Heidi wrote:To je osnova tantrickog sexa, al mene niko ne slusa
jos kad bi mi se posrecilo.....................eeeeeeeeeee
Moderators: spacebound, Duminjo

Ovaj sat sam jutros gledala u jednoj našoj radnji ....Čupava wrote:Ovisno u koje vrijeme se sexa...![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Chloe wrote:Ovaj sat sam jutros gledala u jednoj našoj radnji ....Čupava wrote:Ovisno u koje vrijeme se sexa...![]()

Socrates da te nešto pitam?Socrates wrote:Slažem se sa drugom i gospodinom Mutevelijom da treba seksualno apstinirati.Mutevelija wrote:Ja da hoću ja bih mogao ali neću to je grehota sex van braka, đe će vam duša?
Seks je ionako precijenjen. Mora i ta bezobrazna aktivnost jednom izaći iz mode.
Dok se to ne desi, uvijek se možemo osloniti na pokazivanje genitalija u autobusu.

Ubaci i 4.u..dr laganini wrote:..moram da priznam da u zadnje vrime isključivo koristim te tri..

Kategorije?dr laganini wrote:..moram da priznam da u zadnje vrime isključivo koristim te tri..

..nisam uplatio dopunsko...Čupava wrote:Ubaci i 4.u..dr laganini wrote:..moram da priznam da u zadnje vrime isključivo koristim te tri..![]()

..budimo realni.precjenjena je.slomi.se.ziv dok.se.namistis...Podrinjac wrote:A đe je 69-ka ??

Nije, ba, vec smo smo svi stidnidr laganini wrote:..ovo je ansexualni forum

..to.stoji da sam.djuturum al realno.je.nezgodna...Sheval wrote:Kad si djuturum.Barba.