Sto, doso neki dan s posla cujem nesto dismr, ocam zagledo pod kauc da se nije stahor zavuko i krepo kad slusalice
I sta cu, bacim ih odmah
Moderator: Krokodil Behko

Sto, doso neki dan s posla cujem nesto dismr, ocam zagledo pod kauc da se nije stahor zavuko i krepo kad slusalice
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Dobro je pa su ikako izdurale, metnem ih pred spavanje na usi i navijem nesto da neko dipli, nekad me svaki sum budi pa prevencije radi
Pametno, pametno!ElTriconi wrote: 25 Aug 2021, 18:43Dobro je pa su ikako izdurale, metnem ih pred spavanje na usi i navijem nesto da neko dipli, nekad me svaki sum budi pa prevencije radi
I dje nece dismr, noso ih svake noci dok ne ustanem![]()

A ovo sa Fikretom me siti na djetinjstvo.Shadow wrote: 10 Sep 2026, 15:48 Nikakav. Zdravo za zdravo, samo da skinem s dnevnog reda.
A posto se posljednjih godina mnogo selim, u neku ruku je i dobro. Nigdje nisam stalna da bi odrzavala veze i te gluposti. U zgradi u kojoj sam sve babe skoro. I propitale bi one mene stosta ja vidim, ali presjecem. Ima nakav lik drito ispod, slusa muzikuI pjeva. A mozda je i to kakva hujbaba grlata.
Ono prije, kod roditelja kad sam bila. Nemam pojma. U ratu smo se druzili po sklonistima, tad sam sve gledala nekim djecijim, nevinijm, cistijim ocima. Ali cini mi se da je tada zaista i bilo drugacije.
Dalje u mladosti me nije zanimalo. Uvijek sam bila upitna sto bi rekli. Fino se javim komsiluku i to je to.
Nerviralo me bas to, u basti kad sjedis, a eto Fikrete, posmatrala sa durbinom kad ce zrtva. Nisi ti kafu ni nasuo, ono se nacrta.

Zanki wrote: 11 Sep 2026, 02:44A ovo sa Fikretom me siti na djetinjstvo.Shadow wrote: 10 Sep 2026, 15:48 Nikakav. Zdravo za zdravo, samo da skinem s dnevnog reda.
A posto se posljednjih godina mnogo selim, u neku ruku je i dobro. Nigdje nisam stalna da bi odrzavala veze i te gluposti. U zgradi u kojoj sam sve babe skoro. I propitale bi one mene stosta ja vidim, ali presjecem. Ima nakav lik drito ispod, slusa muzikuI pjeva. A mozda je i to kakva hujbaba grlata.
Ono prije, kod roditelja kad sam bila. Nemam pojma. U ratu smo se druzili po sklonistima, tad sam sve gledala nekim djecijim, nevinijm, cistijim ocima. Ali cini mi se da je tada zaista i bilo drugacije.
Dalje u mladosti me nije zanimalo. Uvijek sam bila upitna sto bi rekli. Fino se javim komsiluku i to je to.
Nerviralo me bas to, u basti kad sjedis, a eto Fikrete, posmatrala sa durbinom kad ce zrtva. Nisi ti kafu ni nasuo, ono se nacrta.
Dolazili su dosta od susjeda baš tako, kad god vide da ima neku u vrtlu i rashlađuje, sprema stolove za sist, eo ti ih ka slučajno nešta. E kad smo mi stasali u neke godine moji su jako pazili na određene stvari kao na primjer trač. Tako da kad bi pričali o raznim Fikretama baka bi rekla i taman evo falankišija, i onda bi neko od dice pita, a koe falankišija?
Ma rekli bi nam a padar, šta bi ja povezala s lugarom i tek onda bi njihove priče postale za mene pravi magični realizam.
Uglavnom tolko mi dopizdilo to sakupljanje i to iznošenje kava, sokova, kolača na dnevnoj bazi svakom slučajnom putniku, da kad san počela sama živit, svo druženje san preusmjerila isključivo vani.
Jbg doma uvik spavam ili ležim, počastiti ću te samo da se ne smaram ni hoćeš li se izut, doslovno, a kamol kolko me planiraš gušiti.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests