Julia-Klara wrote:Cuj pola nijanse
Bar 50 nijansi, baaaaa
Aaaaa

Trebala sam izostaviti i da su mi usta ostala frljava od one plastike za razglavljivanje?
Nikad nauciti

Moderator: VIP
Julia-Klara wrote:Cuj pola nijanse
Bar 50 nijansi, baaaaa
Koja usta? I koja plastika za razglavljivanje?Zagorka wrote:Julia-Klara wrote:Cuj pola nijanse
Bar 50 nijansi, baaaaa
Aaaaa![]()
Trebala sam izostaviti i da su mi usta ostala frljava od one plastike za razglavljivanje?
Nikad nauciti
Zagorka wrote:Da sam jucer oko aksama izdrzala polsatnu torturu necega sto se zove izbjeljivanje zuba lampom i gelom.
Stoicki podnijela i imam zube bjelje za citavih po nijanse.
I frljava usta ko u seve.No od jutros vicem ooo svako deset min po 30 sek pa se valjda vrate. Nadam se. Dala sam i sadake cetiri marke.
Je l' to tvoj sin?navika wrote:Danas sam, na ponos svoje mame zavrsio middle school.
Ona je malo plakala ...uvijk to radi prvog i zadnjeg dana skole, samo malo, malo vise, kad prelazimo u vecu skolu. Kaze da cu shvatit kad porastem
Nemojte me citirat please
Doduše.navika wrote:Jao vaas..normalo da je lijep... ima na koga biti![]()
Hvala vam
I jeftinije joj je i navikla na tu hemikaliju i lijepo miriše.Luna. wrote:Pa procitala sam ja to pola nijanseZagorka wrote:storm wrote:Mogu zamisliti kako se sad keslaJel iko procito samo po nijanse
![]()
Et luna ekonomicna
A da probas sa varikinom
A ne znam sta bi ti rekla...tko ce vise znati sta je perspektivnoLuna. wrote:Vilo, ja mislim da mu je od ta tri smjera sto si navels najperspektivnije studirati engleski.
Ovo ostalo je zali boze vremena.to ti je sjedit na birou i cekat da od drzave dobijes poso.
Kao student engleskog moze pomalo raduckat negdje kao previdioc i upoznati razlicite branše i mozda naci nesto sto ga zanima a perspektivno je.
i moja ćerka ako upiše master studije biće iz neke teme filozofije...danas svi filozofi nema radnika...a da potičemo iz SFRJ - sedam filozofiraju radi jedanvila wrote:A ne znam sta bi ti rekla...tko ce vise znati sta je perspektivnoLuna. wrote:Vilo, ja mislim da mu je od ta tri smjera sto si navels najperspektivnije studirati engleski.
Ovo ostalo je zali boze vremena.to ti je sjedit na birou i cekat da od drzave dobijes poso.
Kao student engleskog moze pomalo raduckat negdje kao previdioc i upoznati razlicite branše i mozda naci nesto sto ga zanima a perspektivno je.
Ja samo pokusavam imati "pojma" o tim smjerovima koji njega zanimaju...
Vidjet cemo
Iskreno ..roden je za nekog "pametara"
Elokventan,drustven,voli jezike ,ima savrsenu dikciju
Pravi filozof
@nole
Nisi me razumio ,kad sam napisala da nisam bas odusevljena sa filozofskim..to je bila sala
Mi desnicari mislimo da je filozofski izvor svih zala
Users browsing this forum: Fuddo, Morgen, spacebound, uvijek_kontra and 42 guests