Sad nasla. Vidovita dzemila.
http://www.bljesak.info/mob/clanak/160337
Moderator: VIP

Pa da ne pada kiša u sobu bre...ulice su jutros plivale, toliko je pljuštalo da kišna kanalizacija nije mogla svu vodu primiti...SPINERKA wrote:Nole wrote:Nema snažnog vetra samo grmi i jako pljušti.Melek wrote:Je li oluja ili bljesak?Nole wrote:Probudi me grmljavina, nebo se sastavilo sa zemljom pljušti ko blesava....išao zatvarati prozore po stanu...pa zasto zatvori prozor..
Malo proteina nije na odmetMaja wrote:Popila sad casu vode kad na dnu nje mala glista
Zbogom ljudi. Odoh mlada s ovog svijeta

pa zasto zatvori prozor..
@Nole
Pa da ne pada kiša u sobu bre...ulice su jutros plivale, toliko je pljuštalo da kišna kanalizacija nije mogla svu vodu primiti...
Ni ja ne kužim, čemu prozori ... Bolje mu je da pali traktor
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Okle mi traktor???SPINERKA wrote:pa zasto zatvori prozor..
@Nole
Pa da ne pada kiša u sobu bre...ulice su jutros plivale, toliko je pljuštalo da kišna kanalizacija nije mogla svu vodu primiti...Ni ja ne kužim, čemu prozori ... Bolje mu je da pali traktor
To sam shvatila ali , zasto nisi palio traktor.

Ne mozes jed smiriti, a ja fkt nisam niciji effin' punch-bag.Sheval wrote:Smirite se ljudi...jbm

Pa i nema nicega. Skacu mi na svaki post ba.Sheval wrote:Oprosti...moza i ne znam sve...i ne trebam znati.Oprosti.
Zato sto si previse iskrena.Trebas biti ljiga Lavlje.Lavlje_srce wrote:Pa i nema nicega. Skacu mi na svaki post ba.Sheval wrote:Oprosti...moza i ne znam sve...i ne trebam znati.Oprosti.
Users browsing this forum: ElTriconi, Maja, Shadow, spacebound and 4 guests