Game Of Thrones
Moderator: Krokodil Behko
- Quds
- Inventar foruma

- Has thanked: 5847 times
- Been thanked: 2619 times
- Status: Offline
Re: Game Of Thrones
Teško će iko napraviti ikad nešto slično ponovo. Sada snimaju stvarno nekakve bezveze serije, ali, kad pogledam ocjene publike, ja se pitam šta sa mnom nije u redu. Nekidan išao u kino, navikali onaj film Resident Evil... meh... Ionako mi telefon ispao negdje oko sjedišta, cijelo vrijeme pipkao da nađem, i na kraju morao zvati cijelu ekipu da ga traže.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 30241 times
- Been thanked: 31931 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4506 times
- Been thanked: 4201 times
Re: Game Of Thrones
Pa i to je povezano sa onom temom gdje sam pisao da više nema zajedničkih serija, filmova i muzike koje će nas sve spojiti i danas svako ima svoje algoritme. Game of Thrones pripada zadnjoj generaciji gdje je još bilo to vrijeme.Quds wrote: 01 Oct 2026, 09:52 Teško će iko napraviti ikad nešto slično ponovo. Sada snimaju stvarno nekakve bezveze serije, ali, kad pogledam ocjene publike, ja se pitam šta sa mnom nije u redu. Nekidan išao u kino, navikali onaj film Resident Evil... meh... Ionako mi telefon ispao negdje oko sjedišta, cijelo vrijeme pipkao da nađem, i na kraju morao zvati cijelu ekipu da ga traže.
Čak i ako se snimi šta bolje, najmanje 50% će biti manje zainteresovanosti.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.