Ja otpadam u bilo kojoj kombinaciji.......ko god sta proglasi ..........moj odgovor je ne.
eh, Socrates

na listi si se usutio.........

Moderator: Krokodil Behko
Već imam dvoje djece ali nađemo mjesta i za PhenomaSocrates wrote:Ako kome promasim pol i/ili seksualnu orijentaciju, ne zamjerite.
Vila i rum da ucvrste bosansko-hercegovačku federaciju
Nole i statebriga jer drugačije ne može
Zagorka i Melek, jer bi ga isamarala kad mu treba
Lebowski i srculence jer je zasluzio slatko djevojce
Spinerka i hanni jer bi mu rolanjem ociju istjerala sve bubice iz glave
Badema i Bla jer njemu treba neko da mu vrati vjeru u ljude, i uopste planetu. Badema je najpozitivnija osoba.
Chloe i Behko, da ga dotjera u red po svim pitanjima
Rethna i Remzo; sam Bog zna se tu dešava
Mohr i inasab, jer mu treba poetsko nadahnuće dok revolucija ne dođe
Pasaga i Cupava; treba li da objašnjavam?
Mutevelija i uvijek kontra; valjda bi ga kontrica skrenula na pravi put.
Oblak i Biba; no explanation needed
Storminator I Tigris, jer bi me ona iskasapila da ga dodijelim drugoj.
Mala i Green, iz lokal-patriotskih razloga, mada se ponekad osjeća animozitet između njih.![]()
Navika i Salahuddin. Pristaju, a i u istoj su državi.
Lavlje i Stranger, pa sta bude, bude.
Bramsova i Rockefeller, jer sam negdje vec vidio. Mada bih njemu kao Arsenalovom navijaču najradije dodjelio Lavlje, pa nek' se raspravlja sa njom.
Maju svi hoće, dal' sto je crvena ne znam. Maja i...... Mirelam. Eminem previše dobro zvuči da bi se zapostavilo.
Nekoga sam sigurno i zaboravio. I slučajno i namjerno.
Mehaning i Alien.
Julia-Klara, duša draga, je već nasla svog forumasa. I banovan forumas je forumas.
Phenom i fermea.
Mailed i Konsultant.
Jel' dosta?
Mozda na tom putu nekad skontas da insan ne mora uvijek i svugdje reci bas apsolutno sve sto mu padne na pametMutevelija wrote:Na pravi put se ne može skrenuti na pravi put se uputi a ne skreće
Sa pravog puta se skreće, što će ispasit da sam ja na pravom putu.
Green i Hanigospođa Brams wrote:Green i Hani
a di je @statebriga da ćujem i njen koentar za tvoj izborSocrates wrote:Heidi sve bira sama, I koga hoce I kad hoce.![]()
Ostali ne mogu da biraju. Onaj koga sam vam dodijelio ce vas uciniti boljom osobom u svakom smislu, a I nasu malu zajednicu kvalitetnijom.![]()
Mala, nema popravnog, mada si ti meni draga kao da te znam citav zivot. Koga bi ti izabrala za sebe, ali iskreno? Da te odmah razuvjerim.![]()
This might get ugly....
Cupava, vjeruj mi, Pasa is the man for you.Čupava wrote:I ja ću da biram, svidjelo se to vama ili ne..
+1vila wrote:Nole i biba
Frcaju iskre na sve strane
Biba je zauzeta. Oblak od nje moze da nauci sve prednosti sela kao drustveno-politicko-ogovaracke zajednice.vila wrote:Nole i biba
Frcaju iskre na sve strane
Nije ...Socrates wrote:Cupava, vjeruj mi, Pasa is the man for you.Čupava wrote:I ja ću da biram, svidjelo se to vama ili ne..
Users browsing this forum: Morgen and 5 guests