Bla wrote:storm wrote:Odlično je ovo.....praktično se ništa ne mijenja, London je i prije bio mega u svakom smislu....ali bitna je simbolika i poruka tog izbora u današnje vrijeme ludila...
eh koliko mi još imamo učiti....
Možda bi mogao preći preko londonskog licemjerstva kad bi bio neinformisan šta sve taj isti London radi predmetnoj skupini decenijama, ili
bolje reći vijekovima.
Eh koliko mi još imamo učiti....
...znaš što je još licemjernije?
Kad mi nekome spominjemo licemjerstvo...
Englezi, ameri & company istina iz interesa rade to što rade po svijetu....koloniziraju, iskorištavaju, iscrpljuju stoljećima
A mi smo svu svoju kompetentnost pokazali u samo četiri godine (nisu nam stoljeća bila potrebna da pokažemo lice)
što bi hrvatska učinila sa bih- da je mogla....
što bi srbija učinila sa hrvatskom, bih i kosovom- da je mogla....
nastavi niz....
znači kod ljudskog je bića samo- koliko mu se može!
A kod tih kolonizacija nije uvijek bilo samo crno i bijelo....realno je Austrougarska izvela kolonizaciju na ovim prostorima, pa su iza nje ipak ostale prelijepe građevine, infrastruktura i ponešto kulture....dok se naši pokušaji očituju u logorima, tisućama žrtava, boli, progonima i mogu nabrajati do sutra.
Zato je izbor gospodina Khana ono što bismo trebali naučiti... a ne u svojoj malešnosti napadati i taj događaj slobodnog izbora stanovnika Londona

Mislite da se i njima ne gade politički potezi elite?
trebamo i ovo jednom naučiti
Prijepor je eskalirao u parlamentu 20. travnja kada je premijer David Cameron rekao da su laburisti za svog kandidata u Londonu izabrali nekoga tko je "na istoj platformi s ekstremistima", što je nagnalo vođu oporbe Jeremyja Corbyna da skoči kao oparen i uzvikne da se Cameron ponaša sramotno.
...no takve stvari se ne čitaju ovdje, naravno
i da ponovim... u vrijeme, kad bujaju desničarski stavovi, preuzimaju vlade, ulaze u parlamente kao nikada do sada, jedan London (koji ima realnu prijetnju od strane ekstremista) lijepi pljusku svim helterima ove planete