Opsada Sarajeva 92-95.g.

Poznate ličnosti, ratovi, važni događaji

Moderator: Krokodil Behko

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Na zahtjev srpske delegacije pokrivene ploče na Vijećnic

Post by Nole » 30 May 2016, 16:15

SPINERKA wrote:
Nole wrote:
SPINERKA wrote::D.
Mladić je najveća budala[/quote]

vidis Nole --i kod tebe je Mladic-budala -ne zlocinac.
Znaš li ti Spinerka da je on odmah po oslobođenju Srebrenice ili po osvajanju, zavisi ko piše, otišao na neku svadbu tri dana. on će biti osuđen na maximalnu kaznu zatvora. On mi je isti zločinac kao i Ante Gotovina kao i Arkan a Šešelj je ratni Huškač.
I nitko od onih 90% srba da ga uhvati i 'premlati 'ako nista, sto ih "bruka''. ;;;;;; moras ti dodati i nekog --anamo -- u recenici, zaboravio si Orica. :roll
Gotovinu pominjem jer ga prvostepni sud osudio a drugostepeni oslobodio...ko tu koga ebe? Šešelj, njegovo suđenje još nije gotovo...ima drugosepeni sud.
Bošnjaci nek kažu o Oriću šta misle ...

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA » 30 May 2016, 16:18

:kafa

otislo se od teme --- al' tako je to kada ti ''upadnes'' ;)
Image

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9796 times
Been thanked: 16462 times

Post by spacebound » 30 May 2016, 16:21

Nole wrote:
spacebound wrote:Nole, znaci ti bi da pise " cetnici"?Toma je cetnicki vojvoda, cetnici kraljeva vojska, antifasisti, oslobodioci srpskog naroda, Draza rehabilitovan(kupih prije par dana nesto u apoteci,tek kasnije na racunu vidjeh adresu,ul.Djenerala Draze)Sta cemo kad se cetnici uvrijede :o
Gde ima adresa Đenerala Draže? U kom gradu...antifašisti bi odmah porušili te table...Draža, koliko ja znam još nije rehabilitovan.
Evo imam na mobitelu sliku racuna, kad dodje Storm valjda ce bit dobar da mi pomogne da je okacim ovdje.U Doboju.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 30 May 2016, 16:22

SPINERKA wrote::kafa

otislo se od teme --- al' tako je to kada ti ''upadnes'' ;)
Kad vi volEte da sam ja ovde pa mi replicirate :pusa :D.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 30 May 2016, 16:23

spacebound wrote:
Nole wrote:
spacebound wrote:Nole, znaci ti bi da pise " cetnici"?Toma je cetnicki vojvoda, cetnici kraljeva vojska, antifasisti, oslobodioci srpskog naroda, Draza rehabilitovan(kupih prije par dana nesto u apoteci,tek kasnije na racunu vidjeh adresu,ul.Djenerala Draze)Sta cemo kad se cetnici uvrijede :o
Gde ima adresa Đenerala Draže? U kom gradu...antifašisti bi odmah porušili te table...Draža, koliko ja znam još nije rehabilitovan.
Evo imam na mobitelu sliku racuna, kad dodje Storm valjda ce bit dobar da mi pomogne da je okacim ovdje.U Doboju.
U Bosni...ma kod vas je luda kuća, u Srbiji nema ni jednu ulicu , a mislim da nije rehabilitovan,

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 30 May 2016, 16:23

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da se na popisu izjasnio kao Srbin, ali da ne vidi problem u tome ako se građani izjasne kao Vojvođani.
Kako ti sebe vidis?
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 30 May 2016, 16:34

SPINERKA wrote:
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da se na popisu izjasnio kao Srbin, ali da ne vidi problem u tome ako se građani izjasne kao Vojvođani.
Kako ti sebe vidis?
Pre sam bio Jugosloven a sad Srbin jer kako mogu drugačije. U selu gdde sam rođen živelo je 27 nacija. Mađari Rusini Slovaci Nemci (Volks dojčeri)Makedonci Albanci Crngorci Hrvati Romi Srbi, ne mogu se ni setiti više svih i nikada nije bilo međunacionalnih incidenata. Jednom smo u u nekom kafeu mi iz razreda toliko nacija nabrojali, tamo je Švapski pop izašao 1942 ispred sela i oterao Hortijevce, koji su već poklali Srbe po okolnim selima, nije ih pustio da uđu u to selo i naprave pokolj i razdor među ostalim stanovništvom. U Vojvodini je mirno, pa moj prvi komšija u prvom stanu što smo živeli je Hrvat. Deca su nam generacija i zajedno su rasli nije se znalo koje je u čijoj kući. Moj sin i njegov sin se i danas redovno posećuju mada više nismo komšije a i njegov sin je na medicini. Godinu je mlađi i ima još ispit dva... Komšinica je plakala kad smo odsljavali. Znala je da neće više sa nikim imati takav odnos da doleti na 5 min na kafu da ostavi decu kod nas ili kjučeve od stana ko su klinci tamo...

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9796 times
Been thanked: 16462 times

Post by spacebound » 30 May 2016, 16:36

Nole wrote:..Draža, koliko ja znam još nije rehabilitovan.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=991709
Eh, evo, informisi se.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 30 May 2016, 16:48

spacebound wrote:
Eh, evo, informisi se.
pojma nisam imao...koji im je to trebalo...ok spašavao je američke pilote al kolko su četnici poklali i komunista i nesrpskog življa i sarađivali su četnici sa Nemcima ne znam dal direktno on al Kalabić jeste.

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac » 30 May 2016, 17:00

Ko će ako neće pičkasti Bošnjo? Sve je jasno zašto Bošnje glasaju za još pičkastijeg Bakira.

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 870 times

Post by Sheval » 30 May 2016, 18:12

A dozvoljava se rusenje partizanskih i postavljanje cetnickih bista u Bileci?A ja...to je rs.Pardon.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 30 May 2016, 19:31

Nole wrote:
spacebound wrote:
Eh, evo, informisi se.
pojma nisam imao...koji im je to trebalo...ok spašavao je američke pilote al kolko su četnici poklali i komunista i nesrpskog življa i sarađivali su četnici sa Nemcima ne znam dal direktno on al Kalabić jeste.
Ma nemoj...nisi siguran, da li je čića direktno kriv :hm (čuj ga, spašavao američke pilote )
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 30 May 2016, 20:36

storm wrote:
Nole wrote:
spacebound wrote:
Eh, evo, informisi se.
Ma nemoj...nisi siguran, da li je čića direktno kriv :hm (čuj ga, spašavao američke pilote )
Odlikovan je u Americi za razliku od Pavelića pa sad ti misli kaj želiš...mada...moja baba...koja me je i podigla i koju neizmerno volim, čijeg muža ( moga dedu) su strljale Švabe ....je uvek govorila Čtničine...zato ih i ja ne volim...

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 30 May 2016, 20:43

:D. kako si jeftin i nizak....čuj za razliku od Pavelića :lupa

ja se s njim ne ponosim i sa gađenjem se ograđujem, dok ti pomalo ponosno iznosiš kako je odlikovan....jel to medalja isporučena 1999 :hm
stealth...ovaj DHL :hihi

da da....baba rekla, baba kazala...
Habibti, ya nour el - ain... :srce

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer » 30 May 2016, 21:10

Čarobni wrote:Nema gore sorte od balije.
Tacno.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 30 May 2016, 21:25

storm wrote::D. kako si jeftin i nizak....čuj za razliku od Pavelića :lupa

ja se s njim ne ponosim i sa gađenjem se ograđujem, dok ti pomalo ponosno iznosiš kako je odlikovan....jel to medalja isporučena 1999 :hm
stealth...ovaj DHL :hihi

da da....baba rekla, baba kazala...
Provokativno si odgovorio pa te prcam ono sa Pavelićem...a za babu je živa istina i to ću ti i uz pivo potvrditi...Drazu vređaj zabole me ta njega al baba je baba ona me podiglaa bilmeze.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9529 times
Been thanked: 11268 times

Post by Krokodil Behko » 30 May 2016, 21:41

Mogul ja da kažem jedan detalj?

U vrijeme rata, na našoj je strani bila vrlo česta formulacija srbijansko-crnogorski agresor, ili skraćeno SCA. E sad, na tim pločama, na Vijećnici, pa i na svim ostalim, Crnogorci se ne pominju nikako. Ne pominju ih ni mediji, ni političari, ama baš niko :cudi

Šta se desilo u međuvremenu, pa smo kolektivno odlučili obustaviti paljbu po njima?
Vjerovatno to ima veze sa zaokretom crnogorske politike, odbacivanjem politike sukoba sa susjedima i distanciranje od srpskih nacionalista.

Eto, jednostavan recept, da nakon Crnogoraca i Srbi nestanu sa takvih ploča i iz novinskih članaka. To sam rekao i u prvom postu. Potreban je istinski, a ne samo deklarativni nastup u tom kontekstu.
Na žalost, sve dok je Vučić na vlasti, to se neće desiti, a što se naših tiče, ljevica se u Federaciji (samo)usitnila i nema nikakve šanse, dok već u RS nikad nije ni postojala.
Ostale stranke, bez obzira na to čije su, ne bih ni komentarisao. Svi znamo sve oko toga.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 30 May 2016, 21:55

Krokodil Behko wrote:Mogul ja da kažem jedan detalj?

U vrijeme rata, na našoj je strani bila vrlo česta formulacija srbijansko-crnogorski agresor, ili skraćeno SCA. E sad, na tim pločama, na Vijećnici, pa i na svim ostalim, Crnogorci se ne pominju nikako. Ne pominju ih ni mediji, ni političari, ama baš niko :cudi

Šta se desilo u međuvremenu, pa smo kolektivno odlučili obustaviti paljbu po njima?
Vjerovatno to ima veze sa zaokretom crnogorske politike, odbacivanjem politike sukoba sa susjedima i distanciranje od srpskih nacionalista.

Eto, jednostavan recept, da nakon Crnogoraca i Srbi nestanu sa takvih ploča i iz novinskih članaka. To sam rekao i u prvom postu. Potreban je istinski, a ne samo deklarativni nastup u tom kontekstu.
Na žalost, sve dok je Vučić na vlasti, to se neće desiti, a što se naših tiče, ljevica se u Federaciji (samo)usitnila i nema nikakve šanse, dok već u RS nikad nije ni postojala.
Ostale stranke, bez obzira na to čije su, ne bih ni komentarisao. Svi znamo sve oko toga.
ima istine u ovom i to ogromne...jedini problem Crnogorci nisu ni živeli nikada u Bosni...pa ko je granatirao Dubrovnik? Hrvati pljuju Srbe...ok tad su Crnogorci bili Srbi al je Milo skontao da više nihe unosno biti Srbin, kao pre nekoliko godina kad je baš tako došao na vlast. To što su Milovi "Srbi" granatirali Dubrovnik...jbg Srbi su krivi....

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 30 May 2016, 21:58

To što su Crnogorci ratovali u Bosni a tamo ni ne žive je to što su oni želeli tada biti veći Srbi od Srba....

Ovo nisam napisao u prethodnom postu

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera » 30 May 2016, 22:02

SRPSKI ZLOCIN zasnovan na srpskom nacionalizmu tokom rata uradio zlocin!!!

Sta pojedincima nije jasno: datum dogadja,nacin na koji se dogadja desio?

Sve fino pise i svako sa osnovnim znanjem vlro dobor ce skuziti da je rijec o srpskom zlocinu,u ratnom periodu,i od strane vojske republike srpske ( u kojoj je bilo i bosnjaka i hrvata,veina jer su morali,inace bi im porodice bile ubijene!). Znaci,zlocin nije dirketan produkt idologije VRS,vec produkt srpskog nacionalizma.

Ako se to srbima,koji ne priznaju genocid i masovne masakre, ne dopada,njihov problem :kafa
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Post Reply

Return to “Historija”