Priznajem, sumnjiv sam.Tigris wrote:osim toga.............kako to da te interesuju zenske krpe......a bez slika.....ja ne slikam nista![]()
priznaj da si sumnjiv
Samo nek je oko žena, pa makar oko njihovih krpica.
Sumnjiv sam sam sebi.
Moderator: VIP
Priznajem, sumnjiv sam.Tigris wrote:osim toga.............kako to da te interesuju zenske krpe......a bez slika.....ja ne slikam nista![]()
priznaj da si sumnjiv
Ti shut apMohr wrote:Uzmi ba zelenuTigris wrote:dobila sam unaprijed bajramluk........i to iznenada......ko da je pao s neba ) nek mi bog oprosti ).........
Cupo......tutla idem po aljinu .....samo ne znam hocu li zelenu ili plavu...plavu cu....ko da je vec vidim na sebi......
Laser wrote:Priznajem, sumnjiv sam.Tigris wrote:osim toga.............kako to da te interesuju zenske krpe......a bez slika.....ja ne slikam nista![]()
priznaj da si sumnjiv
Samo nek je oko žena, pa makar oko njihovih krpica.
Sumnjiv sam sam sebi.
Isproban sam skroz na skroz.Tigris wrote: a ti ......![]()
![]()
nista............vidjecemo......novi/stari..............ko zna ko se krije iza te famozne face avatarske.....
![]()
Laser wrote:Isproban sam skroz na skroz.Tigris wrote: a ti ......![]()
![]()
nista............vidjecemo......novi/stari..............ko zna ko se krije iza te famozne face avatarske.....
![]()
Čist ko suza, nov novcat.
Nepotrošen.
Nisam baš ganjc, imam kilometraže, al sam dobro očuvan, održavan, ko da me je baka vozala.Tigris wrote:Laser wrote:Isproban sam skroz na skroz.Tigris wrote: a ti ......![]()
![]()
![]()
Čist ko suza, nov novcat.
Nepotrošen.
GAJNC nov a![]()
ko te jos probavo.......molim info![]()
nisam ni ja puno presla![]()
![]()
Ja skoro zaboravio na halvu.Krokodil Behko wrote:Tanjir halve vruće..
Negdje se ogrebala?Maja wrote:Dva kozja sira i 10 domaćih jaja
Jonas wrote:Ja skoro zaboravio na halvu.Krokodil Behko wrote:Tanjir halve vruće..Inace, super poklon. Ostavi mi koju mrvu.
Hannibal Lecter wrote:Nisam nista odavno. Uzdam se u se i u svoje kljuse
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests