Na PC racunaru [ovaj moj stari] (disk HDD
E sad, sta je bolje, Windows 10 klonirati ili sve ponovo/nanovo instalirati. I, hoce li mi nova maticna prepoznati Windows 10? A imam Windows 8.1 Product Key (na ovom starom kompjuteru).

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Slobodno se ti ubaci, ionako još uvijek ništa nismo riješiliSalahuddin wrote:Bla mi se previse mijesa u vodjenje PDF-a, ne da mi da pomognem Bramsici.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Notos wrote:Pa ne zivi svako u misijoj rupi gdje mozses AP postavit bilo gdje i da stim pokrijes cijelu kucu sa dovoljno jakim signalom.Krokodil Behko wrote: Razvođenje wi fi po kući![]()
Ko da je to struja, pa treba kablove razvoditi

Nema odgovora, ali potrudio sam se naci ga. Znam kako dalje.Jonas wrote:E sad, sta je bolje, Windows 10 klonirati ili sve ponovo/nanovo instalirati. I, hoce li mi nova maticna prepoznati Windows 10? A imam Windows 8.1 Product Key (na ovom starom kompjuteru).

Naravno da ces tako uraditi tek ce onda nove komponente doci do izrazajaJonas wrote:Kod mene je OEM licenca. Odlucio sam da nista ne prenosim/kloniram, vec da potpuno (nanovo) instaliram sustava Windowsa 10. Imam vise posla jer sve programe moram jos jednom isntalirati.
Ploca mi je MSI Z170-A Pro, Intel Z170.
Stigla mi je kartica/disk Samsung 950 Pro 512GB interne SSD (M.2 mit NVMe, PCI Express 3.0 ...). Bas fina igracka.

Brams pritisnigospođa Brams wrote:Slobodno se ti ubaci, ionako još uvijek ništa nismo riješiliSalahuddin wrote:Bla mi se previse mijesa u vodjenje PDF-a, ne da mi da pomognem Bramsici.
zajedno pa onda upisi %temp% i sve sto je tu obrisi sto ne moze ostavi pa vidi ima li laga u igri![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

gospođa Brams wrote:Hvala, iako moram priznat da sam malo uvrijeđena što si smatrao potrebnim to mi slikovno prikazati![]()
Nije mi to palo na pamet, baš skidam CCleaner pa ću putem njega obrisati i te temp files pa ću vidjet ima li kakve razlike

Jonas wrote:Hvala vam za svaku informaciju. Sutra mi stize stroj i jedva cekam na instalaciju sustava Windows 10 pro.
Bla, imam lagalnu licencu za Win 8.1 pro.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests