Hvala brt
Promiskuitetnost - bolest ili zabava?
Moderators: spacebound, Duminjo
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1698 times
- Been thanked: 1398 times
- Status: Offline
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6131 times
- Been thanked: 6721 times
Re: Ako ste imali više partnera u seksu vjerovatno ćete umrijeti od raka
Ako je tako onda cu ja umrijeti od starosti 
Samo sabura
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
Ubi nas neznanje.
Znaci, onaj *Berdjajev je bio u pravu kad je rekao “seks je ponizenje i negiranje zivota.”
*Nikolaj Berdjajev, ruski filozof, publicista i cetnicki simpatizer
Znaci, onaj *Berdjajev je bio u pravu kad je rekao “seks je ponizenje i negiranje zivota.”
*Nikolaj Berdjajev, ruski filozof, publicista i cetnicki simpatizer
Glup sam!
- TAFKAP
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Suljo čita novine a Mujo se izvalio na kauču i gleda utakmicu.
Čita ovaj naglas:
- "U novinama kaže da prosječni Bosanac u svom životu ima 10 seksualna partnera."
Šuti Mujo neko vrijeme i dumi, pa pajzad odgovori
- "A jes se neko najebo u naše ime."
Čita ovaj naglas:
- "U novinama kaže da prosječni Bosanac u svom životu ima 10 seksualna partnera."
Šuti Mujo neko vrijeme i dumi, pa pajzad odgovori
- "A jes se neko najebo u naše ime."
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10945 times
- Been thanked: 12837 times
Re: Promiskuitetnost - bolest ili zabava?
SPAVALA SA 720 LJUDI, A ORGIJE SU JOJ SASVIM NORMALNE: Andrea Sunshine bez zadrške o svom seksualnom životu

Andrea Sunshine ima 55 godina, a pažnju javnosti nije privukla sportom kojim se bavi, već tvrdnjom da je imala intimne odnose sa 720 ljudi.
Andrea Sunshine, inače, ima unuku od desetak godina, a na društvenim mrežama stekla je veliku popularnost.
Učestvovala je na fitnes takmičenju u Velikoj Britaniji, na kojem se birala najbolja zadnjica.
Sunshine se ne ustručava otvoreno govoriti o intimnim odnosima, samozadovoljavanju i broju svojih partnera.
Jednom prilikom našla se na orgijama, kada je, kako je ispričala, imala intimni odnos s 15 ljudi istovremeno.

„Razvedena sam već 18 godina, a jako volim se*s i izlaske. Vrlo sam aktivna po tom pitanju i izlazim prosečno s troje do petoro ljudi nedeljno. Moglo bi se reći da sam u posljednjih 18 godina imala odnos s više od 720 ljudi. Dermatolog mi je rekao da su orgazmi dobri za kožu. Povećavaju protok krvi i utiču na širenje krvnih sudova, čineći čak kožu crvenijom i glađom. Tada sam otkrila raj. Moj savet je da što češće masturbirate jer to ne bi trebalo da bude tabu tema, pogotovo ne za bodibildere. Ja sam to radila pred prijateljima kako bih im pokazala koliko je to normalno“, ispričala je Andrea pre par godina.
Orgije na Ibici
Andrea Sunshine otkrila je i šta se dogodilo kada je 2014. godine otišla na jednu zabavu na Ibici. Bila je gošća na rođendanskoj zabavi na kojoj su sve zvanice morale biti gole, dok su im lica bila prekrivena maskama. Tamo je bilo oko 500 ljudi, a Andrea Sunshine znala je da dolazi na orgije.

„To je bila pećina u kojoj su držali oružje, sve je bilo vrlo skriveno i staro. Kada sam došla, zatekla sam više od 500 ljudi, tako da se sve završilo kao velika orgija. Nisam imala odnos sa svih 500, ali se sjećam da jesam barem s 15 ljudi odjednom. Bilo je muškaraca i žena, svi su se ponašali slobodno. Mislim da niko neće prirediti tako dobru zabavu kao što je ta bila“, ispričala je Andrea Sunshine, prenosi Dnevniplu
- Quds
- Inventar foruma

- Has thanked: 5503 times
- Been thanked: 2472 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 25061 times
- Been thanked: 23036 times
- Status: Online
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4434 times
- Been thanked: 4134 times
- Status: Online
Re: Promiskuitetnost - bolest ili zabava?
Pa dobro, ako stalno učestvuješ u orgijama, onda 720 i nije neki impresivan broj, impresivno bi bilo biti sa 720 osoba, 1 na 1.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.