Nov siSocrates wrote:Jeste li primjetili da dvije dame zasad vode na kladionici sa 100% ucinkom? Mala i spacebound.
redovito nas mala dere
Nov siSocrates wrote:Jeste li primjetili da dvije dame zasad vode na kladionici sa 100% ucinkom? Mala i spacebound.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Zato se ja i ne brukam sa prognozamastorm wrote:Nov siSocrates wrote:Jeste li primjetili da dvije dame zasad vode na kladionici sa 100% ucinkom? Mala i spacebound.
redovito nas mala dere
Nismo to znali, mogli smo da prepišemo od Malestorm wrote:Nov siSocrates wrote:Jeste li primjetili da dvije dame zasad vode na kladionici sa 100% ucinkom? Mala i spacebound.
redovito nas mala dere

srculence7 wrote:Nismo to znali, mogli smo da prepišemo od Malestorm wrote:Nov siSocrates wrote:Jeste li primjetili da dvije dame zasad vode na kladionici sa 100% ucinkom? Mala i spacebound.
redovito nas mala dere

Golman je bio pokriven i desila se žabica baš ispred njega. Niko nije ušao u šut Modrića. Hrvatska zasluženo vodi.greeneyes wrote:Komsije osjetno bolje, konkretnije, dok su Turci dosta rezervisani, kao da cekaju da se nesto desi samo od sebe.
Uzgred, sjajan gol Modrica, mada, istini na volju, gol ide na dusu golmana Turske.

Vise precka branila od njegagreeneyes wrote:Ovaj golman je zalutao na gol, definitivno.
Hrvati sto šansi promašili.greeneyes wrote:Ovaj golman je zalutao na gol, definitivno.

Upravo to i ja pomislih za naše...Podrinjac wrote:Turci nemaju pojma. Kad vidim da je ova Turska na EP-u, onda fakat moramo žaliti što i mi nismo prošli.

U prvom delu drugog poluvremena su Hrvati igrali odličnoRum wrote:Dosadna utakmica

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest