Umro ratni zločinac Ratko Mladić
Moderators: Urednik foruma, VIP
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 61829 times
- Been thanked: 11273 times
- Status: Offline
Re: Umro ratni zločinac Ratko Mladić
Pedja zvani mutevelija, hifz polozio 93e 
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10944 times
- Been thanked: 12834 times
Jel ovo Feđa lovi skidanje embarga u Srbiji, ili se želi predstaviti kao neki nenadjebivi nadnacionalni filozof i lik koji je dosegao Sidartine visine?
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3502 times
- Been thanked: 1561 times
Fedja narkoman, pokusava da se uvuce Vucicu a kao sarajevska raja mu nece zamjeriti sto izjednacava agresore i branioce.
U usta te zvaljava.
U usta te zvaljava.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 3069 times
- Been thanked: 25548 times
- Status: Online
Ma voli on tako da izaziva reakcije,da je u centru paznje nake itd...Mogo je jednostavno jebat mater cetnicku onim zlotvorima a usput ako mu je vec do toga popisat se usta i onim sto su caci spektakularnu dzenazu pravili...I opravdavali zlocine njega i onih majmuna iz grabovice...Ali opet razlika je ogromna.Kod nas zlocina i sto je bilo vecinom smo ih sami sankcionisali i lisili zivota il slobode.I da ima pokoji debil da im klice jbg to je tako.Ali vidi njih zalosna ti majka i on pored tog ludila skrece vodu na ovaj mlin,suludo.Ono je posebno ludilo.Nevjerovatno.Kakvu je ono sisu dojilo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10944 times
- Been thanked: 12834 times
HAVANA wrote: 09 Sep 2026, 22:27 Ali opet razlika je ogromna.Kod nas zlocina i sto je bilo vecinom smo ih sami sankcionisali i lisili zivota il slobode.
Situacije izmakle kontroli. Pošalji budalu pa sjedi i plači.
S druge strane, genocid je bio planiran od samog početka i u njemu su učestvovale sve vojne/policijske/civilne strukture i tačka. To je jasno i budali i šta je ovaj htio?
Neku pravdu sigurno nije.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3329 times
- Been thanked: 5730 times
Covjek prosto zeljan paznje a nicim tu paznju ne plijeni, sem eto negativnu svojom gluposcu
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Bojkot je mocan alat
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Uvijek je za vazan i osvjestavajuc video link na ig broken
- HAVANA
- Penzioner

Kao sto rekoh.Sam izaziva reakcije pa ce sad danima biti u fokusu.Ide obrnutim redoslijedom,ako vec hoce da spomene neke stvari koje nisu ok trebo je prvo ovo danasnje a usput ono.Bolesti danasnjice u koje je i sam upao a proziva hijene internetske.Inace jako talentovan covjek.Za mnogo stvari.I od gudre je napravio kolo price,jednostavno takav je.Iskreno meni opet drazi od smutljivaca koji sute i mute.A u gudri su vise od njega bili prije a i sada oni u odijelima i s rukom na srcu.Stoje iza onih kockoglavih s torbicama i dodaju...HAVANA wrote: 09 Sep 2026, 22:27 Ma voli on tako da izaziva reakcije,da je u centru paznje nake itd...Mogo je jednostavno jebat mater cetnicku onim zlotvorima a usput ako mu je vec do toga popisat se usta i onim sto su caci spektakularnu dzenazu pravili...I opravdavali zlocine njega i onih majmuna iz grabovice...Ali opet razlika je ogromna.Kod nas zlocina i sto je bilo vecinom smo ih sami sankcionisali i lisili zivota il slobode.I da ima pokoji debil da im klice jbg to je tako.Ali vidi njih zalosna ti majka i on pored tog ludila skrece vodu na ovaj mlin,suludo.Ono je posebno ludilo.Nevjerovatno.Kakvu je ono sisu dojilo.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4431 times
- Been thanked: 4129 times
Nema ovo veze ni sa FGR, ni sa suživotašima, Jugonostalgičarima ili Srbofilima.Krokodil Behko wrote: 09 Sep 2026, 20:50 Jel ovo Feđa lovi skidanje embarga u Srbiji, ili se želi predstaviti kao neki nenadjebivi nadnacionalni filozof i lik koji je dosegao Sidartine visine?
Lik se nafikso i melje nešto.
Bog zna u kakvom je stanju bio kada je to izjavio.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ima još jedna razlika između Cace i ostalih, osim toga što su ih naši sankcionisali ili lišili slobode ili čak života, i to sam pisao prije nekoliko mjeseci ili čak godina na forumu.HAVANA wrote: 09 Sep 2026, 22:27 Ma voli on tako da izaziva reakcije,da je u centru paznje nake itd...Mogo je jednostavno jebat mater cetnicku onim zlotvorima a usput ako mu je vec do toga popisat se usta i onim sto su caci spektakularnu dzenazu pravili...I opravdavali zlocine njega i onih majmuna iz grabovice...Ali opet razlika je ogromna.Kod nas zlocina i sto je bilo vecinom smo ih sami sankcionisali i lisili zivota il slobode.I da ima pokoji debil da im klice jbg to je tako.Ali vidi njih zalosna ti majka i on pored tog ludila skrece vodu na ovaj mlin,suludo.Ono je posebno ludilo.Nevjerovatno.Kakvu je ono sisu dojilo.
Da Caco u to vrijeme nije postojao, sve šta je uradio ne bi se desilo.
Ali da nije bilo karadžića, sratka, plavšićke ili batka, neko bi drugi bio na njihovom mjestu u ime velikosrpske ideologije.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- HAVANA
- Penzioner

Naravno da ima razlika ali to ne opravdava zlocin.Nit je njega jedinog ranilo i zabolilo,nit je on jedini bio komandant.Pa nisu to radili.
- HAVANA
- Penzioner

Zlocin se ne smije presutiti,pravdati,slaviti...Inace postajes kao oni...
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 25036 times
- Been thanked: 23017 times
Ma lik je jednostavno glup. To mu neko treba reći u užem krugu ljudi, a glumi i nešto drugima spočitava njihov IQ.HAVANA wrote: 10 Sep 2026, 06:57Kao sto rekoh.Sam izaziva reakcije pa ce sad danima biti u fokusu.Ide obrnutim redoslijedom,ako vec hoce da spomene neke stvari koje nisu ok trebo je prvo ovo danasnje a usput ono.Bolesti danasnjice u koje je i sam upao a proziva hijene internetske.Inace jako talentovan covjek.Za mnogo stvari.I od gudre je napravio kolo price,jednostavno takav je.Iskreno meni opet drazi od smutljivaca koji sute i mute.A u gudri su vise od njega bili prije a i sada oni u odijelima i s rukom na srcu.Stoje iza onih kockoglavih s torbicama i dodaju...Screenshot_20260910_064704_Facebook.jpgHAVANA wrote: 09 Sep 2026, 22:27 Ma voli on tako da izaziva reakcije,da je u centru paznje nake itd...Mogo je jednostavno jebat mater cetnicku onim zlotvorima a usput ako mu je vec do toga popisat se usta i onim sto su caci spektakularnu dzenazu pravili...I opravdavali zlocine njega i onih majmuna iz grabovice...Ali opet razlika je ogromna.Kod nas zlocina i sto je bilo vecinom smo ih sami sankcionisali i lisili zivota il slobode.I da ima pokoji debil da im klice jbg to je tako.Ali vidi njih zalosna ti majka i on pored tog ludila skrece vodu na ovaj mlin,suludo.Ono je posebno ludilo.Nevjerovatno.Kakvu je ono sisu dojilo.
Ne znam ko ti je smutljivac u ovom kontekstu, ali od Feđe sa ovim što priča samo su gori oni koji viču da smo se sami između sebe ubijali.
Ovakve kao što je on treba maksimalno osuditi za ovo što pričaju.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10610 times
- Been thanked: 18177 times
Naravno da ga niko ne opravdava, zemlja mu kosti izbacila.
Ja jucer citam o zlocinu nasih u Grabovici i muka mi dosla i ogromno razocaranje zbog tako mizernih kazni, jos mi je u glavi misao o djevojcici od 4 godine koju su ubili u majcinom narucju. Zao mi, ljuta sam... To je razlika izmedju nas i njih.
Znamo kako oni reaguju na svoje zlocince, prigrle ih, poistovjete se s njima i pravdaju njihove postupke, kriju ih, hrane ih, brane ih. Kolektivno.
Ja jucer citam o zlocinu nasih u Grabovici i muka mi dosla i ogromno razocaranje zbog tako mizernih kazni, jos mi je u glavi misao o djevojcici od 4 godine koju su ubili u majcinom narucju. Zao mi, ljuta sam... To je razlika izmedju nas i njih.
Znamo kako oni reaguju na svoje zlocince, prigrle ih, poistovjete se s njima i pravdaju njihove postupke, kriju ih, hrane ih, brane ih. Kolektivno.
...take me to Golden Gate, I will assimilate 

- HAVANA
- Penzioner

Valja ih jos slusat kad onaj smrad karadzic skikne.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10610 times
- Been thanked: 18177 times
Ali ovaj trend da prave profile sa bosnjackim imenima pa s tih profila komentarisu kako su kosti njihovih najblizih iskopavane ko zna odakle pa ukopavane u Potocare je bas uzeo maha. Posvuda ih ima. I onaj neki pedijatar koji je do jucer radio u Sarajevu, ne znam odakle sam on iskace non stop 
A bilo koje od tih imena ukucajte u fb trazilicu i vidite sta se desava.
A bilo koje od tih imena ukucajte u fb trazilicu i vidite sta se desava.
...take me to Golden Gate, I will assimilate 

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 25036 times
- Been thanked: 23017 times
Sve je to po zadatku. Pogledaj samo koliko četalji botuju na stranim portalima i kako nekad same skripte rade kad su naši portali u pitanju, koliko lajkova dobijaju za sve što govore itd. To je organizovano.
- HAVANA
- Penzioner

Ma on spomeno internetske hijene kao blabla... Nije on glup nego opsjednut desavanjem nekim...Bila to gluma,svirka,skakanje padobranom,pisanje, ma svasta...Da ne ulazimo dublje u skretanje fokusa ljudi koji su se skinuli s gudre...Svi oni tu opsjednutost pretoce u nesto drugo.Koji su se uspjeli skinuti uspjesno...Svaki radi nesta drugo,ko mutav navali na to...Masamune wrote: 10 Sep 2026, 07:31Ma lik je jednostavno glup. To mu neko treba reći u užem krugu ljudi, a glumi i nešto drugima spočitava njihov IQ.HAVANA wrote: 10 Sep 2026, 06:57
Kao sto rekoh.Sam izaziva reakcije pa ce sad danima biti u fokusu.Ide obrnutim redoslijedom,ako vec hoce da spomene neke stvari koje nisu ok trebo je prvo ovo danasnje a usput ono.Bolesti danasnjice u koje je i sam upao a proziva hijene internetske.Inace jako talentovan covjek.Za mnogo stvari.I od gudre je napravio kolo price,jednostavno takav je.Iskreno meni opet drazi od smutljivaca koji sute i mute.A u gudri su vise od njega bili prije a i sada oni u odijelima i s rukom na srcu.Stoje iza onih kockoglavih s torbicama i dodaju...Screenshot_20260910_064704_Facebook.jpg
Ne znam ko ti je smutljivac u ovom kontekstu, ali od Feđe sa ovim što priča samo su gori oni koji viču da smo se sami između sebe ubijali.
Ovakve kao što je on treba maksimalno osuditi za ovo što pričaju.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne radi se o tome i to čini Štukanovu izjavu pogotovo poganu.HAVANA wrote: 10 Sep 2026, 07:28 Naravno da ima razlika ali to ne opravdava zlocin.Nit je njega jedinog ranilo i zabolilo,nit je on jedini bio komandant.Pa nisu to radili.
Da na Bosnu i Hercegovinu nije izvršena agresija i da je 90-ih kod nas bio mir, Caco bi ostao običan harmonikaš i najgore šta je mogao u to vrijeme uraditi je da kao pojedinac u kafani ubije nekoga zbog neke svađe.
Rat mu je samo dao slobodu da se osjeća komotnije kao takva tipa.
Sa druge strane Srbi ne slave sratka kao osobu, već slave ideologiju, genocid, veliku srbiju i četništvo, jer da nije bilo sratka, neko drugi bi bio na njegovom mjestu.
Izjaviti nešto poput “I naši su svoje zločince sahranjivali kao heroje” u tom kontekstu, u istoj izjavi o kojoj se radi o sratku i baš u istoj sedmici gdje oni orgijaju u vezi njihovog “eroja” to zvuči kao da i mi imamo ideologiju genocida.