Nazost...moj glodavac je prema ljudima jos i gori.Lezi ispred ulaznih vrata i rezi na svaki korak.Setnja gradom je posebna prica...nekoga ne dozivljava nikako...nekome repom mase(a jakog repa 3cmspacebound wrote:Isto, prema ljudima je kao jagnje.Mogao bi neko doci, iznijet sve iz kuce, i kucu, ma i nas, on zalajao ne bi.Medjutim macku kad vidi sipke od boksa grize.Prosle godine je jednoj dohak'o, nazalost.Sheval wrote:Nisam bas na ti sa mackama jer i moj ljigavac od psa nije sa njima u najboljim odnosima.Pravi starinski cuko koji macku cim locira ide da je smaze.Nikad nece biti prijatelji.Ali ja kao istinski ljubitelj zivotinja ne dozvoljavam to.Ja sam Unprofor.Ne mogu zajedno ali nema nasilja.
Kad god ga cujem da laje moram izaci trazit mackuNece prestat sve dok je moze vidjet.
)a na nekog rezi...laje...napada.Uglavnom...ne voli narkomane...pijance,uniformisane...oni koji nose kapuljacu...puno je vise onih koje ne voli To je moj detektor...na kog rezi taj te i ja izbjegavam...to su losi ludi...oni koje ne zamjecuje su nebitni...oni kojima mase repicem su sigurno dobri ljudi.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)