Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ne znam bome, morao bih vidjeti sastave oba tima da prosudim ko je veći favorit i kakva bi kvota bila. 
Samo sabura
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- greeneyes
- Hadžija

Sta se bunis --zar to i nije omjer snaga . medju vama.... 3:1.Dobili bi gadno po pičCi da su došli...lako je tri na jednog....
Kolega , moj majstor i ja...nisu došli...Hannibal Lecter wrote:Vjerovacemo noletu na rijec
ma nemoj...SPINERKA wrote:![]()
Sta se bunis --zar to i nije omjer snaga . medju vama.... 3:1.Dobili bi gadno po pičCi da su došli...lako je tri na jednog....
[ytube][/ytube]
ne postooje Srbi od juče
da m nisi simpa lik sad bi bio na ignoregreeneyes wrote:Hmm, ajde vjerovat ćemo, mada nije čovjek od povjerenja.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14513 times
- Been thanked: 10025 times
Tako...Predala za pasos, pljunula 129 eura.
Makar je na 10 godina,nije ko prosli na 5
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
imaš li neki kriminalni dosije kad ti daju pasoš na 5 godina???Julia-Klara wrote:Tako...Predala za pasos, pljunula 129 eura.
- greeneyes
- Hadžija

Eh, da nisam..Nole wrote:da m nisi simpa lik sad bi bio na ignoregreeneyes wrote:Hmm, ajde vjerovat ćemo, mada nije čovjek od povjerenja.
Samo sabura
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14513 times
- Been thanked: 10025 times
Za tvoju informaciju prosli pasos u BiH je imao rok trajanja 5 godinaNole wrote:imaš li neki kriminalni dosije kad ti daju pasoš na 5 godina???Julia-Klara wrote:Tako...Predala za pasos, pljunula 129 eura.
Makar je na 10 godina,nije ko prosli na 5![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
...ko i cizme Ledenoj..a..Nole wrote:Pi.ke , klasika nisu došli....Maja wrote:Ja muhajem usla da vidim jel Nole isprebijao siptara jutros.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Uhhhh dobro je...ja pomislio možda serijski , neuhvaćen, ubica...ništa su ona tri šipca u odnosu na tebeJulia-Klara wrote:Za tvoju informaciju prosli pasos u BiH je imao rok trajanja 5 godinaNole wrote:imaš li neki kriminalni dosije kad ti daju pasoš na 5 godina???Julia-Klara wrote:Tako...Predala za pasos, pljunula 129 eura.
Makar je na 10 godina,nije ko prosli na 5![]()
uh...možda mi sledećeg meseca vrate vozačku...zamisli mene 2 godine bez vozaćke i svaki dan u saobraćaju....bozim ko moja pokojna baba sve po propisu...
Jeste , u pravu si, samo sto ne nastaviste da jedete - viljuskama ---vec se uhvatiste -nozeva i ruku.Nole wrote:ma nemoj...SPINERKA wrote:![]()
[ytube][/ytube]
ne postooje Srbi od juče![]()
poslao sam ovde sliku plaćene poštarine...e što ih oni nisu podigliBiba wrote:...ko i cizme Ledenoj..a..Nole wrote:Pi.ke , klasika nisu došli....Maja wrote:Ja muhajem usla da vidim jel Nole isprebijao siptara jutros.
u svakom žitu kukolja, većina nas nije uzela noževe.SPINERKA wrote:Jeste , u pravu si, samo sto ne nastaviste da jedete - viljuskama ---vec se uhvatiste -nozeva i ruku.Nole wrote:ma nemoj...SPINERKA wrote:![]()
[ytube][/ytube]
ne postooje Srbi od juče![]()
aj ok jesi seronja, po malo, al mlad si dovešću te ja u redgreeneyes wrote:Eh, da nisam..Nole wrote:da m nisi simpa lik sad bi bio na ignoregreeneyes wrote:Hmm, ajde vjerovat ćemo, mada nije čovjek od povjerenja.
uvek bioSPINERKA wrote:![]()
ti si izuzeceu svakom žitu kukolja, većina nas nije uzela noževe.