Izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 3079 times
- Been thanked: 25701 times
- Status: Offline
Re: Izbori u BiH
Sretno im bilo.E ovo je za kokica.
Ne valja steta itd valja barbutas.Hajmo onda u bolje sutra.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 3079 times
- Been thanked: 25701 times
Steta reko tramvaj,pruga...i bi tramvaj pruga.Ovaj reko skenderija,pozoriste ,kosevo i spajanje sa prvom transferzalom...
To i jos nek kasarnu jajce uradi i ja cu glasat za njega.I zahiragica nek stave ,naprico se za 3 zivota.E hajmo sad djela.Top.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
Wer
- Na probnom

- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
Ajnštajnu. Evo vam link tih varalica koji sebi ufuraju da imaju i da znaju praviti statistike koje valjaju. https://www.uzopibih.com.ba/statistike.html Gdje je njihova varalička statistika iz 2022 godine kada su tvrdili da se je iz BiH u 2021 godini iselilo 170 000 hiljada ljudi ali bez objašnjavanja gdje su oni otišli i ko je to tamo potvrdio i ja pišem o ovome? https://www.slobodnaevropa.org/amp/bih- ... 29794.html A gdje su te informacije koje vi pišete o zvaničnim 600.000 ili ne zvaničnim i do 800 000? Ja ću vam napisati istinu i odgovoriti da su to bile izmišljotine koji su samo ljudi vjerovali koji su bili prelijeni da koristite Google(odlično) za provjeru je li to tačno. Ostavite mi linkove ko što sam vam ja ostavio(u kojima stoji šta vi pišete) ko što stoji ono šta ja pišem u linkovima koje stavljam za vas i gdje se mogu vidjeti validne statistike. Nemojte opet lupati podatke od 600 000 do 800 000 ako nemate statistike od strane zavoda ko agencije za statistiku BiH https://bhas.gov.ba/ koja sakuplja statistike za BiH ili možda https://fzs.ba/ koja sakuplja statistike u Federaciji ili stranih zavoda ili agencija u inostranstvu koji sakupljaju podatke kojima se može vjerovati. Nemojte opet isto lupati o primjerima kod familije, komšiluka ili kruga prijatelja jer opet se gurate u spekulacije koje vas ne vode u tačan pravac da sakupljate dokaze i znanje za vaše tvrdnje nego da volite živjeti u jednom svijetu umišljenosti. Jedina detaljna analiza koliko stanovnika je svaki grad i BiH izgubio/la od popisa u 2013 godini do 2023 godine iz BiH može proći kao ova https://www.zenicablog.com/objavljujemo ... 13-godine/ jer su uključeni nadležni organi i tu ja ne vidim nikakvih 600 000 do 800 000 hiljada nego oko 152 300 ili 4,31 posto manje stanovništva. Imate li vi drukčiju bolju analizu ili hoćete li opet i dalje tvrditi da je Unija koja hoće da održivi izmišljotine bez detalja tačna za vas ili hoćete doći do pameti i prepoznati važnost relevantnih istraživanja i podataka?Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2026, 06:22“Unija za održivi povratak i integracije u BiH (UZOPI)” koja vodi podatke koliko je se ljudi nakon rata vratilo a onda se isto bavi i koliko je stanovnika otišlo iz države (u Njemačku, Austriji, Švicarsku, Hrvatsku i ostale zemlje, putem statistika u ambasadama i sl) govori o zvaničnim 600.000 ali govori da nezvanično broj ide i do 800.000.Wer wrote: 06 Oct 2026, 22:13
Dobro ovo šta ste sada napisali pročitao sam na hiljade puta već drugdje i očekivao sam isti komentar koji je opet baziran na finom mišljenju bez ozbiljnih statistika koje nešto od toga dokazuju. Za vašu informaciju evo vam link jedne ozbiljne agencije koja se zove visualcapitalist koja se bavi istraživanjem po cijelom svijetu i koja tvrdi da BiH od 2000 do 2025 nije izgubila više od 8 % stanovništva. Evo vam link o tome o čemu ja pišem https://www.visualcapitalist.com/ranked ... 2000-2025/ Sada ste vi meni duži da objasnite gdje se je to stanovništvo iz BiH po svijetu i koliko tačno u Njemačku doselilo od 2013 godine do 2026 godine i koliko tačno ako se razumijete u brojkama. Za vašu informaciju Njemačka je u 2025 godini izgubila po nekim procjenama https://data.worldbank.org/indicator/SM ... cations=BA oko 334 000 ljudi i tvrdi se da je oko 10 000 naših ljudi se vratio nazad u BiH
(ali vama je -6,994 koji je BiH imala puno katastrofalniji rezultat). Možete li mi isto ostaviti jedan link koji tvrdi da je Njemačka imala 334 000 stanovnika više u 2025 godini jer ste me sa vašem postu to htjeli uvjeriti?
Uostalom ne trebaju ni statistike, svako od nas zna iks primjera, koliko je naroda otišlo iz familije, komšiluka, kruga prijatelja i grada.
Hrvatima je bilo lakše otići od godine kada je bio popis, a par godina kasnije je olakšan odlazak svima koji imaju pasoš države koja nije u EU (kao naša država), ne treba za to digitron ili biti matematički genije.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4568 times
- Been thanked: 4247 times
Nemoj me persirati, odmah dobijem osipWer wrote: 07 Oct 2026, 16:23Ajnštajnu. Evo vam link tih varalica koji sebi ufuraju da imaju i da znaju praviti statistike koje valjaju. https://www.uzopibih.com.ba/statistike.html Gdje je njihova varalička statistika iz 2022 godine kada su tvrdili da se je iz BiH u 2021 godini iselilo 170 000 hiljada ljudi ali bez objašnjavanja gdje su oni otišli i ko je to tamo potvrdio i ja pišem o ovome? https://www.slobodnaevropa.org/amp/bih- ... 29794.html A gdje su te informacije koje vi pišete o zvaničnim 600.000 ili ne zvaničnim i do 800 000? Ja ću vam napisati istinu i odgovoriti da su to bile izmišljotine koji su samo ljudi vjerovali koji su bili prelijeni da koristite Google(odlično) za provjeru je li to tačno. Ostavite mi linkove ko što sam vam ja ostavio(u kojima stoji šta vi pišete) ko što stoji ono šta ja pišem u linkovima koje stavljam za vas i gdje se mogu vidjeti validne statistike. Nemojte opet lupati podatke od 600 000 do 800 000 ako nemate statistike od strane zavoda ko agencije za statistiku BiH https://bhas.gov.ba/ koja sakuplja statistike za BiH ili možda https://fzs.ba/ koja sakuplja statistike u Federaciji ili stranih zavoda ili agencija u inostranstvu koji sakupljaju podatke kojima se može vjerovati. Nemojte opet isto lupati o primjerima kod familije, komšiluka ili kruga prijatelja jer opet se gurate u spekulacije koje vas ne vode u tačan pravac da sakupljate dokaze i znanje za vaše tvrdnje nego da volite živjeti u jednom svijetu umišljenosti. Jedina detaljna analiza koliko stanovnika je svaki grad i BiH izgubio/la od popisa u 2013 godini do 2023 godine iz BiH može proći kao ova https://www.zenicablog.com/objavljujemo ... 13-godine/ jer su uključeni nadležni organi i tu ja ne vidim nikakvih 600 000 do 800 000 hiljada nego oko 152 300 ili 4,31 posto manje stanovništva. Imate li vi drukčiju bolju analizu ili hoćete li opet i dalje tvrditi da je Unija koja hoće da održivi izmišljotine bez detalja tačna za vas ili hoćete doći do pameti i prepoznati važnost relevantnih istraživanja i podataka?Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2026, 06:22
“Unija za održivi povratak i integracije u BiH (UZOPI)” koja vodi podatke koliko je se ljudi nakon rata vratilo a onda se isto bavi i koliko je stanovnika otišlo iz države (u Njemačku, Austriji, Švicarsku, Hrvatsku i ostale zemlje, putem statistika u ambasadama i sl) govori o zvaničnim 600.000 ali govori da nezvanično broj ide i do 800.000.
Uostalom ne trebaju ni statistike, svako od nas zna iks primjera, koliko je naroda otišlo iz familije, komšiluka, kruga prijatelja i grada.
Hrvatima je bilo lakše otići od godine kada je bio popis, a par godina kasnije je olakšan odlazak svima koji imaju pasoš države koja nije u EU (kao naša država), ne treba za to digitron ili biti matematički genije.
I način kako pišeš, kao da sam na optuženičkoj klupi a ne na forumu gdje dvije strane diskutuju i onda postave linkove i izvore kao potvrdu, kao što sam i uradio.
Znači ti postavljaš link da dokažeš da moj link ne valja
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 30357 times
- Been thanked: 32082 times
predsjednica ima sestru blizankinju i i ona ce dobit posao u kabinetu 
dream of spring...
...and justice for all
...and justice for all
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 62101 times
- Been thanked: 11342 times
Vidis ti kako su europejci napredni i liberalni, pa jaironman wrote: 07 Oct 2026, 18:02 predsjednica ima sestru blizankinju i i ona ce dobit posao u kabinetu![]()
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Zato je Željka poštena, ima i ona brata blizanca Gerija, pa mu nije naštimala nikakvu poziciju

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- ironman
- sirius

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Oni svašta pričaju
Pa tvoj stranački kolega je to prvi rekao u izbornoj noći na Face TV.
Pa tvoj stranački kolega je to prvi rekao u izbornoj noći na Face TV.
- ironman
- sirius

- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4674 times
- Been thanked: 3792 times
Nego, evo veličine Slovenije:
Otprilike tako.
Otprilike tako.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1458 times
- Been thanked: 1795 times
Schmidt upozorava: "Naredne godine nas čekaju Dodikovi pokušaji cijepanja BiH, tražimo alate da reagujemo"
Pogled Joca Vujičića
-
Wer
- Na probnom

- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
Kakav link ste uopće ostavili? Nisam pronašao nijedan link za mene. Pisali ste ko sada opet neke bezveznosti koje nemaju puno smisla i bez linkova. Vi djelimično jeste odgovorni za svake postove koje ovdje napišite jer ima u BiH ljudi koji vjeruju te bajke koje ljudi ko vi pišete i te informacije se šire ko vatra u toplom ljetu koja većinom nije potrebna i na koju se treba paziti da ne ide van kontrole jer to ne donosi nikome neku korist ako se spali bitna šuma koja drugima ljudima ko meni tokom zime može držati kuću toplu. Takve dezinformacije koji ljudi ko vi širite su već u istoriji čovječanstva doveli do rata koji se je kroz korištenje mozga mogao izbjeći. Uvijek to fino pomislite šta je najbolje za svakoga i ne kako možete napraviti bezveznu štetu.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2026, 16:43Nemoj me persirati, odmah dobijem osipWer wrote: 07 Oct 2026, 16:23
Ajnštajnu. Evo vam link tih varalica koji sebi ufuraju da imaju i da znaju praviti statistike koje valjaju. https://www.uzopibih.com.ba/statistike.html Gdje je njihova varalička statistika iz 2022 godine kada su tvrdili da se je iz BiH u 2021 godini iselilo 170 000 hiljada ljudi ali bez objašnjavanja gdje su oni otišli i ko je to tamo potvrdio i ja pišem o ovome? https://www.slobodnaevropa.org/amp/bih- ... 29794.html A gdje su te informacije koje vi pišete o zvaničnim 600.000 ili ne zvaničnim i do 800 000? Ja ću vam napisati istinu i odgovoriti da su to bile izmišljotine koji su samo ljudi vjerovali koji su bili prelijeni da koristite Google(odlično) za provjeru je li to tačno. Ostavite mi linkove ko što sam vam ja ostavio(u kojima stoji šta vi pišete) ko što stoji ono šta ja pišem u linkovima koje stavljam za vas i gdje se mogu vidjeti validne statistike. Nemojte opet lupati podatke od 600 000 do 800 000 ako nemate statistike od strane zavoda ko agencije za statistiku BiH https://bhas.gov.ba/ koja sakuplja statistike za BiH ili možda https://fzs.ba/ koja sakuplja statistike u Federaciji ili stranih zavoda ili agencija u inostranstvu koji sakupljaju podatke kojima se može vjerovati. Nemojte opet isto lupati o primjerima kod familije, komšiluka ili kruga prijatelja jer opet se gurate u spekulacije koje vas ne vode u tačan pravac da sakupljate dokaze i znanje za vaše tvrdnje nego da volite živjeti u jednom svijetu umišljenosti. Jedina detaljna analiza koliko stanovnika je svaki grad i BiH izgubio/la od popisa u 2013 godini do 2023 godine iz BiH može proći kao ova https://www.zenicablog.com/objavljujemo ... 13-godine/ jer su uključeni nadležni organi i tu ja ne vidim nikakvih 600 000 do 800 000 hiljada nego oko 152 300 ili 4,31 posto manje stanovništva. Imate li vi drukčiju bolju analizu ili hoćete li opet i dalje tvrditi da je Unija koja hoće da održivi izmišljotine bez detalja tačna za vas ili hoćete doći do pameti i prepoznati važnost relevantnih istraživanja i podataka?
I način kako pišeš, kao da sam na optuženičkoj klupi a ne na forumu gdje dvije strane diskutuju i onda postave linkove i izvore kao potvrdu, kao što sam i uradio.
Znači ti postavljaš link da dokažeš da moj link ne valja![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 11075 times
- Been thanked: 12964 times
I šta smo zaključili?
Koja je od ove dvije više žnaru?
Mislim da ih namjerno pronalaze, pogotovo Čović.
Šta je zajedničko Bradari, Jelki, Krišto i ovoj Darijani?
Ne zna se koja je ružnija.
Obično su takve žene, zapravo anti žene, jer mrze ostale žene zbog izgleda.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 62101 times
- Been thanked: 11342 times
More proc ova darijana, usudio bih se rec i da je seksi i to 
Da sam pcela zelja mi je pusta

-
panter7
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 499 times
- Been thanked: 747 times
upsKrokodil Behko wrote: 07 Oct 2026, 22:56 I šta smo zaključili?
po fizickom izgledu jel
jel tako selektujes i forumasice?
jes da ne pises, al mislis
jel tako?
jes
mislim to ruzne, zuza-maza
p.s. uletio panter u pauzi, odo svirat klavir (sa Pajom)
@kontra, sad "uleti" sa komentarom, podrzi admina
drago dijete
behko, j.... te u te oci frljave, nemoj se ljutit, ljubi te panter
zaposlenost u javnom sektoru, nesto malo iznad 40%
na izbore izaslo nesto malo vise od 40%
nema opozicije, samo konkurencija
bez promjene sistema, nema napretka
Biti dobra osoba često znači živjeti prema visokim moralnim načelima, pokazivati empatiju, ljubaznost i razumijevanje prema drugima. No, što se događa kada se te vrline suoče s lošim ljudima?
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Šta lupaš? Pa sam si dao do znanja da znaš za UZOPI u svom postu.Wer wrote: 07 Oct 2026, 22:24Kakav link ste uopće ostavili? Nisam pronašao nijedan link za mene. Pisali ste ko sada opet neke bezveznosti koje nemaju puno smisla i bez linkova. Vi djelimično jeste odgovorni za svake postove koje ovdje napišite jer ima u BiH ljudi koji vjeruju te bajke koje ljudi ko vi pišete i te informacije se šire ko vatra u toplom ljetu koja većinom nije potrebna i na koju se treba paziti da ne ide van kontrole jer to ne donosi nikome neku korist ako se spali bitna šuma koja drugima ljudima ko meni tokom zime može držati kuću toplu. Takve dezinformacije koji ljudi ko vi širite su već u istoriji čovječanstva doveli do rata koji se je kroz korištenje mozga mogao izbjeći. Uvijek to fino pomislite šta je najbolje za svakoga i ne kako možete napraviti bezveznu štetu.Naseef Mushroom wrote: 07 Oct 2026, 16:43
Nemoj me persirati, odmah dobijem osip
Znači ti postavljaš link da dokažeš da moj link ne valja![]()
I ne moraš persirati, ako persiraš ne zvučiš pametnije od mene i ostalih, samo zvučiš kao neko ko nije pametniji od ostalih, samo što persira.
Svaki stanovnik Bosne i Hercegovine, svi forumaši i bilo ko koga dovedu na forum, znaju najmanje tri osobe, NAJMANJE, nevažno da li kao pojedinci ili kao porodica, bilo to iz njihove familije, kruga prijatelja, komšiluka ili nekih poznanika, koji su otišli vani, nebitno da li je u pitanju Hrvatska ili Australija.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 25353 times
- Been thanked: 23310 times
Zato je Bisera vazda bila manekenkaKrokodil Behko wrote: 07 Oct 2026, 22:56 I šta smo zaključili?
- ironman
- sirius

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Bisera je naša bošnjačka Majka Tereza.Masamune wrote: 08 Oct 2026, 07:40Zato je Bisera vazda bila manekenkaKrokodil Behko wrote: 07 Oct 2026, 22:56 I šta smo zaključili?
Obično su takve žene, zapravo anti žene, jer mrze ostale žene zbog izgleda.![]()
Nju su djela i karakter činili ljepoticom.