Njima je i Mars srpski. Zar ne znaš da je prva osoba koja je otišla na Mars bio srbin Nemanja?Hannibal Lecter wrote:I ja sam to primjetio bla. A meni se inace ni jedna strana ne svidja. Jestel culi onog cetnika iz opozicije sto je doso iz kako on kaze srpske ilidze cc
RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Sta ce se po vasem misljenju dogoditi u BL u subotu?
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Kako to da ne znam brt. Jesil znao da je sinisa otkrio ameriku prije kolumbaPodrinjac wrote:Njima je i Mars srpski. Zar ne znaš da je prva osoba koja je otišla na Mars bio srbin Nemanja?Hannibal Lecter wrote:I ja sam to primjetio bla. A meni se inace ni jedna strana ne svidja. Jestel culi onog cetnika iz opozicije sto je doso iz kako on kaze srpske ilidze cc
🐽
-
Hasan 88
- Sitna buranija

- Been thanked: 1 time
A ovo nije bio protest nego politicki skup jedne stranke. Kakav je to protest bez belaja? Veci haos naprave vegani.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3924 times
- Been thanked: 2953 times
Bakir Izetbegović veoma oštro udario na Mehmedovića i ostale,Hasan 88 wrote:A ovo nije bio protest nego politicki skup jedne stranke. Kakav je to protest bez belaja? Veci haos naprave vegani.
a pred Dodikom i Vučićem šuti ko’ zaliven
Bakir Izetbegović je ovih dana veoma oštro odgovorio na pismo Šemsudina Mehmedovića, Salke Sokolovića, Senada Šepića i Sadika Ahmetovića. Izetbegovićev odgovor, odnosno nastup prema spomenutim stranačkim neistomišljenicima nije samo grub. Bakir je otvoreno uputio prijetnje Mehmedoviću i ostalima, predstavio ih je kao jeftine ljude.
Bakir Izetbegović ne reaguje tako kada treba braniti interese BiH i Bošnjaka pred naletima velikosrpske i velikohrvatske politike. Pred Miloradom Dodikom, Aleksandrom Vučićem i drugima Bakir Izetbegović je izuzetno blag i šutljiv, bez boje i mirisa. On reaguje samo kada mora i tada je ta reakcija bez nekog posebnog značaja.
Kada bi Bakir bio odlučan da se suprostavi rušiteljima BiH ovako kako je udario na Mehmedovića i ostale, Bošnjaci i BiH ne bi bili u ovako teškoj situaciji.
Bakir ako želi dobro bošnjačkom narodu, trebao bi uvažiti sugestije stranačkih kolega, ljudi su 100% u pravu.
Nije siromaštvo kad nemaš novca, siromaštvo je kad ti je duša prazna, kad ne znaš da ne znaš, a praviš se da znaš.
Džabe oni kritikuju SDA, kad je propast neizbježna.
I da stvar bude još gora - SDA nema konkurente, ni po čemu... Mnogi su čak još lošiji.
SDA je katastrofa na kvadrat, ne postoji više intelektualno jezgro. Ostadoše samo čaršjianeri i IMT.
...malo je ...offfff.....nea veze....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9872 times
- Been thanked: 11666 times
Šta će se, po vašem mišljenju, dogoditi s ovom temom, za par dana? 
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Dodik napada Bosnu a on u Turskoj prisustvuje na udaji Erdoganove kćerke. Obična pi*kica.Pasaga wrote:Bakir Izetbegović veoma oštro udario na Mehmedovića i ostale,Hasan 88 wrote:A ovo nije bio protest nego politicki skup jedne stranke. Kakav je to protest bez belaja? Veci haos naprave vegani.
a pred Dodikom i Vučićem šuti ko’ zaliven
Bakir Izetbegović je ovih dana veoma oštro odgovorio na pismo Šemsudina Mehmedovića, Salke Sokolovića, Senada Šepića i Sadika Ahmetovića. Izetbegovićev odgovor, odnosno nastup prema spomenutim stranačkim neistomišljenicima nije samo grub. Bakir je otvoreno uputio prijetnje Mehmedoviću i ostalima, predstavio ih je kao jeftine ljude.
Bakir Izetbegović ne reaguje tako kada treba braniti interese BiH i Bošnjaka pred naletima velikosrpske i velikohrvatske politike. Pred Miloradom Dodikom, Aleksandrom Vučićem i drugima Bakir Izetbegović je izuzetno blag i šutljiv, bez boje i mirisa. On reaguje samo kada mora i tada je ta reakcija bez nekog posebnog značaja.
Kada bi Bakir bio odlučan da se suprostavi rušiteljima BiH ovako kako je udario na Mehmedovića i ostale, Bošnjaci i BiH ne bi bili u ovako teškoj situaciji.
Bakir ako želi dobro bošnjačkom narodu, trebao bi uvažiti sugestije stranačkih kolega, ljudi su 100% u pravu.
Nije siromaštvo kad nemaš novca, siromaštvo je kad ti je duša prazna, kad ne znaš da ne znaš, a praviš se da znaš.
Džabe oni kritikuju SDA, kad je propast neizbježna.
I da stvar bude još gora - SDA nema konkurente, ni po čemu... Mnogi su čak još lošiji.
SDA je katastrofa na kvadrat, ne postoji više intelektualno jezgro. Ostadoše samo čaršjianeri i IMT.
...malo je ...offfff.....nea veze....
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Ma taj narod je totalno sjeban i zastrašen pričama da se tako "ruši srpska".
Tamam da su izbili masovni nemiri to ne utječe na dejtonski poredak.
Kod nas zapalili predsjedništvo, mlatili se sa murijom žešće , bez straha jer ne treba ni da ga bude.
Vlast mora da se boji narodnih nemira u demokratskim zemljama .
Stvar je u tome što je rs nedemokratski sistem
Kod nas zapalili predsjedništvo, mlatili se sa murijom žešće , bez straha jer ne treba ni da ga bude.
Vlast mora da se boji narodnih nemira u demokratskim zemljama .
Stvar je u tome što je rs nedemokratski sistem
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Zanimljivo, Dodik truje o odbrani RS, a opozicija mu lijepi neke afere.
Ni jedna ni druga strana, ne pominju ekonomiju, ni pod tačkom razno.
Eventualno onako uopšteno obećavaju prosperitet, jer ne znaju čak ni da smisle neki iole pametan ekonomski program. Ono što je još gore, narod ih slijedi. Situacija im je krajnje nadrealna.
Možda nije daleko dan, kad ćemo mi njih tjerati iz BiH, sve skupa sa teritorijom i još ćemo im davati milijardu-dvije, da odu i da se nikad ne vrate
Eventualno onako uopšteno obećavaju prosperitet, jer ne znaju čak ni da smisle neki iole pametan ekonomski program. Ono što je još gore, narod ih slijedi. Situacija im je krajnje nadrealna.
Možda nije daleko dan, kad ćemo mi njih tjerati iz BiH, sve skupa sa teritorijom i još ćemo im davati milijardu-dvije, da odu i da se nikad ne vrate
- titicha
- Osvježenje foruma

Fala bogu nije se dogodilo nista!
Vec drugu subotu grad je blokiran ali sretna sam sto je i ovu kao i proslu subotu
sve proteklo bez incidenta.
Mile je ,blago receno
Seljacina iz Milosavaca kod Laktasa koji
je danas imao los koncert u centru grada.
Igra na kartu nacionalizma.
Opozicija totalno losa! Slika jos gora s Karadzicevom kcerkom na bini!
Pravi banjalucani su danas izbjegavali oba mjesta gdje su bili protesti.
I tako u gradu nista nije radilo.
Vec drugu subotu grad je blokiran ali sretna sam sto je i ovu kao i proslu subotu
sve proteklo bez incidenta.
Mile je ,blago receno
je danas imao los koncert u centru grada.
Igra na kartu nacionalizma.
Opozicija totalno losa! Slika jos gora s Karadzicevom kcerkom na bini!
Pravi banjalucani su danas izbjegavali oba mjesta gdje su bili protesti.
I tako u gradu nista nije radilo.
- Pasaga
- Hadžija

ONI NEMIRI U sa STO SE DESISE PRIJE GODINU-DVIJE,DJELO SU udbe i kosa...carobnjak N wrote:Ma taj narod je totalno sjeban i zastrašen pričama da se tako "ruši srpska".
.Stvar je u tome što je rs nedemokratski sistem
VIDJELO SE PO NAMJERI I CILJU.....
Opozicija...IVANIC,CAVIC...BOSIC......
To mozemo posmatrati samo kao drugu postavu,...barem ih ja tako dozivljavam.
O BAKIRU.....to je jedna bruka na kubni kvadrat......Ovo sto se danas tamo desavalo,je nista drugo nego jacanje korjena sumske i ravnogoraca...
...obicni carsijaneri ,to sto je ostalo...i IMT....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

titicha wrote: Pravi banjalucani su danas izbjegavali oba mjesta gdje su bili protesti.
E da, to sam zaboravio reći.
I jedni i drugi, sve skupa, nisu sakupili više od 15.000 ljudi.. Nadam se da je to znak da su predozirali narod, s tim pričama i da će napokon progledati malo.
E sad, ako i progleda, za koga će glasati?
Slično je i u FBiH. Već smo ih sve izrotirali.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4404 times
- Been thanked: 3356 times
Jedna ispravka ovdje:titicha wrote: Pravi banjalucani su danas izbjegavali oba mjesta gdje su bili protesti.
Pravi banjalucani su vec odavno protjerani iz banjaluke a oni "domorodci" koji su ostali i koji su sve vrijeme tokom rata i nakon istog bili jazavci su i dalje ostali - jazavci. Mislim na one pravoslavne domorodce. Nista im nije smetalo to etnicko ciscenje "na mile oci" a i danas su u svojim rupama.
Nema problema, neka budu ono sto jesu
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- titicha
- Osvježenje foruma

rece ti iz daleke i sigurne svedske,cini mi seMelek wrote:Jedna ispravka ovdje:titicha wrote: Pravi banjalucani su danas izbjegavali oba mjesta gdje su bili protesti.
Pravi banjalucani su vec odavno protjerani iz banjaluke a oni "domorodci" koji su ostali i koji su sve vrijeme tokom rata i nakon istog bili jazavci su i dalje ostali - jazavci. Mislim na one pravoslavne domorodce. Nista im nije smetalo to etnicko ciscenje "na mile oci" a i danas su u svojim rupama.
u bih su svi od nekud protjerani ili otisli sami
koliko susjeda druge nacionalnosti si ti sacuvao ili spasio da ne odu
ma zapravo ne trebas ni odgovoriti,nije ni bitan tvoj odgovor
- Pasaga
- Hadžija

Ovo sto se desilo....neki kao protesti...
...Vrlo brzo ce izici na povrsinu,ko je organizator...i koji je smisao...mada svi znamo...
To da je on to sve pokrenuo,taj kapacitet nikad nije niti ce ikad imati.
...Vrlo brzo ce izici na povrsinu,ko je organizator...i koji je smisao...mada svi znamo...
To da je on to sve pokrenuo,taj kapacitet nikad nije niti ce ikad imati.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4404 times
- Been thanked: 3356 times
Nisam ni imao sansu da branim komsije a znas li zasto? Upravo zato sto su "komsije" udarile na mene.titicha wrote:rece ti iz daleke i sigurne svedske,cini mi seMelek wrote:Jedna ispravka ovdje:titicha wrote: Pravi banjalucani su danas izbjegavali oba mjesta gdje su bili protesti.
u bih su svi od nekud protjerani ili otisli sami
koliko susjeda druge nacionalnosti si ti sacuvao ili spasio da ne odu
ma zapravo ne trebas ni odgovoriti,nije ni bitan tvoj odgovor
U BiH je, slazem se, bilo dosta protjeranih ali BL je specificna po tome zato sto rata tamo nije ni bilo.
Zasto onda toliko hiljada protjeranih bas iz BL ?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
Molim te okanoNole wrote:Vi se ne volite...evo ćutaću...ni mi i Šiptari se ne volimo...Kosovo je realnost svidelo se to meni ili ne...moj deda je sa porodicom proteran 1941. sa Kosova...šta sad? Prihvatite svi realnost dosta je ubijanja za tuđ račun!!!Julia-Klara wrote:Tebi je najpametnije da sutis, ako cemo iskreno
doduse onaj film Parada........i nabraja na pocetku ko je ko ........siptari, balije, ustase, cetnici....pocetak filma je prejak
i nisi bas toliko u pravu da se toliko mrzimo.....i poslije svega u rajvosa.....i dalje jedni s drugimma se druzimo....radimo...cure i momci se zabavljaju itd itd......
ja inace vrlo povrsno pratim politiku....kao i teme na forumu.....i podrzavam Behka......zamajavanje svim i svacim........a ni rijeci o ekonomiji.....pitam se jesmo li dotakli dno pa da se probamo odgurnut....ili cemo skroz propasti
a u principu ...............moje skromno misljenje je da se polako ulazi u treci svjetski rat .....
balkan je manje vise pregazen .....negdje bolje...negdje gore........batrgamo se nekako.........
mene zanima kina rusija amerika
- Pasaga
- Hadžija

Jesul moji stavovi...preostri.... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Pasaga
- Hadžija

Srbuj srbine....makar slamu jeo.....Krokodil Behko wrote:Zanimljivo, Dodik truje o odbrani RS, a opozicija mu lijepi neke afere.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
pa evo malo prelijecem temu.......mislim da su sto se tice politike najaci ..i prije kad bi sta procitala ..
Behko
Melek
Carobnjak N
a ti sisoljubac
si na kraju
Behko
Melek
Carobnjak N
a ti sisoljubac
- Pasaga
- Hadžija

Tigris wrote:pa evo malo prelijecem temu.......mislim da su sto se tice politike najaci ..i prije kad bi sta procitala ..
Behko
Melek
Carobnjak N
a ti sisoljubacsi na kraju
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce