Heidi wrote:moze klinac.... 

moj rodjak se regao kao 
darodavka  na neki forum 

i izbezumio sve forumase  

a koliko je seksi znao je samo on 

Ja sam jedan mjesec išla na dnevni avaz pod nickom Kahvenišem sama i lažno se predstavljala. Glumila sam ženu od 55g diplomirani pedagog u penziji. Stanovala sam u Lokvama kod Pazarića, muž me ostavio, imala kćerku i dvoje unučadi i čak sam stavila sliku neke žene s finim zubima. SVI ali SVI su mi povjerovali i ismijavali su me ono u šiframa, misleći da ja to ne kontam, a ja sam se pravila luda i ono nevino bockala. zabavljala sam se pravo.
Pisala sam ovako nešto
EEE sjetih se svog prvog dragana. Imala sam 15 godina a on 18. Ali tad se parovi nisu smjeli držati za ruke, nego za maramu. Ali Zajko je bio malo smjeliji, pa mi je često dirao i vukao pletenice. Razdvoji nas sudba...udadoh se za drugog, on za drugu. Eno ga sad u Pofalićima.. 
a oni bi mi se smijali i ko zezali me
pa na temi šta se danas skontalo svi su nešto glumili a ja sam napisala
Da su gumene rukavice baš praktične. Prije sam okopavala vrt bez njih, pa bi poslije muku mučila s čišćenjem noktiju, a takođe bolje je u njima čistiti wc šolju. Prije sam na ruke navlačila kese od Interexa, a baš od Interexa ima dosta puknutih. 
Onda na temama gdje su kačile štikle i haljine ja ko fol slikala svoje i postavljala
Ovu ću obući za Bajram akobogda.

Ovo su moje cipele. Jako udobne i elegantne.