Zato sam te i pustio na miruHannibal Lecter wrote:Ja tek sad skonto da ne mogu bit produzeci
PENAL
vani je bilo
Zato sam te i pustio na miruHannibal Lecter wrote:Ja tek sad skonto da ne mogu bit produzeci

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

jest ljakse to se slažem....greeneyes wrote:Yebiga. Ko je sretan ni u hali nije gladan.
A Cholo je ljakse sam takav.

Ma za to i govorim, a i prije toga je htio nekoga udarati.Hannibal Lecter wrote:Jesi vidio sto udari onog lika sa semaforom hahaha
greeneyes wrote:Ma za to i govorim, a i prije toga je htio nekoga udarati.Hannibal Lecter wrote:Jesi vidio sto udari onog lika sa semaforom hahaha
Znaci nemam zbog cega gledati finale LP-a, fudbala vise neJma, zavrsio je s vecerasnjom tekmom.

A Bayern je Barcelona ili šta?srculence7 wrote:Ma Zeleni, znamo šta te boli, to što će verovatno biti špansko finale bez tvog omiljenog kluba pa ti i ne uzimamo za ozbiljno

Nestala mi struja, šta sad.greeneyes wrote:Kako kome. Neko voli fudbal zbog same igre, neko zbog trofeja. Ja ne bi fudbal ni pratio da ekipe igraju kao nekad Joseov Inter ili sadašnji Cholov Atletico.
A ako uzmeš i matematiku onda i ona kaže da je 2-2 i onda opet ideš matematički, tj. statistički i vidiš da jedni imaju 35 šuteva, 15-ak u okvir gola, a drugi 6-7, konstantan posjed lopte, vagon kornera. Dakle i matematika ka'e ko je boljŠi. E sad što si ti pristalica one cilj ne bira sredstvo, to je druga stvar.