Mutevelija wrote:Ja tebe ništa nisam skontao, ali doduše nikad te i ne shvatim a sad pogotovo.

Moderator: VIP
Mutevelija wrote:Ja tebe ništa nisam skontao, ali doduše nikad te i ne shvatim a sad pogotovo.
Mogu i ja to bez alkohola ali pih, dosadno bude kad ja sam trijezan a oni svi pijani eee da znaš kako je to smorChloe wrote:Vraga. Ona mene ispameti ....
Mahmurluk u vožnji ...
Mute, meni netreba da se zabavljam, pjevam, plešem i smijem do suza ...
Mnogi pomisle da sam popila kad me vide tako opuštenu.
A do juce je hadise stavljaoChloe wrote:Ne kontam kakav je gušt popiti radi "zabave" i sutradan biti bolestan/na ....
Cloe ode wc(ko fol da se nasminka)i povuce crtu bijelog zato je uvijek opustena i vesela pricljiva.Chloe wrote:Vraga. Ona mene ispameti ....
Mahmurluk u vožnji ...
Mute, meni netreba da se zabavljam, pjevam, plešem i smijem do suza ...
Mnogi pomisle da sam popila kad me vide tako opuštenu.
Teši seMutevelija wrote:Ali ja nisam mahmurao niakd ne mahmuram. tako se postaje pijanica kažu iskusne pjane ja im vjerujem.
Nisam izašao iz vjere ako sam malo lokao.
Kazna za pijenje alkohola jeste 80 udaraca bičem.U hadisu se od Es-Saiba b. Jezida prenosi da je rekao:Mutevelija wrote:Ali ja nisam mahmurao niakd ne mahmuram. tako se postaje pijanica kažu iskusne pjane ja im vjerujem.
itekako - nisam vjernik -ali mojne vjernik na BATERIJE .Mutevelija wrote:Ali ja nisam mahmurao niakd ne mahmuram. tako se postaje pijanica kažu iskusne pjane ja im vjerujem.
Imaju neka pravila u vjeri.SPINERKA wrote:itekako - nisam vjernik -ali mojne vjernik na BATERIJE .Mutevelija wrote:Ali ja nisam mahmurao niakd ne mahmuram. tako se postaje pijanica kažu iskusne pjane ja im vjerujem.
Ima jedna priča da su tako jednog sve bičevali bičevali dok sam Muhamed a.s nije rekao nemojte ga ba više ljudi, i puste oni njega na miru nakon smrti Muhmeda a.s odvijala se neka važna bitka a bilo je dosta pobijenih tu hafiza, nije mogao svako ratovati u njihovim redovima, on kaže "Dajte ba meni i neću više nikad piti" kasnije pogine i postane šehid.Rum wrote:Kazna za pijenje alkohola jeste 80 udaraca bičem.U hadisu se od Es-Saiba b. Jezida prenosi da je rekao:Mutevelija wrote:Ali ja nisam mahmurao niakd ne mahmuram. tako se postaje pijanica kažu iskusne pjane ja im vjerujem.
„Doveden bi nam bio pijanac u vrijeme Poslanika(sallallahu alejhi ve sellem),u vrijeme uprave Ebu Bekra i u prvo vrijeme hilafeta Omera pa smo ga dočekali rukama,obućom i odjećom;pred kraj Omerovog hilafeta bio je bičevan s 40 udaraca,a kada su se osilili i ustrajno griješili,udarano im je 80 udaraca.“ [1]
To uradi i cist si pred Bogom muta