Necemo.Čupava wrote:Hajmo strajkovati za nepravud...rethna wrote:Rekoh ja vec tamo na onoj temi.Čupava wrote:A gdje stategriga?
Zasto ona postedena ove ankete?
Nepravedno zapostavljena,pogotovo ovdje.
Kakvi bi to mi onda supci bili.

Moderator: Krokodil Behko
Necemo.Čupava wrote:Hajmo strajkovati za nepravud...rethna wrote:Rekoh ja vec tamo na onoj temi.Čupava wrote:A gdje stategriga?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa bas pravi svi za jednog, jedan za sve...rethna wrote:Necemo.Čupava wrote:Hajmo strajkovati za nepravud...rethna wrote:Rekoh ja vec tamo na onoj temi.Čupava wrote:A gdje stategriga?

I supci su solidarni...
 I supci su solidarni... 

navika wrote:Iskreno i ja se pitamMala_Mu wrote:rethna wrote:Ko je ovo za malu glasao?
Evo i ja se pitam.. Sramota
Kome si se zamjerila?
Ja kad sam logovana ne vidim ko vodi... obavjestavajte me molit cu lijepo

:
:Solidarni samo sa drugim supcima.Čupava wrote:Pa bas pravi svi za jednog, jedan za sve...rethna wrote:Necemo.Čupava wrote:Hajmo strajkovati za nepravud...rethna wrote: Rekoh ja vec tamo na onoj temi.

I supci su solidarni...

sta fali ovom inventar forumarethna wrote: Ti si vibrator foruma.
Makni se da se i mi borimo za svoju titulu i mjesto pod forumskim nebom

Pa svi ovi predlozeni na anketi mogucnosti imaju da budu supak...osim statebriga..rethna wrote: Hoces ovako indirektno da kazes da je statebriga supak?

Ne uvazava se,to imaju mnogi.dobre.vibracije wrote:sta fali ovom inventar forumarethna wrote: Ti si vibrator foruma.
Makni se da se i mi borimo za svoju titulu i mjesto pod forumskim nebom

nek ti sam nick bude titula.rethna wrote: Ne uvazava se,to imaju mnogi.
Treba imate nesto jedinstveno

:
:
Eto, nema te ni ovdje. I to je neki napredak, bar nisi pakašzloćko_tokmak wrote:ne morate mi ni ovdje baš dati glas,kad niste ni na drugoj anketi...

borim se da rehabilitacija uspije...Bla wrote:jesi li ti neki rehabilitovani negativac ili si vazda ovako normalan?

ali ti inače superumišljeni likovi će i donit nekom prevagu inače bi svi bili s jednin glasonBla wrote:Najveći su šupci ovi što kad Maja kaže šta je uradila, slijede njen primjer.