Izgleda samo Vojvodina ima petlove...ovi vaši te cverglani te gej...Biba wrote:Ma nije to nista novo.
Evo mama mi prica da smo mi davno imali kokos..snese jaje...ili lezi ja jajima za nasad a onda skoci i gazi kokosi..
I moja baka je imala takvu kokospijetla...mama se sjeca...
Isti belaji samo nove koke...pijetlovi
Zanimljivosti
Moderator: Krokodil Behko
Re: U Trebinju pijetao počeo da nosi jaja
Ma kod mene sve ludo..Nole wrote:Izgleda samo Vojvodina ima petlove...ovi vaši te cverglani te gej...Biba wrote:Ma nije to nista novo.
Evo mama mi prica da smo mi davno imali kokos..snese jaje...ili lezi ja jajima za nasad a onda skoci i gazi kokosi..
Pisala sam kako je komsijin macak jasio nase mace...mace slom mervni dobilo...to nikad vise nisam vidila..mace se vrtilo ukrug i bacalo u zrak...jedva smo ga smirili....da silovatelj nije poginio, ja bi ga klepila..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4133 times
- Been thanked: 3098 times
- Status: Offline
'Ajd barem neke koristi i od vas, posto mozga nikad niste imali.storm wrote:Ajd jedna utješna... I muškarci su nekad poput kokoši... Nose jaja i nemaju mozga![]()
Nole wrote: Izgleda samo Vojvodina ima petlove...ovi vaši te cverglani te gej...
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Ko je Stormu kriv što je otiš'o u Sloveniju. Slovenci su uvek bili napredni tamo se gej prvi put i pojavio u SFRJ. Ta mi Lale ( Vojvođani) smo staromodni i imamo petlove koji skaču na koke...Lavlje_srce wrote:'Ajd barem neke koristi i od vas, posto mozga nikad niste imali.storm wrote:Ajd jedna utješna... I muškarci su nekad poput kokoši... Nose jaja i nemaju mozga![]()
![]()
Nole wrote: Izgleda samo Vojvodina ima petlove...ovi vaši te cverglani te gej...
Ma preplivo mačak Dunav i hteo hrvatsko mače...ufff to sam i ja radioBiba wrote:Ma kod mene sve ludo..Nole wrote:Izgleda samo Vojvodina ima petlove...ovi vaši te cverglani te gej...Biba wrote:Ma nije to nista novo.
Pisala sam kako je komsijin macak jasio nase mace...mace slom mervni dobilo...to nikad vise nisam vidila..mace se vrtilo ukrug i bacalo u zrak...jedva smo ga smirili....da silovatelj nije poginio, ja bi ga klepila..
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4133 times
- Been thanked: 3098 times
Slovenija je inace za sve kriva.Nole wrote: Ko je Stormu kriv što je otiš'o u Sloveniju. Slovenci su uvek bili napredni tamo se gej prvi put i pojavio u SFRJ. Ta mi Lale ( Vojvođani) smo staromodni i imamo petlove koji skaču na koke...
Nego, da mi to malo protabirimo - poredjenje izmedju pticijeg i mozga sisara:

Begam s teme dok nisam postala vegetarijanka.
Memento Mori
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
I još se hvale time, umjesto da prikriju sramotu ccc 
Samo sabura
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10241 times
Jao Nole kako si ljigav
Lavlje lijepo objasnila
hermafrodit, desava se 
Lavlje lijepo objasnila
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Slovenci su pederi...to sam uvek tvrdioLavlje_srce wrote:Slovenija je inace za sve kriva.Nole wrote: Ko je Stormu kriv što je otiš'o u Sloveniju. Slovenci su uvek bili napredni tamo se gej prvi put i pojavio u SFRJ. Ta mi Lale ( Vojvođani) smo staromodni i imamo petlove koji skaču na koke...![]()
Nego, da mi to malo protabirimo - poredjenje izmedju pticijeg i mozga sisara:
Begam s teme dok nisam postala vegetarijanka.
Osim dvojice komuniste i mehaninga...oni su ok
Ko im kriv što nemaju petlove ko mi u Vojvodini...pa Balašević pesmu napravioJulia-Klara wrote:Jao Nole kako si ljigav![]()
Lavlje lijepo objasnilahermafrodit, desava se
U mom selu je i dijete bilo hermafrodit. Dijete prijateljice moje bake, umrlo je dijete malo.
U Dalmaciji je moja mama zivjela do 17. godine...sjeca se odraslog hermafrodita...nije onda bilo operacija...
U Dalmaciji je moja mama zivjela do 17. godine...sjeca se odraslog hermafrodita...nije onda bilo operacija...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19370 times
Poznato je da su pijevci iz ljubinja ludi 
Ovdje ko ga je god kupio nije se usrecio jer napadaju ljude krvnicki.
S jednim sam i ja imala okrsaj. Mlatila ga metlom iz sve snage a on nece da odustane.
S jednim sam i ja imala okrsaj. Mlatila ga metlom iz sve snage a on nece da odustane.
Jooooj besan petao tako smo zvali kad sam bio mali...sa metlom idem u drugo dvorišteMaja wrote:Poznato je da su pijevci iz ljubinja ludi
Eeee cure moj petao nije besan. al nije ni cverglan
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Ništa gore o ljutog ćurana. Pa prije bih se suočio s bikom nego s tim čudovištem!
Samo sabura
Ćurke su uvek bile boljegreeneyes wrote:Ništa gore o ljutog ćurana. Pa prije bih se suočio s bikom nego s tim čudovištem!
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
S cim ih hrane? Biberom, chilijem?Maja wrote:Poznato je da su pijevci iz ljubinja ludi
KokomKonsultant wrote:S cim ih hrane? Biberom, chilijem?Maja wrote:Poznato je da su pijevci iz ljubinja ludi
bibe ..tukeNole wrote:Ćurke su uvek bile boljegreeneyes wrote:Ništa gore o ljutog ćurana. Pa prije bih se suočio s bikom nego s tim čudovištem!
Ja ima oziljak na obrazu od ludog pijevca...
A jedan nas je bio i pametan i lud - cekao kad se djeca vracaju iz skole i trcao prema kapiji ...ak je otvorena docekivo i napado
Jedan je i mog sina bio napo...mama odma sikirce u sake ..i du!!! eto ti pa sad skaci ... :perezube
A priznaj da je bila dobra supaBiba wrote:bibe ..tukeNole wrote:Ćurke su uvek bile boljegreeneyes wrote:Ništa gore o ljutog ćurana. Pa prije bih se suočio s bikom nego s tim čudovištem!![]()
Ja ima oziljak na obrazu od ludog pijevca...
A jedan nas je bio i pametan i lud - cekao kad se djeca vracaju iz skole i trcao prema kapiji ...ak je otvorena docekivo i napado
Jedan je i mog sina bio napo...mama odma sikirce u sake ..i du!!! eto ti pa sad skaci ... :perezube
Ma nema dobre supe bez kokosi ...malo starije koke ...ak je prestara ulije se casica rakije i bog bogova...mada ja bez junetine ne kuvam supu ...a pomijesano meso - zakon