ok, da se pohvalim .............danas sam jela rucak bez hljeba

Moderator: VIP
Bitno je da ti za mene postojiš.Tigris wrote:fb je bolesna virtualna institucija....................zagorka je potpuno u pravu.............
to je jedna velika virtualna mahala..........bolesnici se taguju :slike sta trentno jedu,piju.....gdje se nalaze......s kim.......postavlalju se sve moguce slike.......porodice, djece.........pa onda se to komentarise ..
jao draga sto ste slatki ..........a vamo joj krivo sto ona nije npr....sa muzem ili vec s kim ...na planini...moru.....nebitno...kafi restoranu itd....
postavljalju se pjesme.....clanci.....bla bla bla bla.......
da se pohvalim..........................davno sam ukinula totalno svoj profil... otvarala sam fb vrlo rijetko jer mi je dosadan..............ne postojim vise......
Koji je to?Tigris wrote:kad je vec tako...............mozes li vratiti svoj avatar...............koji ja volem i koji ti stoji
nisam ja taj, ja sam malo veći glavonja.Tigris wrote:Podrinjac wrote:avatar vraćen
vidis kako si cool sada![]()
onaj glavonja....to jednostavno nisi ti
Ništa osobno, ali.....tek sad kad ovo čitam, primjećujem koliko sličnosti imaju forum i facebookTigris wrote:fb je bolesna virtualna institucija....................zagorka je potpuno u pravu.............
to je jedna velika virtualna mahala..........bolesnici se taguju :slike sta trentno jedu,piju.....gdje se nalaze......s kim.......postavlalju se sve moguce slike.......porodice, djece.........pa onda se to komentarise ..
jao draga sto ste slatki ..........a vamo joj krivo sto ona nije npr....sa muzem ili vec s kim ...na planini...moru.....nebitno...kafi restoranu itd....
postavljalju se pjesme.....clanci.....bla bla bla bla.......
da se pohvalim..........................davno sam ukinula totalno svoj profil... otvarala sam fb vrlo rijetko jer mi je dosadan..............ne postojim vise......
Opet on protiv pasteteSheval wrote:Sve to stoji burke...sve sto si napisao...i ti koristis fejs na ispravan nacin.Ali ono...dosla mi tetka iz Munchena...ja je odveo u Omis na jedan dan...ponijela pastetu...a tamo slike uz komentar...bolje zivim nego ministar.A idi bre...
Vidi ove palikućeHeidi wrote:Sjoo Tigris sta ti se Storm nagovori
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests