Morgen wrote: 08 Aug 2026, 10:28
Naseef Mushroom wrote: 08 Aug 2026, 07:59
Nikada ne mogu shvatiti logiku da se i pomisli na analni sex, osim ako nije neki fetiš.
Svi volimo seks, iz ljubavi, iz strasti, iz potrebe, da se “istresemo”, da se spojimo sa partnerom, da zajedno doživimo orgazam, nešto najljepše što postoji.
I muško i žensko tijelo je stvoreno tako da zahvaljujući nervima i osjetljivim tačkama se uživa u seksu penis u vaginu.
Koja je to potreba da žensko boli ili da se rizikuje blamaža?
Ako ispadne govno napolje ili penis bude kaka boje, muškarcu će se partnerica ogaditi za sva vremena a žensko neće od stida moći partnera pogledati u oči?
Pa analni sex nije fetis
Upraznjavaju ga otkad je sveta
Stari grci, osmanlije, rimljani
Zapravo svi
I Mongoli su pobili milione ljudi na okrutan način. Neki drugi uživali da nabijaju ljude na kolac, drugi raspinjali... Ne moramo baš raditi sve što su i i najstarije civilizacije radile. Nauka je sada mnogo naprednija, i gledajući iz tog ugla, to može samo izazvati problem. Mislim, možeš ti upotrebljavati ta neka sredstva... ali, opasnost nikada ne prestaje.
Što se muškaraca tiče, pogotovo kada su mlađi, njima nije baš toliko ni bitno gdje će se ejakulacija dogoditi, samo neka se ''gura''. Jednom sam čuo u parku, sjede momci i čujem u prolazu, kaže jedan, ''jarane, kako stisne k'o šelna''. Odmah kontam o čemu priča jer se smiju. Vjerovatno je našao dobro poređenje, nisam nikad pa ne znam zasigurno, ali anatomski je haMan tako.
Kako god, da iznesem samo svoj stav. Recite NE analnom seksu.