Hvala, sve vas moram
Biba, macka i po
Cupava, lijepo ti je. Sandale si mi tako slatke

Postajes sve vise ko Bla..Melek wrote:
ja mislio mašina za vešBiba wrote:Nole, sta kupatilo...Pa ja sam se fotkala u zimskoj kuhinji...vide se plocice i sporet
Nole wrote:ja mislio mašina za vešBiba wrote:Nole, sta kupatilo...Pa ja sam se fotkala u zimskoj kuhinji...vide se plocice i sporet
ne umem sa moba postaviti sliku, šaljem maloj pa ona postaviBiba wrote:Nole wrote:ja mislio mašina za vešBiba wrote:Nole, sta kupatilo...Pa ja sam se fotkala u zimskoj kuhinji...vide se plocice i sporetA đe je tvoj outfitić ..a?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nisi mi ni jednu ruznu ni rekao, bar ja nisam vidila.Podrinjac wrote:jjoojj Navike jeste zgodnica prava. Da sam znao da si tako zgodna ne bih ti nikada nijednu ružnu riječ rekao.

Ne znam. Možda si neke moje riječi zamjerila pa sam se morao nekako opravdati.navika wrote:Nisi mi ni jednu ruznu ni rekao, bar ja nisam vidila.Podrinjac wrote:jjoojj Navike jeste zgodnica prava. Da sam znao da si tako zgodna ne bih ti nikada nijednu ružnu riječ rekao.
A ako ne postujes nekog zbog njegove osobnosti, neces vjeruj ni zbog fizickog izgleda.
srculence7 wrote:Bibo, ja očekujem i tebe uskoro u nekoj lepršavoj haljinici![]()
Čupka, lepo, pravo prolećno izdanje