I ja tebe u lepršavoj haljinicisrculence7 wrote:Bibo, ja očekujem i tebe uskoro u nekoj lepršavoj haljinici![]()
Čupka, lepo, pravo prolećno izdanje

I ja tebe u lepršavoj haljinicisrculence7 wrote:Bibo, ja očekujem i tebe uskoro u nekoj lepršavoj haljinici![]()
Čupka, lepo, pravo prolećno izdanje
Jes ti pio nešto? Šta je sexi kod Čupave u onoj širokoj košulji di se ništa ni ne nazire?Krokodil Behko wrote:Koliko zgodnog svijeta ovdje ima.
navika, prepoznatljivi lepršavi stil
Čupava seksi do daske
Biba rastura s linijom
Ima ona sa nogicamaNole wrote:Jes ti pio nešto? Šta je sexi kod Čupave u onoj širokoj košulji di se ništa ni ne nazire?Krokodil Behko wrote:Koliko zgodnog svijeta ovdje ima.
Čupava seksi do daske
Biba rastura s linijom![]()
Aj cvetić između prstiju na nogi ....da kažemo da je malčice sexi , a ti ga pretera brate...Krokodil Behko wrote:Ima ona sa nogicamaNole wrote:Jes ti pio nešto? Šta je sexi kod Čupave u onoj širokoj košulji di se ništa ni ne nazire?Krokodil Behko wrote:Koliko zgodnog svijeta ovdje ima.
Čupava seksi do daske
Ovaj citat cu sacuvati za religijeNole wrote:Jes ti pio nešto? Šta je sexi kod Čupave u onoj širokoj košulji di se ništa ni ne nazire?Krokodil Behko wrote:Koliko zgodnog svijeta ovdje ima.
Čupava seksi do daske
Čudan je danas ...Čupava wrote:![]()
Joj, bolje da ne kazem nista...Chloe wrote:Čudan je danas ...Čupava wrote:![]()
![]()
![]()
Nisam ni ja prije, do prosle godine...vila wrote:Molim
Lipo ti je i drugo...samo mene ne bi ni puskom natjerali da obucem roza hlace
vila wrote:Joj..podsjeti me na nesto
Prosle godine imala neku festu i odem u soping a to je meni inace mrsko
Ugledam neku haljinu...onak baby plave boje..usko do struka i dolje se siri..duzina do koljena..i pojas neka satenska trakica tamno plava
Ajd simpa mi..probati cu
I obucem..onako fino izgleda...pristojna..taman za tu prigodu
Posto sam bila sama..pitam neku gospodu u ducanu
Kako vam izgleda ovo ?
A ona sva razdragana...joj tak ste mi slatki..ko neka djevojcica
Propala kupovina
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests