Sex u braku
Moderators: spacebound, Duminjo
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Koliko žene u braku žele seks?
Hebala je mrtva karijera. Bilo je zena u onom vaktu koje su imale 2-3 djece i dodatnog momcinu sa strane. Stizale sve podmiriti, i sebe i oko sebe.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Ljudi teze priznaju da je nestalo emocija od ubistva 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 801 times
Hoces reci da ne moze postojati fizicki razlog za izostanak zelje za seksom?Zagorka wrote:Ljudi teze priznaju da je nestalo emocija od ubistva
Zabluda
Mozda se zbog te zablude zene i tesko odlucuju pricati o tom problemu jer je prvo sto ce cuti "nema ljubavi ili privlacnosti"
- Zagorka
Pa sigurno i moze ali kako s godinama sve manje pa nikako navodi na zakljucak da vise nisu zaljubljeni, sigurno ni on ali to njemu vjerovatno nije kljucno za vodjenje ljubavi....ne znam....nemam pojma..
Imala sam konu koja se nije osam godina seksala s muzem a od momenta kad sam za to cula proslo je otprilike jos toliko,ali oni su imali probleme jer je on bio apsolutni bolesnik od ljubomore,njoj se taj strah sta ce on reci ako je muskarac pozdravi ili pogleda s godinama zgadio i zgadio joj se i on,ali eto nije imala podrsku porodice,u tu kucuj e ulozila svoje godina rada u firmi i eto jos su skupa,mada ona sad vec s njim ko sa cimerom. Ide na more s prijateljicom umjesto s njim i tako. Vode svoje zivote.
Ali ona ne prica inace ljudima o tome(ja igrom slucaja znam),pogotovo niko od njih ne prica da se odavno vise ne vole,cak preziru,to je ko tajna jer je sramota reci

Imala sam konu koja se nije osam godina seksala s muzem a od momenta kad sam za to cula proslo je otprilike jos toliko,ali oni su imali probleme jer je on bio apsolutni bolesnik od ljubomore,njoj se taj strah sta ce on reci ako je muskarac pozdravi ili pogleda s godinama zgadio i zgadio joj se i on,ali eto nije imala podrsku porodice,u tu kucuj e ulozila svoje godina rada u firmi i eto jos su skupa,mada ona sad vec s njim ko sa cimerom. Ide na more s prijateljicom umjesto s njim i tako. Vode svoje zivote.
Ali ona ne prica inace ljudima o tome(ja igrom slucaja znam),pogotovo niko od njih ne prica da se odavno vise ne vole,cak preziru,to je ko tajna jer je sramota reci

- vila
- Forum [Bot]
Ja sam prije svega mislila na potpuni nedostatak zelje za seksom sa bilo kim...ne samo sa muzem
To se dogada zenama..pogotovo u toj zivotnoj dobi
Kad te spuca klimaks...
A ovo sto ti spominjes je drugi par rukava
Zenama je obicno za seks potrebna i emocija...daleko vise nego muskarcima
Razumjem i tu tvoju priju i njene razloge za ostanak u braku
Svakakvih prica ,sudbina i razloga ima
To se dogada zenama..pogotovo u toj zivotnoj dobi
Kad te spuca klimaks...
A ovo sto ti spominjes je drugi par rukava
Zenama je obicno za seks potrebna i emocija...daleko vise nego muskarcima
Razumjem i tu tvoju priju i njene razloge za ostanak u braku
Svakakvih prica ,sudbina i razloga ima
- Zagorka
E da,ja govorim o to drugom paru rukava,a o stanjima u klimaksu ne znam zaista mnogo.
Malo je kliknuh i ona njena mi malko zapara usi:da,da ja volim svog supruga on je najdivniji muskarac na svijetu....
Niciji nije najdivniji na svijetu. Ali to je ok.
Da se razumijemo,ja nju ne krivim,nesto jest uzrokovalo prestanak zelje i ona za to nije kriva jer bi i ona voljela da sve dobro funkcionira.
Jedino sto ja ne bih s tim u javnost bas izisla. Radije bih isla strucnjacima otkriti razlog.
Malo je kliknuh i ona njena mi malko zapara usi:da,da ja volim svog supruga on je najdivniji muskarac na svijetu....

Niciji nije najdivniji na svijetu. Ali to je ok.
Da se razumijemo,ja nju ne krivim,nesto jest uzrokovalo prestanak zelje i ona za to nije kriva jer bi i ona voljela da sve dobro funkcionira.
Jedino sto ja ne bih s tim u javnost bas izisla. Radije bih isla strucnjacima otkriti razlog.
- vila
- Forum [Bot]
Ja nisam ni kliknula...bas iz razloga sto sam vidjela njeno zanimanje i mislim da je ovo vise nekakvo privlacenje paznje..ono...nema lose reklame
Ali opet sa druge strane..znam da takvi problemi postoje i pokusavam zamisliti sta prolaze te zene dok presutno odobravaju ...jer one nisu vise u tom filmu
Ili jos gore...kako je to seksati se da sacuvas brak a da ti je taj sex muka
Ali opet sa druge strane..znam da takvi problemi postoje i pokusavam zamisliti sta prolaze te zene dok presutno odobravaju ...jer one nisu vise u tom filmu
Ili jos gore...kako je to seksati se da sacuvas brak a da ti je taj sex muka
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9510 times
- Been thanked: 15964 times
Bezveze je cijelom svijetu servirati najintimniji dio zivota dok mi jenjihov dogovor sasvim ok.Ona nece, nece da je pegla, nece na silu, a nece ni njega da osudi na susu pa nasli sporazum.Eto mu zeleno svjetlo za svaleranciju(koji mu muskarac ne bi pozavidio) i oboje sretni.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ja.spacebound wrote:Bezveze je cijelom svijetu servirati najintimniji dio zivota dok mi jenjihov dogovor sasvim ok.Ona nece, nece da je pegla, nece na silu, a nece ni njega da osudi na susu pa nasli sporazum.Eto mu zeleno svjetlo za svaleranciju(koji mu muskarac ne bi pozavidio) i oboje sretni.
Question everything.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9510 times
- Been thanked: 15964 times
Tu sam trebala stavit smaju(zaboravila), da se zna da taj dio ne mislim ozbiljno.rethna wrote:Ja.spacebound wrote:Bezveze je cijelom svijetu servirati najintimniji dio zivota dok mi jenjihov dogovor sasvim ok.Ona nece, nece da je pegla, nece na silu, a nece ni njega da osudi na susu pa nasli sporazum.Eto mu zeleno svjetlo za svaleranciju(koji mu muskarac ne bi pozavidio) i oboje sretni.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
I sa smajom ima tu opet istine,sto znaci da si i stavila opet bi moj odgovor ostao isti.spacebound wrote:Tu sam trebala stavit smaju(zaboravila), da se zna da taj dio ne mislim ozbiljno.rethna wrote:Ja.spacebound wrote:Bezveze je cijelom svijetu servirati najintimniji dio zivota dok mi jenjihov dogovor sasvim ok.Ona nece, nece da je pegla, nece na silu, a nece ni njega da osudi na susu pa nasli sporazum.Eto mu zeleno svjetlo za svaleranciju(koji mu muskarac ne bi pozavidio) i oboje sretni.
Question everything.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Re: Sex u braku
Ovdje ću 

57 POSTO ljudi tijekom seksa s partnerom mašta o nekom drugom.
Otkrilo je to istraživanje koje je provela britanska tvrtka za seks igračke Ann Summers, koje je provedeno na 3000 ljudi.
Svakako najpopularnija fantazija je ona o seksu s bivšim, o čemu mašta 40 posto ljudi. Najčešće maštaju ljudi u dobi između 35 i 44 godina, a prije svega maštaju o ljudima koje znaju, a ne slavnim osobama.
"Fantazije su bijeg od stvarnosti i one pomažu da se postigne što bolji orgazam. Žene maštaju o onome što se boje ili ih je sram pitati partnera, dok muškarci najčešće sanjaju o seksu s bivšom. Ta im fantazija podiže samopouzdanje, jer znaju da su se u tome već dobro snašli", navodi se u istraživanju.
No, ni žene ne zaostaju za maštanjem o drugom muškarcu, tijekom odnosa s partnerom. Štoviše, to radi čak 45 posto žena.
"Nakon nekog vremena i dobar seks postane rutina, a fantazije podižu libido. Upravo zato, sekskualne fantazije o nekom drugom ne moraju biti nužno loše", zaključak je istraživača.

Otkrilo je to istraživanje koje je provela britanska tvrtka za seks igračke Ann Summers, koje je provedeno na 3000 ljudi.
Svakako najpopularnija fantazija je ona o seksu s bivšim, o čemu mašta 40 posto ljudi. Najčešće maštaju ljudi u dobi između 35 i 44 godina, a prije svega maštaju o ljudima koje znaju, a ne slavnim osobama.
"Fantazije su bijeg od stvarnosti i one pomažu da se postigne što bolji orgazam. Žene maštaju o onome što se boje ili ih je sram pitati partnera, dok muškarci najčešće sanjaju o seksu s bivšom. Ta im fantazija podiže samopouzdanje, jer znaju da su se u tome već dobro snašli", navodi se u istraživanju.
No, ni žene ne zaostaju za maštanjem o drugom muškarcu, tijekom odnosa s partnerom. Štoviše, to radi čak 45 posto žena.
"Nakon nekog vremena i dobar seks postane rutina, a fantazije podižu libido. Upravo zato, sekskualne fantazije o nekom drugom ne moraju biti nužno loše", zaključak je istraživača.
Habibti, ya nour el - ain... 

- dr laganini
- Inventar foruma
- dr laganini
- Inventar foruma
Re: Sex u braku
Ko je toliko iskren, ili bolje reci hrabar da prizna da se nalazi u tih 57%storm wrote:Ovdje ću