Sve ima svoju cijenuČupava wrote:Da me otrujes...rethna wrote: Malo je falilo da ti i ja caj napravim

Moderator: VIP
Sve ima svoju cijenuČupava wrote:Da me otrujes...rethna wrote: Malo je falilo da ti i ja caj napravim

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Gdje ce tu disa...rethna wrote:Sve ima svoju cijenuČupava wrote:Da me otrujes...rethna wrote: Malo je falilo da ti i ja caj napravim

... You are my sunshine, my only sunshine  ...

Te nisi ti pravila kupovni su...ok valjaju i oni ja imam samo sliku od torti....srculence7 wrote:Pošto je Nole rešio pečenje,evo od mene slavskih kolačića za uz jutarnju kaficu
Čupava wrote:Dobro jutro, gdje ste jutros svi?Nije valjda da ne radite danas pa i ne ustajete
Nole ne podcenjuj me, 3 dana uloženo u njih a ti tako?Nole wrote:Te nisi ti pravila kupovni su...ok valjaju i oni ja imam samo sliku od torti....srculence7 wrote:Pošto je Nole rešio pečenje,evo od mene slavskih kolačića za uz jutarnju kaficu

...bujrum...bujrum...Bijeli badem wrote:Jutro
Jel to samo jedan fildzan pasa?

Mi takve kupimo tu u Sremu blizu NS... Al opet oosla koliko hoćeš. Za ruček oko 15 a za večeru 17 ljudi. Za večeru ja ne sedim....a koliko možemo popiti...nezgodna familijasrculence7 wrote:Nole ne podcenjuj me, 3 dana uloženo u njih a ti tako?Nole wrote:Te nisi ti pravila kupovni su...ok valjaju i oni ja imam samo sliku od torti....srculence7 wrote:Pošto je Nole rešio pečenje,evo od mene slavskih kolačića za uz jutarnju kaficu

Jesam malo. Čajeve pijem.Bijeli badem wrote:Pozz Chloe
jesi bolje jutros?

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests