al da vam tigi nako iskren kaze
svijet je pokvaren i zao postao ....veoma...dosta je meni moje dobrote.....
ako neko od vas kaze pa spavaj s nekim .....mislila sam ja i na to........to ne bih mogla......zato kazem izvarati.....
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hannibal Lecter wrote:Ja da znam ja bi ih krao. Al inace ima ovih arapa bas velikih hadalja. Lupis mu neku cijenu i putis ga da je malo spusti da misli da je dobar pregovarac i da je dobro proso i to je to. Ja gledo svojim ocima

Rockefeller wrote:Jedino za šta mogu sto posto tvrditi da nikad nisam ukrao je nekom nešto iz kuće. To mi je definicija kradje.![]()
Iz trgovine (/granapa) jesam više puta. Dok mi je brat bio dijete ukrao sam par puta gumijaste bombone za njega, po jednom puding i jednom bananu za sebe. To je ono čega se sjećam, možda je bilo još koji put. Doduše moram malo ublažiti ovu izjavu time da su nam vlasnici osim u slučaju pudinga bili komšije i rizik bilo čega sem da me kažu materi je bio mali a i kad bi rekli mati mi ne bi ništa.![]()
Krao sam od umprofora čokoladice, iz njive žito, voće jer nam je bilo mrsko ići kući da jedemo, od učitelja sličice i klikere, iz kladionice olovke, od oca kreditnu karticu i ključeve od auta... Par puta sam dizao na veresiju (zapisati u teku) na amidžu i komšije sebi šta sam htio bez da su oni znali i jednom na oca za 17KM kad sam pobjeg'o od kuće i otišao živjet na rijeci. Toga se sjećam jer mi nisu mjesec dana dali iz bašče izaći plus sam bio prebijen k'o malo kad.

Dobro da znam kome cu ukrasti chickenMumka wrote:Jesam,kao manja sam krala one žvale čunga lunga hahaha
Samo platit mozesRum wrote:Dobro da znam kome cu ukrasti chickenMumka wrote:Jesam,kao manja sam krala one žvale čunga lunga hahaha

Mumka wrote:Samo platit mozesRum wrote:Dobro da znam kome cu ukrasti chickenMumka wrote:Jesam,kao manja sam krala one žvale čunga lunga hahaha

Kod mene nista ne pada.Podrinjac wrote:Nego šta ste nego lopovi. Nije ni čudo što vam maloprije pade onolika kiša i led. Bog sve vidi i kažnjava.
Users browsing this forum: ironman, Koraci_u_noci and 5 guests