Naj naj najbolji mi je The Blair Witch Project, pa onda dolaze ostali kao: Haloween, The ring, Exorcizam of Emily Rose, Friday 13 itd...
Moderator: Krokodil Behko
Ovo sam i ja gledala,nije horor,cini mi se da je bio vise napeti triler i odlican je bio...Krokodil Behko wrote:Ma gledao jasta.. Cini mi se,neki pisac,strada u nesreci i igrom slucaja,
spasi ga bas,njegova obozavateljka. ispostavi se da ga drzi kao taoca u svojoj kuci,
jer nije sva pri sebi.. Odlican je film. Nije bas horor,ali je genijala
Meni bas i ne smeta, to sto gledam horore.madam Bovary wrote:Ovo sam i ja gledala,nije horor,cini mi se da je bio vise napeti triler i odlican je bio...Krokodil Behko wrote:Ma gledao jasta.. Cini mi se,neki pisac,strada u nesreci i igrom slucaja,
spasi ga bas,njegova obozavateljka. ispostavi se da ga drzi kao taoca u svojoj kuci,
jer nije sva pri sebi.. Odlican je film. Nije bas horor,ali je genijala
A horore nikad u svom zivotu ne gledam,inace ne gledam nestvarne filmove,sf itd...
Volim stvarne,realisticne,zivotne price,ili neku dobru(ne glupu)komediju da me malo razvedri
A bas da placam da me strase,sto veli zagor,ne,hvala,taman posla jos da mi se pricinja kao tutn-u![]()
Inace kad gledam nesto iole strasno,sanjam i zato![]()
A zna se da su mnoga ubistva desila se tacno po scenama iz horora,tako da bi vecinu trebalo cenzurirati ili zakonom zabraniti
Sta je to u ljudima da zele rezirati kako trgaju malu djevojcicu npr.?
madam Bovary wrote:Hmm,da,da u pravu si,kasapljenje sjekirom doduse moze biti i jako romanticno,narocito ako se radi o kasapljenju djeteta te mu se prvo odsijecaju usi,pa prsti,kad razmislim bas je divnobrrrr gluho i daleko bilo
Eh,oguglao na scene horora....Krokodil Behko wrote:madam Bovary wrote:Hmm,da,da u pravu si,kasapljenje sjekirom doduse moze biti i jako romanticno,narocito ako se radi o kasapljenju djeteta te mu se prvo odsijecaju usi,pa prsti,kad razmislim bas je divnobrrrr gluho i daleko bilo
Nisam rekao "jezivo" u kontekstu, da to po prirodi nije jezivo.
Htio sam reci, da mi nije strasljivo, gledati toliko. Bar sam se sit,
nagledao horora, pa vise oguglao na te scene.
Eee to je nesto drugo bona.madam Bovary wrote:Eh,oguglao na scene horora....Krokodil Behko wrote:madam Bovary wrote:Hmm,da,da u pravu si,kasapljenje sjekirom doduse moze biti i jako romanticno,narocito ako se radi o kasapljenju djeteta te mu se prvo odsijecaju usi,pa prsti,kad razmislim bas je divnobrrrr gluho i daleko bilo
Nisam rekao "jezivo" u kontekstu, da to po prirodi nije jezivo.
Htio sam reci, da mi nije strasljivo, gledati toliko. Bar sam se sit,
nagledao horora, pa vise oguglao na te scene.
Kako ne oguglas na scene erotike da mi je znati?
I toga si se sit nagled'o
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests