Lijepo od tebeSocrates wrote:
Evo, koristim opet priliku da cestitam Khanu sto je izabran za gradonacelnika.
Storme, zivota ti, imas li ti ikakvu predstavu o politickom sistemu Velike Britanije, kako se biraju gradonacelnici, kako uopste funkcionise politicki sistem? Naprimjer, odakle istovremeno I islamofobija a I dovodjenje imigranata iz islamskih zemalja u, recimo, Velikoj Britaniji?
Imam predstavu, onoliko koliko me zanima i malo ako potražiš, diskutirali smo o prošlim izborima...sad ne umišljam da sam ekspert, poput nekih tu...čisto znam, koliko je potrebno za neki široki pogled.
Odakle nabrojano?
Pa vjerojatno u Brazilu ne postoji islamofobija iz jednostavnog razloga- jer ne dolaze migranti iz arapskog svijeta.....
Ne razumijem ti baš logiku
O kakvoj primjeni navijačke kulture pišeš? I zašto trebam biti, ponavljam, ekspert, da izrazim zadovoljstvom izbora?Potpuno razumijem da neko primjenjuje navijacku kulturu u politickoj diskusiji, ali pisati ove gore povrsnosti, a ne biti dovoljno upucen u apsolutnu nijednu znacajnu stvar tog politickog sistema je pomalo neozbiljno.
Koliko je do sad bilo muslimana gradonačelnika gradova približnog značenja kao London....i u ovo vrijeme?
Inače muslimani čine 13% populacije tog grada, tako da je jasno, da su ga i domicilni, autohtoni englezi podržali....
sumnjam da se pola commonwealtha taj dan dovezlo u London (eto ponešto znam)
Ja nemam nikakvu moć na ovom pdf vijesti....isti sam kao i svi i ako si primjetio, osim donošenja vijesti do jučer se nisam ni oglasio na temi.(ne mogu urediti ni obrisati ničiji post osim svojih)jos imas hrabrosti da nekog optuzujes za trolovanje I da prijetis brisanjem. Razumijem, covjece, da si moderator, I da ti to daje odredjenu moc, ali ipak moras se jednom zapitati koliko si kompetentan da diskutujes o ovome. Tebi je duznost da obezbjedis kvalitet diskusije, a ne da navijas - to se radi na utakmicama. Da li se upitas ponekad, ono kao moderator, zasto ti Mohr I mirelam ne ucestvuju u ovoj diskusiji, a oni su vise nego kompetentni da to rade.
I nikad nisam reagirao na drugo mišljenje, osim ponekim argumentom ( koliko znam o nečemu
Po tebi (i još nekima) su kompetentni jedino oni koji su na istoj liniji s tobom, ostali smo ili neznalice ili zatucani, etc etc..
Već dugo pvdje nije bitno što se napiše, nego tko napiše....
Tko o navijačkom pristupu?
al ok....ja i jesam tu za to da se istresete, mene to jako slabo dotiće....eventualno zaškaklja i tjera osmjeh na lice...
@lebowski....doza patetike je vidljiva i po tome tko koga prati po temama....nadam se da si primjetio da te uopće ne doživljavam...sigurno zatrolam i ja nekad, ali mi nije to jedina misija na forumu....nekad se može i omaknuti, uostalom, ne postoji forum da je sve pod špagu....i ne treba biti...Ti i storm kad se uhvatite patetike ne znate stati.. Problem ste, naravno, jer vaše mišljenje jedino mora biti ispravno i jedino vi kažete pravu stvar, jedino vi ne trolate, jedino vi imate ispravan moral, itd..
Ali uvijek zalijepiti drugo mišljenje nekim etiketama je patologija....nađi gdje tvrdim, da sam jedino ja u pravu, a ja ti mogu naći postove gdje sam nakon nekih validnih argumenata, korigirao mišljenje.
Dobro zamjenjuješ teze.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)