ima ovih elektronskih droga. stavis slusalice i izvalis se u krevet i slusas neke zvukove i onda ti isto bude ko da si napusen, pijan, pod kokeinom.
ja probo marihuanu. bogme malo me je uhvatilo bilo ali nije ko kad se pravo spusis. nekakakv je osjecaj ko kad se spusis pa malo odspavas i kad se probudis ko ono jos te drzi al nisi razvaljen. drzalo me pola sata i onda izlapilo.
jel iko drugi probo ove stvari tamo na onoj stranici.....dubokaputovanja.info
jel ba iko probo one elektronske droge?
Re: jel ba iko probo one elektronske droge?
chombich wrote:ima ovih elektronskih droga. stavis slusalice i izvalis se u krevet i slusas neke zvukove i onda ti isto bude ko da si napusen, pijan, pod kokeinom.
ja probo marihuanu. bogme malo me je uhvatilo bilo ali nije ko kad se pravo spusis. nekakakv je osjecaj ko kad se spusis pa malo odspavas i kad se probudis ko ono jos te drzi al nisi razvaljen. drzalo me pola sata i onda izlapilo.
jel iko drugi probo ove stvari tamo na onoj stranici.....dubokaputovanja.info
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Re: jel ba iko probo one elektronske droge?
ne bih da pametujem
mislim da teme o drogama treba da izbjegavamo, osimu slucajevima kada govorimo krajnje negativno o drogama.
nismo samo mi matori na ovom foumu ima i djece(tinejdzera)koi ce prihvatiti zdravo za gotovo.
dakle velika molba o drogama samo teme koje govore o njihovoj stetnosti
mislim da teme o drogama treba da izbjegavamo, osimu slucajevima kada govorimo krajnje negativno o drogama.
nismo samo mi matori na ovom foumu ima i djece(tinejdzera)koi ce prihvatiti zdravo za gotovo.
dakle velika molba o drogama samo teme koje govore o njihovoj stetnosti
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak