Kako ne bih kad mi je asocijacija Ovrebogreeneyes wrote:A najgoru s njim na čelu.![]()
Za Barcu. Nemoj me poprijeko gledati.
Hannibal Lecter wrote:Ne spominji ba ovreba
A vid' nešto, to je jedna od najgore sudjenih utakmica još od SP-a 2002., i to niko i ne spori, niti može osporiti. Mnogo katastrofalnih grešaka, mada, ona priča kako je trealo biti 5-6 penala je ipak too much. I ta nepravda je došla na naplatu već 2012. kada su vas sve moguće vile pronosale do finala LP-a, a poslije i osvajanja iste.spacebound wrote:Kako ne bih kad mi je asocijacija Ovrebogreeneyes wrote:A najgoru s njim na čelu.![]()
Za Barcu. Nemoj me poprijeko gledati.
Ne volim nesto chelsea al kad god mu vidim sliku...spacebound wrote:Hannibal Lecter wrote:Ne spominji ba ovrebaCesto mu se sjetis familije?
Evidentno je španjolska primera najjača i to sad već godinama... Ali što znam... Kupovna moć engleskih ljubitelja nogometa, sponzori i ostale prateće stvari, čine ligu atraktivnom...greeneyes wrote:Ma da, to stoji, al' očito prodaju EPL kao najjaču na osnovu starih zasluga. Jer EPL ovakav kakav je, gledano sa sportske strane, ne zaslužuje ni upola ovoliku praćenost, plaćenost. Al' eto, kao što rekoh majstori su u ovom poslu i tu im se treba skinuti kapa.
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests