AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1678 times
- Been thanked: 3199 times
- Status: Offline
Re: AMERIKA
Spinerka imaš li ti pucaljku?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
Fareed Zakaria
For most of the past 75 years, the United States has been the world’s humanitarian. It has provided the most foreign aid and taken in the most refugees. For decades, the United States took in about 50 percent of the total number of those who were resettled from foreign lands. Not anymore. American aid in the Syrian crisis has been matched by the European Union, and neither is doing enough.
As for refugees, the United States has become an international embarrassment. It has pledged to take in 10,000 Syrians but last year accepted just 2,192 and is struggling to take in more, despite the fact that, thanks to its distance from the conflict, it can be selective. Meanwhile, Canada, with a population about one-tenth of the United States’, has already resettled more than 25,000 Syrians. For its part, Germany has registered nearly half a million applicants for asylum for 2015 alone, according to the New York Times.
Salahuddin wrote:SPINERKA wrote:Prince died of accidental overdose of opioid fentanyl, medical examiner says
A da ja umrijeh tako, rekli bi: P.... narkomanski.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Nevjerovatno da ovako osobe razmisljaju: ograniceno i stereotipno.Tigris wrote:kako li tek gore siluju i tuku zene.....tolika zemlja a zatvori sve tjesnji ....![]()
gledala sam na tv-dosta emisija a i znam i cula sam iz provjerene ruke...........jedino bi famoznu jabuku preletila helikopterom........ne bi svoju stopu spustila tu trenutnu imperiju...............donijela je svo moguce proklestvo i probleme cijelome svijetu![]()
njemci i njemacka su teeska gospoda za njih
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Kolegice,nazalost...statebriga wrote:Tigris wrote:kako li tek gore siluju i tuku zene.....tolika zemlja a zatvori sve tjesnji ....![]()
gledala sam na tv-dosta emisija a i znam i cula sam iz provjerene ruke...........jedino bi famoznu jabuku preletila helikopterom........ne bi svoju stopu spustila tu trenutnu imperiju...............donijela je svo moguce proklestvo i probleme cijelome svijetu![]()
Nevjerovatno da ovako osobe razmisljaju: ograniceno i stereotipno.
...moram da konstatujem....
U tu zemlju...i demokratiju...
...ni mrtav......
I ovo sad gdje sam,maximalni je domet...postignut vema grubom ucjenom i represijom...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Tako mozes razmisljati o mnogim drzavma svijeta, i ne mozras nigdje otici,jer ti se ne dopada politika drzava,ali mislim da je takav stav preglup.Pasaga wrote:Kolegice,nazalost...statebriga wrote:Tigris wrote:kako li tek gore siluju i tuku zene.....tolika zemlja a zatvori sve tjesnji ....![]()
Nevjerovatno da ovako osobe razmisljaju: ograniceno i stereotipno.
...moram da konstatujem....
U tu zemlju...i demokratiju...
...ni mrtav......
I ovo sad gdje sam,maximalni je domet...postignut vema grubom ucjenom i represijom...
Gdje zivis?
Ja sam zivjela i u EU sistemu,et' da dodam.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1678 times
- Been thanked: 3199 times
Sigurno revolverSPINERKA wrote:![]()
Imam.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Ovakvih situacija sam cula iz ''prve ruke''. Da li je on sve ovo prezivio, ... moguce ... drago mi je da je sada -gdje je .
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Sjeća li se iko dokumentarca, mislim da je bio iz dva dijela, "Ta Amerika" koji je emitovan nekad 80'ih
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
Neki dan vidjeh na inter. mladi biscanin dobio sansu da ide u usa -vojnu skolu.
zar nitko ne vidi ove scene i ovakve momke. Ili svi misle da se to 'nekome' drugom desava .
--dobio je lijepu kucu

--dobio je lijepu kucu
- Pasaga
- Hadžija

...samo topovsko meso...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
uzas -imam klinca od prijateljice -sprema se u istu skolu --United States Navy SEALs, i sta vidi --da ce jednog dana biti , U.S. Secret Service sa platom od 100 000 $ a ne ce da vidi da je to --skoro pa nemoguca mislija.
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce