70% žena glumi orgazam

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: 70% žena glumi orgazam

Post by komsija »

Žena može zatrudniti i kad nije uzbudjena uopće i nema apsolutno nikakve fizičke potrebe za orgazmom ,osim kao čisto
to je ono sto sam ja u jednom prethodnom komentaru rekao Maji
Ipak, da nema tog zadovoljstva zene se ne bi sexale samo da produzavaju vrstu
To je jedna velika motivacija da se sexa
da bi zena dozivjela orgazam nije samo dovoljno da muskarac uradi sve vec se i zena mora da trudi
Ima zena koje su kao krave u sexu.....stoje i miruju dok muski obavlja svoj posao ccc
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times

Post by String »

70% zena glumi da su zene uopste...
Image
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11851 times

Post by Krokodil Behko »

String wrote:70% zena glumi da su zene uopste...

:cool
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N »

mandibulas wrote:ej i delfini se "deru" cisto zato sto im se hoce, a ne samo da bi produzili vrstu (zato se onako stalno keslaju).........pa se ipak razmnozavaju
jok,to je njihov način komunikacije a ona igra ulogu u evoluciji povezujući jedinke u snažne grupe koje onda time imaju veće šanse za preživljavnje
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N »

komsija wrote:
Žena može zatrudniti i kad nije uzbudjena uopće i nema apsolutno nikakve fizičke potrebe za orgazmom ,osim kao čisto
to je ono sto sam ja u jednom prethodnom komentaru rekao Maji
Ipak, da nema tog zadovoljstva zene se ne bi sexale samo da produzavaju vrstu
To je jedna velika motivacija da se sexa
da bi zena dozivjela orgazam nije samo dovoljno da muskarac uradi sve vec se i zena mora da trudi
Ima zena koje su kao krave u sexu.....stoje i miruju dok muski obavlja svoj posao ccc
bi jer imaju majčinski nagon.Mi bi bili tad odprilike kao pčelinja društva gdje se muškarci iskoriste samo da oplode i onda se istjeraju van ,moj ahbabu :D
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
veze s vezom
Na probnom
Na probnom

Post by veze s vezom »

Neke zene jednostavno tesko dovesti do vrhunca :oo
mailed
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mailed »

Odglumiti orgazam znači lagati prvenstveno sebe, pa onda partnera. Nemojte se usuđivati na takvo nešto ako vam gluma ne ide baš najbolje od ruke, jer bi se muškarac mogao uvrijediti i postidjeti ako vas skuži.

Mnoge žene smatraju da se orgazam ne treba i ne smije gumiti i da žena po tom pitanju treba biti maksimalno iskrena i podjednako uživati u sexu kao i muškarac. No da li zaista vrijedi odglumiti orgazam u nekim situacijama? Ponekad je to zaista opravdno, a evo kada.

Ako je muškarac toliko nespretan i neiskusan u krevetu, onda vrijedi barem jednom odglumiti orgazam kako a ne biste uvrijedili. U zanosu vođenja ljubavi bila bi pogreška reći mu kako nema pojma i kako vas ne zna zadovoljiti. Pričekajte na drugu priliku, a ako treba prvi put se pravite da uživate.

Ukoliko je dečko eksplozivan, temperamentan, ili možda plačljiv i previše emotivan i istina o njegovim seksualnim sposbnostima bi ga naprosto uništila, onda je odglumiti orgazam opravdano. Naravno, to uradite samo ako osjećate da trebate uraditi.

Seks za jednu noć i nije nešto posebno važan, jer je samo za jednu noć. Nema smisla da objašnjavate nekome vaše erogene zone ako postoji velika mogućnost da nakon seksa tu osobu više nikada nećete vidjeti ili barem nećete više nikad spavati s njom.

Ako se dugo niste vidjeli, on vas se toliko zaželio, a vama se ipak to ne radi, onda mu iz ljubavi pružite seksualno zadovoljsto, pa i odglumite orgazam ako treba. Naravno, sve to za ljubav čovjeka kojeg volite
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by komsija »

bi jer imaju majčinski nagon.Mi bi bili tad odprilike kao pčelinja društva gdje se muškarci iskoriste samo da oplode i onda se istjeraju van ,moj ahbabu
To ti sve mirise na ono :sta bi bilo kad bi bilo :plavi
Zasto se udaju zene? Da nije slucajno samo zbog toga da postanu majke?
I to, ali razloga koliko hoces :plavi
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 39 times
Been thanked: 905 times

Post by Sibila »

mandibulas wrote:ej i delfini se "deru" cisto zato sto im se hoce, a ne samo da bi produzili vrstu (zato se onako stalno keslaju).........pa se ipak razmnozavaju

jao :plavi :plavi :plavi .....keslaju hahahhahaa poginucu od sm ijeha :plavi :plavi :plavi :respekt

70 posto zena se sazali pa odglumi da ga ne shjebe......da vidi kolko je lossh :ok

:123 :pusi
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by komsija »

One koje glume su jako jadne zene
Ja ih zaista iskreno zalim
Cim one glume znaci da je njihova veza ili brak ravna qurcu :plavi
I, obratno!
Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 39 times
Been thanked: 905 times

Post by Sibila »

komsija wrote:One koje glume su jako jadne zene
ili je jednostavnio.............do Njega :zubi

:pusi
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by komsija »

Tigris wrote:
komsija wrote:One koje glume su jako jadne zene
ili je jednostavnio.............do Njega :zubi

:pusi
Ne mora da znaci tigris
Jel ti mislis da se muskarcu dize samo na pogled vase mace i tijela
Ocigledno nasa raja se mora vise obrazovati i to sexualno
Zamisli da zena legne i ceka da sve ON mora zavrsiti i misli da treba cak i svrsiti
pa tako samo krave rade :plavi
I, obratno!
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by komsija »

Nasao sam jedan komentar na FB pa evo da podijelim sa vama:

Da, kuja sam i ae sad odjebi! *_* (Nick na facebook-u)

Zašto neke žene glume orgazam?

To je dobro pitanje. Velika većina žena koje glume orgazam to rade
zbog sebe. Drugi manji deo devojaka i žena to radi da ne bi uvredile
partnera.
Većini muškaraca je stalo da zadovolji ženu, zbog toga što to vole,
zato što su onda bolji ljubavnici ili iz drugih razloga, ali žele da
zadovolje lepšu polovinu. Ako žena ne bi glumila orgazam on bi je
pitao šta nije u redu i ona bi morala da odgovori, da su predigra i
snošaj bili kratki da ne može da svrši tokom snošaja bez direktne
sdtimulacije klitorisa ili već neki drugi uzrok koji je u pitanju. Neke
žene neće da priznaju da imaju problem neke se stide da kažu šta žele.
I onda ulaze u začarani krug. Ako prestanu da glume i kažu šta je
problem, partner će ih pitati: „Je li dušo a kako si dosad bila zadovoljna
a sada odjednom nisi“, ako glume i dalje onda će biti nezadovoljne
i masturbiraće kada su same.
Odmah da kažem da i ja imam problem sa orgazmom tokom snošaja
Ako nisam dovoljno uzbuđena i ako snošaj ne traje dovoljno dugo
ne mogu pa ne mogu. Kunilingus kao deo predigre me napali dovolljno
da mogu da doživim bar jedan orgazam tokom snošaja po nekada i dva.
Ja to kažem partneru, i problema nema. To je u mom slučaju rešenje
Kod drugih žena možda nije, ali svakako postoji.

Ako žena glumi orgazam muškarac će sa pravom misliti da je sve u
redu. Devojka žena je zadovoljna i tu ne treba ništa menjati a ono
nije tako.
Mali broj žena koje ne vole seks odgumiće orgazam već posle minut
dva i reći da ne mogu više.
Ako glumite orgazam seksualno zadovoljstvo sa parnerom nećete
doživeti. Problem se može rešiti na ovaj ili onaj način i onda ćete
oboje uživati.
I, obratno!
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant »

Tigris wrote:ili je jednostavnio.............do Njega :zubi
moze biti i to biti. trening i iskustvo cine cuda.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Eh... evo,samo za madam,Tigris i ostale interesentkinje,za najnovija i najljepsa,
naucna dostignuca .. sta bi ove zene nez mene :mah

Otkrivena tajna orgazma: Naučnici snimili seksualni vrhunac u ženskom mozgu

Image

Američki su naučnici uz pomoć neurooslikavanja kreirali prvi film koji pokazuje moždanu aktivnost tokom ženskog orgazma.

To zanimljivo postignuće, koje bi u budućnosti moglo pomoći ženama koje ne doživljavaju orgazam, predstavljeno je u Washingtonu na godišnjam sastanku američkog Društva za neuronauke.

"Generalni cilj ovoga istraživanja jest razumjeti kako se od genitalne stimulacije razvija orgazam te koji su dijelovi mozga na kraju uključeni u njegovo stvaranje", izjavio je za Guardian prof. Barry Komisaruk sa Univerziteta Rutgers u New Jerseyju koji je vodio istraživanje.

Kao "eksperimentalni kunić" u istraživanju je učestvovala Nan Wise, 54-godišnja seksualna terapeutkinja u Komisarukovom laboratoriju. "To je dio moje doktorske disertacije, ja sam pristala na to", priznala je Nan Wise.

Dok je ona masturbirala, naučnici su uz pomoć funkcionalne magnetske rezonancije (fMRI) pratili aktivnost njenog mozga. Zatim su skenove 80 različitih dijelova mozga povezali u 5-minutni film koji pokazuje kako na genitalnu stimulaciju prvo reaguju senzorna područja na korteksu, a zatim se aktivnost širi na limbički sistem, koji je povezan sa emocijama i dugotrajnom memorijom, prenosi Jutarnji.

Kako se vrhunac zadovoljstva bliži, aktiviraju se mali mozak i frontalni korteks. U trenutku orgazma najaktivniji je hipotalamus koji oslobađa oksitocin. Taj je hormon povezan sa osjećajem zadovoljstva, ali i kontrakcijama mišića. Osim kod orgazma, oksitocin se luči i tokom poroda i dojenja. Takođe, lučenje oksitocina smatra se važnim za emocionalno vezanje i uzajamnu vjernost partnera.

"Naš film je krasan sistem uz pomoću kojega se mogu istraživati veze u mozgu. Ljudi koriste orgazam kao način za postizanje zadovoljstva. Ako naučimo kako se mogu aktivisati dijelovi mozga povezani sa osjećajem zadovoljstva, to bi moglo imati šire primjene", zaključio je Komisaruk.

Ženski orgazam jedna je od najvećih zagonetki evolucije jer, za razliku, od muškog nema svrhu. Naime, kod muškaraca se orgazam razvio kao poticaj za širenje naše vrste. Ali, žene mogu i bez orgazma zatrudniti i tako ispuniti cilj - širenje vrste. Prof. Elizabeth Lloyd sa Univerziteta Indiana tvrdi da nema nikakvog dokaza da orgazam kod žena utiče na plodnost, broj rođene djece ili uspjeh u razmnožavanja.

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/zabava/sex-files ... z1dtnRqWhy
Jaca
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Jaca »

stvarno sta bi mi zene bez tebe behko :123
bolje biti malo lud nego malo pametan
blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 »

svaka zena koja glumi orgazam najvise odmaze sebi
ako ne kaze partneru da joj treba vise predigre ili vremena da dozivi orgazam,
nego ga samo odglumi, nikada nece ni svrsiti
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
sancho_no1
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by sancho_no1 »

ahahah ja zavrsio s poslom ona i dalje "stenje" uzivila se u ulogu valjda sta li ? ;)
Tamo gdje svi misle isto, niko ne misli mnogo!!!
Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

Post by Lanci »

mogu da glume orgazam ako je muskarac neiskusan ali tacno je da treba dobra predigra :plavi
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Lanci wrote:mogu da glume orgazam ako je muskarac neiskusan ali tacno je da treba dobra predigra :plavi

jel mislis ovako?

Može li orgazam trajati 15 minuta? Može, evo i kako...

Image

Vjerojatno ne postoji žena koja ne priželjkuje orgazam koji traje više od nekoliko sekundi. Produžiti tih nekoliko trenutaka seksualnog užitka moguće je uz neke provjerene metode, no zašto stati na minuti, dvije?

Tako barem tvrdi Timothy Ferriss, autor knjige 'The 4-Hour Body' u kojoj u pet koraka otkriva kako žena, uz vješte partnerove ruke, može postići ovaj ultimativni klimaks. Stoga, pošaljite ovaj link svom partneru, otkažite sve planove za večeras i pripremite se za maraton užitka.

Korak 1.

Razodjenite se i legnite na leđa te stavite jastuk pod glavu. Noge savijte i raširite te spojite stopala u poziciji leptira. Ako vam je ova poza neudobna za bokove, stavite jastuke ispod koljena. Vaš partner neka sjedne na najmanje dva jastuka na vašu desnu stranu i stavi svoju savijenu lijevu nogu okomito preko vašeg torza, a desna noga treba biti ravna.

Korak 2.

Neka razdvoji vaše stidne usne dok desnim palcem dodiruje klitoris. Lijevu ruku neka stavi ispod vaše stražnjice, dva prsta ispod svake polovice, a palac treba mirovati na ulazu u vaginu (ne u njoj!).

Korak 3.

Muškarac treba zamisliti da gleda ravno na klitoris između vaših nogu s time da je vrh klitorisa kao kazaljka na kazaljki u podne, a zatim s desnim kažiprstom potraži 13 sati, odnosno malo uvlačenje i počne ga milovati što je moguće nježnije. Vjerojatno ćete moći podnijeti samo vrlo lagani dodir. Osjećaj će biti bolji ako to čini vrhom prsta, a ne jagodicom.

Korak 4.

Zamolite ga da vas miluje jednakom brzinom u periodima od dvije do tri minute, mjenjajući brzinu između perioda i neka tako nastavi 15 minuta. Ako sve radi kako treba, osjetit ćete intenzivan užitak. Ako su kontrakcije tijekom orgazma prejake, dišite duboko i napnite mišiće kao da ćete piškiti.

Korak 5.

Nakon što prođe petnaest minuta partner vas treba 'prizemljiti'. To će napraviti tako da s preklopljenim dlanovima snažno pritisne vašu pubičnu kost te nastavi to raditi prema trbuhu. Što jači pritisak, to ćete s više ugode završiti ovaj orgazmički maraton.
Post Reply

Return to “Sex”