Pa ne može neko imati isti stav na forumu 10 godina a da nikad ne izleti pa da se izda.Masamune wrote: 25 Aug 2026, 20:02E jbg jaraneNaseef Mushroom wrote: 25 Aug 2026, 19:40
Pa što tražiš od mene da dokažem nakon 6 godina da sam četnik?
To bi bilo isto kao kada bih ja napisao da nakon toliko godina, fine i normalne diskusije, gdje znam otprilike svaki tvoj stav i mišljenje o svakoj temi, gdje si pokazao i dokazao da si insan, da mi moraš sad kod ukrajinskih čifuta dokazati jesi li cionista ili nisi. To mi nije nikada palo na pamet.
To niko nikad ne zna. Možemo eventualno pretpostaviti neke stvari.
Ima možda i takvih, ali reći ću ovako, mi ne komuniciramo jedni sa drugima kao osobe, već kao nickovi koje smo kreirali.
Ti ne moraš biti muško, možeš biti i neka debela brkata ciganka koja foruma dok joj se nokti na nogama suše, koja se predstavlja kao muško, ali da li je to važno?
Mi smo nevidljivi likovi sa lažnim imenima i važno je samo kakvi smo dok se registrujemo i ne odjavimo. Pa ako imaš sa nekim kontakt samo u okviru foruma, nevažno je sve prije i poslije.
I ne mora se na svakoj temi pisati da znam nečiji stav.
Ako neko ima negativno mišljenje o šešelju, ne mora pisati na temi o dodiku da znam njegov stav.
Ako neko ima pozitivno mišljenje o gay paradama, znam već da ima pozitivno mišljenje o homoseksualcima.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)