Novak Đoković - Nole
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4030 times
- Been thanked: 4080 times
- Status: Offline
Re: Novak Đoković - Nole
Eto, broj 1 je i to ne možeš osporiti i mislim da je vreme da prekineš, samo ti komentarišeš, prelazi u monotoniju, dobro i Nole se ponekad ubaci... 

Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
,srculence7 wrote:Eto, broj 1 je i to ne možeš osporiti i mislim da je vreme da prekineš, samo ti komentarišeš, prelazi u monotoniju, dobro i Nole se ponekad ubaci...

Dokaz lijevo djokovic desno thiem ali ti ni ne znas sta ovo znaci
Last edited by phenom on 03 Jun 2016, 16:12, edited 1 time in total.
A ja? Ja ću stajati sa strane i voleti te VIŠE OD SVIH!!!
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1475 times
- Been thanked: 1389 times
- Status: Offline
brt,sjećam se ovog meča,tj. znam da je Gasquet pobijedio Federera na zemljanom turniru,kad je Roger daleko najveća zvijezda na Touru,skoro pa nepobjediv...svaki njegov poraz je bio vijest dva-tri dana,ali sam milsio da ga je dobio na Roland Garrosu...phenom wrote: I da godine nisu bitne Federer na vrhuncu Gasquet 19g 76 26 67
[media]Gp6StHAeqZI[/media]

u svakom slučaju ,Gasquet je trebao osvojiti puno više turnira nego što jest...
Đoković odrađuje Thiema,a navijam da mu u finalu s druge strane bude Stan the man,kao i prošle godine...
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
ni mi nimo voleli Federara niti Nadala....al priznavali smo im uspehe....srculence7 wrote:Tako je Nole, nemoj obraćati pažnju više na to, jednostavno svaki sportista ima svoje fanove i one koji ga ne vole, ali trenutno najboljeg u tom sportu stalno kritikovati i omalovažavati nije u redu
Ko dobije od njih 2 osvajazloćko_tokmak wrote:brt,sjećam se ovog meča,tj. znam da je Gasquet pobijedio Federera na zemljanom turniru,kad je Roger daleko najveća zvijezda na Touru,skoro pa nepobjediv...svaki njegov poraz je bio vijest dva-tri dana,ali sam milsio da ga je dobio na Roland Garrosu...phenom wrote: I da godine nisu bitne Federer na vrhuncu Gasquet 19g 76 26 67
[media]Gp6StHAeqZI[/media]![]()
u svakom slučaju ,Gasquet je trebao osvojiti puno više turnira nego što jest...
Đoković odrađuje Thiema,a navijam da mu u finalu s druge strane bude Stan the man,kao i prošle godine...
Gasquet da ima volje i(nocni zivot i neredovan trening)i da nije mentalno ostecen od 2008 bi bio broj 1
PO TOME MAMLAZEEEE::: ŠTO JE VIŠE 200 NEDELJA No1!!!!!!!phenom wrote:ne moze on pobijediti moze samo thiem samo je pitanje sebe/djokovica dokaz lijevo djokovic desno thiemNole wrote:Boli me qurc za Noleta..nisam ngledao sve...ZBOG PHENUMA NAVIJAM I GLEDAĆU, E DANAS NA ROĐENDAN NOLETA DA POBEDI DA OVA OBIČNA PIČKUCA PHENUM ISEČE VENE...KLOŠARU ODJEBI VIŠE...
Po cemu je najbolji ?? Sto je broj 1 ili sto je u svakom segmentu igre van top 5 ???srculence7 wrote:Tako je Nole, nemoj obraćati pažnju više na to, jednostavno svaki sportista ima svoje fanove i one koji ga ne vole, ali trenutno najboljeg u tom sportu stalno kritikovati i omalovažavati nije u redu
JEL TI KRIVO ŠTO JE NAŠ???? I IBRU VOLIM VIŠE OD RONALDA KONJINO!!!!
Mrzim ga krivo mi je ahahaNole wrote:PO TOME MAMLAZEEEE::: ŠTO JE VIŠE 200 NEDELJA No1!!!!!!!phenom wrote:ne moze on pobijediti moze samo thiem samo je pitanje sebe/djokovica dokaz lijevo djokovic desno thiemNole wrote:Boli me qurc za Noleta..nisam ngledao sve...ZBOG PHENUMA NAVIJAM I GLEDAĆU, E DANAS NA ROĐENDAN NOLETA DA POBEDI DA OVA OBIČNA PIČKUCA PHENUM ISEČE VENE...KLOŠARU ODJEBI VIŠE...
Po cemu je najbolji ?? Sto je broj 1 ili sto je u svakom segmentu igre van top 5 ???srculence7 wrote:Tako je Nole, nemoj obraćati pažnju više na to, jednostavno svaki sportista ima svoje fanove i one koji ga ne vole, ali trenutno najboljeg u tom sportu stalno kritikovati i omalovažavati nije u redu
Koji si ti naloženi klinac ja ne vjerujem
Dobar je djokovic u 5 setova pogodice myb 15 winnera toliko o njegovom arsenalu uderaca i pobjedama ahhaggaggA
Steta sto ce u nedjelju izgubiti ako ne danas odlucio thiem dati poklon za rođendan
200 NEDLJA ali 200 NEDELJA No1 mamlaze...budi jedan dan No1 pa se qrči ovde...phenom wrote:Mrzim ga krivo mi je ahahaNole wrote:PO TOME MAMLAZEEEE::: ŠTO JE VIŠE 200 NEDELJA No1!!!!!!!phenom wrote:ne moze on pobijediti moze samo thiem samo je pitanje sebe/djokovica dokaz lijevo djokovic desno thiemNole wrote:Boli me qurc za Noleta..nisam ngledao sve...ZBOG PHENUMA NAVIJAM I GLEDAĆU, E DANAS NA ROĐENDAN NOLETA DA POBEDI DA OVA OBIČNA PIČKUCA PHENUM ISEČE VENE...KLOŠARU ODJEBI VIŠE...
Dobar je djokovic u 5 setova pogodice myb 15 winnera toliko o njegovom arsenalu uderaca i pobjedama ahhaggaggA
Steta sto ce u nedjelju izgubiti ako ne danas odlucio thiem dati poklon za rođendan
jos jedna nedjelja zablude i nerealnosti nista ni novo ni staro ajd ovdje ce uci u finale i sacuvati bodove zbog niza povreda i nastimanog zdrijeba ali wimbledon i US ce biti suzni i tużni evo na njemackom ESP kaže match ball fur đoka [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]Nole wrote:200 NEDLJA ali 200 NEDELJA No1 mamlaze...budi jedan dan No1 pa se qrči ovde...phenom wrote:Mrzim ga krivo mi je ahahaNole wrote:PO TOME MAMLAZEEEE::: ŠTO JE VIŠE 200 NEDELJA No1!!!!!!!phenom wrote: ne moze on pobijediti moze samo thiem samo je pitanje sebe/djokovica dokaz lijevo djokovic desno thiem
Po cemu je najbolji ?? Sto je broj 1 ili sto je u svakom segmentu igre van top 5 ???
Nole wrote:200 NEDELJAAAA EEEEJJJJJ
Sve si rekao ovdje posebno za Federera .Nole wrote: ni mi nimo voleli Federara niti Nadala....al priznavali smo im uspehe....
Gluosone više volim Novaka od Federera...to što je Federer broj 1 svih vremena to moramo priznati.... I Pele ja za naše fudbalere tata, pa šta....volimo naše, mamlaze...phenom wrote:Nole wrote:200 NEDELJAAAA EEEEJJJJJSve si rekao ovdje posebno za Federera .Nole wrote: ni mi nimo voleli Federara niti Nadala....al priznavali smo im uspehe....
Last edited by Nole on 03 Jun 2016, 17:32, edited 1 time in total.
Iskreno se brinem za tebe [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]Nole wrote:Gluosone više colim Novaka od Federera...to što je Federer broj 1 svih vremena to moramo priznati.... I Pele ja naše fudbalere tata, pa šta....volimo naše mamlaze...phenom wrote:Nole wrote:200 NEDELJAAAA EEEEJJJJJSve si rekao ovdje posebno za Federera .Nole wrote: ni mi nimo voleli Federara niti Nadala....al priznavali smo im uspehe....
Ajd što ti je mišljenje očajno ali je i ponašanje šteta za mladog momka ccccccc [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]Nole wrote:Iskreno...popuši mi
Nole wrote:
![]()
aj pa da sutra vičemo DOBRAAAA

20 rekorda Novaka Đokovića
1. Prvi čovek u istoriji koji je osvojio 5 titula na Australijan Openu
2. Prvi čovek u istoriji koji je osvoji 2 puta u istoj godini Masters titule na Indijan Velsu i Majamiju
3. Prvi čovek u istoriji koji nije izgubio nijedan ATP poen u kalendarskoj godini
4. Prvi čovek u istoriji koji je dostigao više od 16.000 poena na ATP listi
5. Prvi čovek u istoriji koji ima više od 7000 ATP poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog igrača
6. Prvi čovek u istoriji koji na Grend Slem turnirima ima najbolji rezultat na tvrdoj podlozi
7. Prvi čovek u istoriji koji je osvojio 4 Masters titule u Parizu
8. Prvi čovek u istoriji koji je osvojio 6 Masters titula u jednoj godini
9. Prvi čovek u istoriji koji je osvojio 4 titule u nizu na završnim Masters turnirima
10. Prvi čovek u istoriji koji je zaradio više od 20 miliona dolara po jednoj sezoni (drugi najbolji rezultat je Nadal sa 14.5 miliona)
11. Prvi čovek u istoriji koji je osvojio 19 Masters titula na tvrdoj podlozi
12. Jedini igrač u istoriji tenisa koji se plasirao u 15 uzastopnih finala turnira
13. Jedini igrač u istoriji koji je ostvario više od 30 pobeda protiv igrača iz Top 10
14. Jedini igrač koji se plasirao u 12 uzastopnih finala na Masters turnirima
15. Jedini igrač u istoriji tenisa koji je osvojio prva 3 Masters turnira početkom godišnjih doba
16. Jedini igrač koji je učestvovao u finalima 8 od 9 Masters turnira u jednoj godini
17. Jedini igrač koji je pobedio Nadala na Rolan Garosu bez izgubljenog seta
18. Jedini čovek koji je osvojio 6 Kina Opena
19. Jedini čovek koji je osvojio 95,7% mečeva posle osvajanja prvog seta
20. Jedini čovek sa 74,1% uspešnosti pobeda u odlučujućem setu
2. Prvi čovek u istoriji koji je osvoji 2 puta u istoj godini Masters titule na Indijan Velsu i Majamiju
3. Prvi čovek u istoriji koji nije izgubio nijedan ATP poen u kalendarskoj godini
5. Prvi čovek u istoriji koji ima više od 7000 ATP poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog igrača
6. Prvi čovek u istoriji koji na Grend Slem turnirima ima najbolji rezultat na tvrdoj podlozi
9. Prvi čovek u istoriji koji je osvojio 4 titule u nizu na završnim Masters turnirima
10. Prvi čovek u istoriji koji je zaradio više od 20 miliona dolara po jednoj sezoni (drugi najbolji rezultat je Nadal sa 14.5 miliona)
12. Jedini igrač u istoriji tenisa koji se plasirao u 15 uzastopnih finala turnira
13. Jedini igrač u istoriji koji je ostvario više od 30 pobeda protiv igrača iz Top 10
15. Jedini igrač u istoriji tenisa koji je osvojio prva 3 Masters turnira početkom godišnjih doba
16. Jedini igrač koji je učestvovao u finalima 8 od 9 Masters turnira u jednoj godini
Hahaha tješi se obojica znamo da će djokovic popusiti pitanje 3 0 / 3 1Nole wrote:OVAKO TE ZAMIŠLJAM
phenum sutra gleda krah Mareje u finalu RG![]()
![]()
90% rekorda ne bi bilo oboreno da se nije povecao broj turnira i nagradni fondNole wrote:20 rekorda Novaka Đokovića
10% rekorda kao AO titule i zavrsni masters govore da je mentalitet mnogih tenisera u krizi i da Federer odlazi ... ...