Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Socrates wrote:
Zagorku bih vezao za Mutavog guz o guz i natjerao je da sluša njegove teorije o musko-ženskim odnosima.
Plan bi ti propao jer ja nisam komunikativan uživo sa ženskim rodom.
Tako da bih sam sebi morao prosvirati mozak stolarskom heftaricom kroz usnu šupljinu, koliko bi ti bilo dosadno.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Bademu bih mučio tako što bi joj sve korijen od povrća zatrovao nekakvom inekcijom, ona bi mislila da joj paradajz napreduje i nadala bih se međutim kad bih ga izrezala unutra bi joj struho.
Džaba bi se mučila.
Isto važi i za krastavce. krastavce bi bile ogromne ali bi bile kao plastika nejestive.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
dobro je da mi i ti ne želiš turati titinu štafetu u ruke...
@čupavu bih svezao i uzeo čokoladnu bananicu i mazao je po njenim usnama na isti način na koji se nanosi ruž za usne,zvani karmin dok joj ne počne voda teći na usta pa bi sve više osjećala čokoladnu bananicu i na kraju joj ugurao bananicu u usta da ju pojede...
Mutevelija wrote:Plan bih ti propao jer ja nisam komunikativan uživo sa ženskim rodom.
Tako da bih sam sebi morao prosvirati mozak stolarskom heftaricom kroz usnu šupljinu, koliko bih ti bilo dosadno.
@Bibi bih namjestio postavke na tabletu tako da kad se uslika u učionici njoj prikaže normalnu fotku,ali kad je stavi na sva svoja tri fb profila i forume,uključujući i ovaj ,prikaže je bez odjeće...
ali dok ona stavi na sve profile i forume to ne provjerava tako da kad to otkrije bude kasno i svi uspiju skinuti njenu golu sliku i šerati je po vascijelom internetu...
i dok se Biba spuštene glave vraća popodne kući sa posla,svi stanovnici njenog poremećenog sela izlaze na balkone i prozore i upiru prstom u nju i smiju joj se,a vragbaba izleti pred nju na cestu i smije joj se u facu...
Maja wrote:
Bibu bih natjerala da ide selom od kuće do kuće i svima govori da ih voli.
Poslije bih pobila čitavo selo i prerezala joj kablo od interneta da ne može nigdje pisati o tome.
Ustvari, ostavila bih živu samo vragbabu da ima s kim kafenisat.
Storma bih presrela u šumi kad se vraća sa slave prijatelja pravoslavca i zavezala noge konopcem pa objesila na drvo da visi naopako da ispovraća sve što je na slavi jeo. Sadržaj želuca bi zbog položaja tijela otišao u nos i po očima pa bih uzela mokar smrdljivi truleks koji je korišten dva mjeseca i trljala ga po ustima i nosu.
Nakon toga bih dovela dvije penzionerke u korzetima koje bi ga bičevale i gurale mu obješene ..... u usta pa kad bi od gađenja ponovo pošao da povrati podmetnula bih mu onu njegovu pederušu da izriga u nju.
E svasta ljudi moji...
S vragbabom nisam bas puno kahve popila niti ju posjecivala...a to sto bi mi se ona rugala za golotinju
Davno je baba u grupnjaku bila...
I ja ne stavljam fotke na fb...a sumnjam i da cu
Storm bi me najbolje kaznio
On zna znanje :perezube ..i sta je muka
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
@čupavu bih svezao i uzeo čokoladnu bananicu i mazao je po njenim usnama na isti način na koji se nanosi ruž za usne,zvani karmin dok joj ne počne voda teći na usta pa bi sve više osjećala čokoladnu bananicu i na kraju joj ugurao bananicu u usta da ju pojede...
Jao koji si ti zloćo... aj ovo sve napisi ali bez naočala ... Mozes li, pokusaj bar...
Čupavoj bi u šampon potajno stavljao aromu čokoladnih bananica.
Onda bih je smarao sa reklamama o čokoladnim bananciama, svi bilboarde bih ispisao.
Sve majice sa dekolteom bih skrojio i bile bi zatvorene.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mutevelija wrote:Čupavoj bi u šampon potajno stavljao aromu čokoladnih bananica.
Onda bih je smarao sa reklamama o čokoladnim bananciama, svi bilboarde bih ispisao.
Sve majice sa dekolteom bih skrojio i bile bi zatvorene.
Bibu bih mučio tako što bih joj napravio scenu takvu u gluho doba noći, da misli da sve to sanja.
Sve one priče iz sela bih preko nekog uređaja prebacio na njen zid i sve bi slike ponovo morala gledati, ali ne bi mogla reagovati na to.
Tišina, onda naglo osvjetljavanje i scene kreću, poslije 2 sata sve se gasi ona nastavlja spavati, ali je opet kroz pola sata bude nekakvi glasovi i opet te scene kreću, i tako bi zamijenila noć i dan. Ne bi znala kad je koje doba dana i noći.
Sve bi se to dešavalo a da ne bi znala šta ju je spopalo.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mutevelija wrote:Bibu bih mučio tako što bih joj napravio scenu takvu u gluho doba noći, da misli da sve to sanja.
Sve one priče iz sela bih preko nekog uređaja prebacio na njen zid i sve bi slike ponovo morala gledati, ali ne bi mogla reagovati na to.
Tišina, onda naglo osvjetljavanje i scene kreću, poslije 2 sata sve se gasi ona nastavlja spavati, ali je opet kroz pola sata bude nekakvi glasovi i opet te scene kreću, i tako bi zamijenila noć i dan. Ne bi znala kad je koje doba dana i noći.
Sve bi se to dešavalo a da ne bi znala šta ju je spopalo.
Svasta...pa ja nisam nimalo plasljiva
Zato mi mama i dreci vazda da sam ista luda baba..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Mada bih mogao otvoriti temu o historijskim mučenjima ali neću.
Sljedeći podforumi su adekvatni za otvaranje teme o historijskim mucenjima: Ljubav i Prijateljstvo, Sex, Brak i Porodica, Zdravlje, Kulinarstvo i Turizam.
Jao koji si ti zloćo... aj ovo sve napisi ali bez naočala ... Mozes li, pokusaj bar...
to sam mislio napisati kako bi izgledalo bez naočala,ali sam smetnuo:
u polumraku bih morao pipati rukama i kad bih naletio na tvoju grud,pomislio bih da ti je to glava...