ok, da se pohvalim .............danas sam jela rucak bez hljeba
Da se pohvalim...
Moderator: VIP
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Da se pohvalim...
Bitno je da ti za mene postojiš.Tigris wrote:fb je bolesna virtualna institucija....................zagorka je potpuno u pravu.............
to je jedna velika virtualna mahala..........bolesnici se taguju :slike sta trentno jedu,piju.....gdje se nalaze......s kim.......postavlalju se sve moguce slike.......porodice, djece.........pa onda se to komentarise ..
jao draga sto ste slatki ..........a vamo joj krivo sto ona nije npr....sa muzem ili vec s kim ...na planini...moru.....nebitno...kafi restoranu itd....
postavljalju se pjesme.....clanci.....bla bla bla bla.......
da se pohvalim..........................davno sam ukinula totalno svoj profil... otvarala sam fb vrlo rijetko jer mi je dosadan..............ne postojim vise......
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Koji je to?Tigris wrote:kad je vec tako...............mozes li vratiti svoj avatar...............koji ja volem i koji ti stoji
Je li to onaj koji duva?
Za tebe odmah
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Glede fejsa...nikad nisam napravio profil i uvijek sam bio i bicu protiv istog.Bas virtualna mahala...sve za lajk...sve za prikaz laznog sjaja...laznih prijatelja...Kako znam?Drugi mi pricali...a i vidim da dosta onih koji su imali profil...zele da ga izbrisu.Fejs u moju kucu nikad.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
nisam ja taj, ja sam malo veći glavonja.Tigris wrote:Podrinjac wrote:avatar vraćen
vidis kako si cool sada![]()
onaj glavonja....to jednostavno nisi ti
Ništa osobno, ali.....tek sad kad ovo čitam, primjećujem koliko sličnosti imaju forum i facebookTigris wrote:fb je bolesna virtualna institucija....................zagorka je potpuno u pravu.............
to je jedna velika virtualna mahala..........bolesnici se taguju :slike sta trentno jedu,piju.....gdje se nalaze......s kim.......postavlalju se sve moguce slike.......porodice, djece.........pa onda se to komentarise ..
jao draga sto ste slatki ..........a vamo joj krivo sto ona nije npr....sa muzem ili vec s kim ...na planini...moru.....nebitno...kafi restoranu itd....
postavljalju se pjesme.....clanci.....bla bla bla bla.......
da se pohvalim..........................davno sam ukinula totalno svoj profil... otvarala sam fb vrlo rijetko jer mi je dosadan..............ne postojim vise......
Suditi fb prema ekstremima poput nabrijanih klinki, klinaca i ucviljenim domaćicama željnim prikaza savršenog života i tako dalje... je isto kao da ja sad neću više voziti auto, jer ga vozi hrpa kretena (fakt) ....neću imati potencijalno opasnog psa, jer ga sličnog šeta hrpa kretena (fakt)...i opet možemo nastaviti niz...
Otkako sam na forumu rijetko nešto napišem tamo, uglavnom mi služi kao servis za kontakt sa frendovima rasutim diljem svijeta, nemalo sam puta pronašao (ili oni mene) drage ljude iz prošlosti, za koje ni u teorijii ne bi nikad više ništa saznao bez fb (fakt)
Znači uz neku normalnu uporabu odlična stvar...
E sad ako opet uzmem paralelu....do mene je hoću li na cesti voziti 180kmh kroz naselje ili ću se pridržavati ograničenja ....jel se kužimo
U oba slučaja, prolaznici će pomisliti- gle idiota
A nije da nema ni forumaša koji su ovdje pičili tih 180 kmh kroz forum
Držim se samo jednog pravila glede prijatelja, da imam samo one koje osobno znam, te nekoliko forumaša....koje isto dobro znam, ali na drugi način....možda i bolje nego neke poznanike iz reale....
ali danas je moderno biti hejter nečega...iskulirati nešto, jer si onda ....wow, poseban
Nije ti smisleno....ok, osobna stvar....ali generalizirati da su svi fb korisnici prema gore opisanom stereotipu....onak' malo
Tigris ovo ne pišem tebi....samo mi se zgodno bilo nadovezati na post
Habibti, ya nour el - ain... 
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Sve to stoji burke...sve sto si napisao...i ti koristis fejs na ispravan nacin.Ali ono...dosla mi tetka iz Munchena...ja je odveo u Omis na jedan dan...ponijela pastetu...a tamo slike uz komentar...bolje zivim nego ministar.A idi bre... 
Last edited by Sheval on 21 May 2016, 19:15, edited 1 time in total.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Sjoo Tigris sta ti se Storm nagovori 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
Opet on protiv pasteteSheval wrote:Sve to stoji burke...sve sto si napisao...i ti koristis fejs na ispravan nacin.Ali ono...dosla mi tetka iz Munchena...ja je odveo u Omis na jedan dan...ponijela pastetu...a tamo slike uz komentar...bolje zivim nego ministar.A idi bre...
Nes vidit makarske
Vidi ove palikućeHeidi wrote:Sjoo Tigris sta ti se Storm nagovori
Namjerno sam se na nju referirao, jer znam da će ispravno shvatiti
Ili ne... Pričekajmo
Habibti, ya nour el - ain... 
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Tigi, drz ga! 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.