanina na piće i da u svoje ime dokažu da su dobri ljudi i raja, takvi bi odmah napisali patetične poruke ma Facebooku kako Sarajevo nije takvo.

Šta je Sarajevo? Grad koji ima nacionaliste, pljačkaše auta, poštene ljude, vjernike, ateiste, pedere, sitne i krupne lopove, feministkinje, budale, profesore itd. kao i svaki drugi grad na svijet.
Zašto se mora čitav grad pominjati zbog jednog pljačkaša?
Napisao sam u ovom istom postu zašto.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 29780 times
Been thanked: 31216 times

Post by ironman » 05 Sep 2026, 10:11

jarane nesto si pobrko..ja ne branim nikoga..ja pisem kako mislim da je ispravno..rekao sam ti ...sutra nek okrenu protiv nas nabicu ih nakurac isto ko sto danas nabijem rusiju il koju cetniciju vec nebitno..
dream of spring...

Post Reply

Return to “Vijesti”