Liga prvaka 2024/25
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Liga prvaka 2015/ 2016
Ja najvise volim utakmice gdje se jedna ekipa brani a druga ima posjed i napada ocm. I navijam za murinja brata mog
🐽
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Nisam ljut, ja sam ljut samo kad Barca gubi, al' da mi je vokri što i pored ovakve poHezije od fudbala dalje prolazi, hmm, antifufudbal-jeste.
A koja je to taktika uspješnija od tiki take unazad x godina ako uzmemo u obzir da je tiki taka i prošle godine osvojila LP(al' vas amnezija safatala)? Cholov bus? Mourinhov? Neko treći?
A koja je to taktika uspješnija od tiki take unazad x godina ako uzmemo u obzir da je tiki taka i prošle godine osvojila LP(al' vas amnezija safatala)? Cholov bus? Mourinhov? Neko treći?
Samo sabura
Dobra je utakmica bila.
Volim Atletico ali volim i sto Torres nije pogodio jer nije bio penal.
Pa-pa tuznooki
Volim Atletico ali volim i sto Torres nije pogodio jer nije bio penal.
Pa-pa tuznooki

Question everything.
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4039 times
- Been thanked: 4094 times
Da igramo žmurke ili imaš bolji predloggreeneyes wrote:Pa šta bi htjela da radiš?

Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1486 times
- Been thanked: 1395 times
nije bio ono penal za Atletico...Cakir je vrlo lako mogao sasrati finale LP i ne bi mu bio prvi put,ne znam tko ga više stoji...greeneyes wrote:I da, vidim da je Zloćko aka kritičar sudjenja tu pa deR neka nam ka'e šta za večerašnji penal za Atletiko?

nisam gledao cijelu tekmu večeras,ali ono što sam vidio je nekakva usporenost Bayerna,a nije ni publika pravila veliki pritisak...
rekao bih da je prošla dalje momčad koja je više željela proći...

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- greeneyes
- Hadžija
I da, je l' Pep kriv za ovo ispadanje, il' vam je onako godra što vam mrski lik neće osvojiti LP?

MoRe ćorave bake, ja ti svežem oči i otvorim balkonska vrata.srculence7 wrote:Da igramo žmurke ili imaš bolji predloggreeneyes wrote:Pa šta bi htjela da radiš?

Samo sabura
i tečaj epilepsijeHannibal Lecter wrote:Tika taka plus sudije je dobitna kombinacija

Habibti, ya nour el - ain... 

- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4039 times
- Been thanked: 4094 times
Kad malo bolje razmislim ništa se s tobom ne bih igrala, situacija visokog rizika je togreeneyes wrote:I da, je l' Pep kriv za ovo ispadanje, il' vam je onako godra što vam mrski lik neće osvojiti LP?![]()
MoRe ćorave bake, ja ti svežem oči i otvorim balkonska vrata.srculence7 wrote:Da igramo žmurke ili imaš bolji predloggreeneyes wrote:Pa šta bi htjela da radiš?

Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- greeneyes
- Hadžija
To mi je godra čuti. Vi'š da "nekad" ima sudijske nepravde(više greške) i mimo Barce i Reala ili nekih većih klubova.zloćko_tokmak wrote:nije bio ono penal za Atletico...Cakir je vrlo lako mogao sasrati finale LP i ne bi mu bio prvi put,ne znam tko ga više stoji...greeneyes wrote:I da, vidim da je Zloćko aka kritičar sudjenja tu pa deR neka nam ka'e šta za večerašnji penal za Atletiko?![]()
nisam gledao cijelu tekmu večeras,ali ono što sam vidio je nekakva usporenost Bayerna,a nije ni publika pravila veliki pritisak...
rekao bih da je prošla dalje momčad koja je više željela proći...

Ma kakva usporenost, pobogu si brate, pa da su usporeni ne bi imali 35 šuteva na gol. To s' ti moRebit gledao tekmu u periodu netom poslije gola Atletika kad su nekih desetak minuta i uspjeli malKo umrtviti Bayu.

Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija
Kompleksi rade punom parom, ako, ako, fino vas je gledati tako vesele. 

Samo sabura
Nemas ti vremena ni za kakve igre.srculence7 wrote:Kad malo bolje razmislim ništa se s tobom ne bih igrala, situacija visokog rizika je togreeneyes wrote:I da, je l' Pep kriv za ovo ispadanje, il' vam je onako godra što vam mrski lik neće osvojiti LP?![]()
Hajde na terapije tamo.
Question everything.
- greeneyes
- Hadžija
Pa šta misliš što sam ti predložio da ti svežem oči i otvorim balkonska vrata?srculence7 wrote:Kad malo bolje razmislim ništa se s tobom ne bih igrala, situacija visokog rizika je togreeneyes wrote:I da, je l' Pep kriv za ovo ispadanje, il' vam je onako godra što vam mrski lik neće osvojiti LP?![]()

Samo sabura
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Kako sam to zaboraviostorm wrote:i tečaj epilepsijeHannibal Lecter wrote:Tika taka plus sudije je dobitna kombinacija
rethna wrote:Padavicari
🐽
- Tokmak
- Vucin apostol
da,tada sam i gledao i sve mi bilo usporeno,a nisam se bio napušio...greeneyes wrote:To mi je godra čuti. Vi'š da "nekad" ima sudijske nepravde(više greške) i mimo Barce i Reala ili nekih većih klubova.zloćko_tokmak wrote:nije bio ono penal za Atletico...Cakir je vrlo lako mogao sasrati finale LP i ne bi mu bio prvi put,ne znam tko ga više stoji...greeneyes wrote:I da, vidim da je Zloćko aka kritičar sudjenja tu pa deR neka nam ka'e šta za večerašnji penal za Atletiko?![]()
rekao bih da je prošla dalje momčad koja je više željela proći...![]()
Ma kakva usporenost, pobogu si brate, pa da su usporeni ne bi imali 35 šuteva na gol. To s' ti moRebit gledao tekmu u periodu netom poslije gola Atletika kad su nekih desetak minuta i uspjeli malKo umrtviti Bayu.

daj ba zeleni....moram te malogreeneyes wrote:Kompleksi rade punom parom, ako, ako, fino vas je gledati tako vesele.

znaš da je meni svejedno za nastupajuće večeras...ali si ti nagodan

Habibti, ya nour el - ain... 

- Tokmak
- Vucin apostol
napisano prije 20 dana...

zloćko_tokmak wrote:zasluženo Atletico prošao dalje...![]()
kad su ono prije dvije godine nesretno u finalu izgubili od Reala,mislio sam da će proći još dugo vremena dok se opet plasiraju i u polufinale LP,kamoli da dođu u priliku osvojiti titulu LP konačno,ali večeras kad su opet izbacili Barcu mislim da će ovo biti njihova godina,da će Atletico i Diego Simeone konačno podići pokal sa ušima...mark my words...![]()

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Juppova, ancelottijeva i musemiceva taktika su pravi fudbal a ovo sto guardiola igra je karina
🐽