Euro....izvan terena
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27953 times
- Status: Offline
Re: Euro....izvan terena

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Rum wrote:
Jel ovo stvarno bilo ovako? Turci i Hrvati zajedno?
E svašta se dešava sa ovom HR reprezentacijom, otkako ih Storm ne podržava.
Gle kako su nisko pali, grle se sa neprijateljima iz grupe
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Malopre na vestima bilo upozorenjeod UEFA Rusima i Englezma....i kakve veze imaju srpski navijači sa tim???Krokodil Behko wrote:Eh da, šta li će srpski navijači reći na sve to
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Nole wrote:Malopre na vestima bilo upozorenjeod UEFA Rusima i Englezma....i kakve veze imaju srpski navijači sa tim???Krokodil Behko wrote:Eh da, šta li će srpski navijači reći na sve to
Mislio sam na Turke i Hrvate.
Što se Rusa i Engleza tiče, da su kojim slučajem Hrvati ili Srbi ili Bošnjaci, napravili samo 10% od ovih nereda, repke bi već bile na putu kući, selektori u Haagu, države pod sankcijama, a vjerovatno bi nas i okupirali.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Rum wrote:
Nije ni "njihovo maslo za Ramazana" uzimajuci u obzir onaj transparent, a i sramotna skandiranja
Sve je to u par deka
Ja navijao za Hrvate em zbog prijatelja u Hrvatskoj emm zbog transparenta...ovo drugo se potpuno slažem sa tobomKrokodil Behko wrote:Nole wrote:Malopre na vestima bilo upozorenjeod UEFA Rusima i Englezma....i kakve veze imaju srpski navijači sa tim???Krokodil Behko wrote:Eh da, šta li će srpski navijači reći na sve to
Mislio sam na Turke i Hrvate.
Što se Rusa i Engleza tiče, da su kojim slučajem Hrvati ili Srbi ili Bošnjaci, napravili samo 10% od ovih nereda, repke bi već bile na putu kući, selektori u Haagu, države pod sankcijama, a vjerovatno bi nas i okupirali.
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
leti leti leti.... stolica haha
svabe i ukrajinci
a vidi ove budale hahahah http://cs630629.vk.me/v630629266/3a7ca/hV8ZohBLu7M.jpg

svabe i ukrajinci
a vidi ove budale hahahah http://cs630629.vk.me/v630629266/3a7ca/hV8ZohBLu7M.jpg

🐽
Čuoo sam da su ukrajinci dobro naganjali švabeHannibal Lecter wrote:leti leti leti.... stolica haha
svabe i ukrajinci
Habibti, ya nour el - ain... 
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Koga umjesto njega?Sheval wrote:Po meni je ono bilo mrcvarenje Corluke ili takticki trik...da ni se dobilo na vremenu.Brate,covjek je trebao puno prije izaci.
Ovo je realno bila najbitnija tekma u grupi... Nužna pobjeda.
Schildenfelda?
Čovjek nije u dinamu standardan... Ali to je druga priča zašto se i nalazi tu...
Habibti, ya nour el - ain... 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Nole, zar nisi naucio postavljati 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Jesam Mala.,...nervozan sam k'o ker i na pivu sam, sutra u 10 pukovnik il pokojnik, dužnici...prekosutra u 10 kredit od fonda za mlin, u subotu u 10 ako Bog da da prodam mašinu kju nisam kupio a platio je....
Postavila si lepu sliku....
Postavila si lepu sliku....
- dobre.vibracije
- Poneki mu pročitamo

eno 35 mrtvih u mostaru. jos uvijek se do smrti bore momci u turskim i hrvatskim dresovima...
kako mi ide na zivce ono cuo sam da ce bit sranje i to. od neuma pa do distrikta se ja mislim pricalo o tome. da se planira sranje sigurno se ne bi culo za to, sigurno taj ne bi prico o tom, vec bi pazljivo radio na planu. i sto onda zakljucit nego da te glasine sluze iskljucivo u svrhu dizanja tenzija?
kako mi ide na zivce ono cuo sam da ce bit sranje i to. od neuma pa do distrikta se ja mislim pricalo o tome. da se planira sranje sigurno se ne bi culo za to, sigurno taj ne bi prico o tom, vec bi pazljivo radio na planu. i sto onda zakljucit nego da te glasine sluze iskljucivo u svrhu dizanja tenzija?
Danas sam tu, a sutra daleko..
ZBOG DIVLJANJA RUSKIH I ENGLESKIH NAVIJAČA UEFA KAZNILA SRBIJU

NION, 13. jun 2016, (Njuz) – Na vanrednoj sednici UEFA odbora za hitna pitanja u Nionu, doneta je jednoglasna odluka da se zbog nereda na ulicama Marseja, koji su izazvali navijači Rusije i Engleske, kazni reprezentacija Srbije oduzimanjem šest bodova na početku narednih kvalifikacija za EURO 2020 koji će biti održan širom Evrope
– Krajnje je vreme da se huliganima stane na put, i ovoga puta UEFA je odlučna da sprovede sve kaznene mere. Još jedan ispad na prvenstvu u Francuskoj, i izbacićemo Srbiju iz kvalifikacija – navodi se u saopštenju.
Pored oduzimanja bodova, FSS će morati da plati i novčanu kaznu u visini od 380.000 švajcarskih franaka.
– UEFA neće sedeti skrštenih ruku. Srbija je veliki trn u oku mnogim komisijama – rekao je za Njuz sagovornik iz UEFA, koji je želeo da ostane anoniman.
Da je Srbija zaista problematična, potvrđuje i podatak da su navijači Hrvatske napali turistu iz Srbije.
– Šta turisti iz Srbije traže u blizini hrvatskih navijača? Ili Turskih? To su teške provokacije. Ukoliko se sve ovo sa Srbijom nastavi, moguće je izbacivanje srpskih klubova iz evropskih takmičenja u narednoj sezoni – zaključuje naš sagovornik.
Iz FSS još uvek nismo uspeli da dobijemo zvaničnu izjavu povodom najnovije kazne, uz obrazloženje da su svi usmereni ka neuspehu koji predstoji u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Rusiji.
ovo juče jedna budala postavila na fejsu 

NION, 13. jun 2016, (Njuz) – Na vanrednoj sednici UEFA odbora za hitna pitanja u Nionu, doneta je jednoglasna odluka da se zbog nereda na ulicama Marseja, koji su izazvali navijači Rusije i Engleske, kazni reprezentacija Srbije oduzimanjem šest bodova na početku narednih kvalifikacija za EURO 2020 koji će biti održan širom Evrope
– Krajnje je vreme da se huliganima stane na put, i ovoga puta UEFA je odlučna da sprovede sve kaznene mere. Još jedan ispad na prvenstvu u Francuskoj, i izbacićemo Srbiju iz kvalifikacija – navodi se u saopštenju.
Pored oduzimanja bodova, FSS će morati da plati i novčanu kaznu u visini od 380.000 švajcarskih franaka.
– UEFA neće sedeti skrštenih ruku. Srbija je veliki trn u oku mnogim komisijama – rekao je za Njuz sagovornik iz UEFA, koji je želeo da ostane anoniman.
Da je Srbija zaista problematična, potvrđuje i podatak da su navijači Hrvatske napali turistu iz Srbije.
– Šta turisti iz Srbije traže u blizini hrvatskih navijača? Ili Turskih? To su teške provokacije. Ukoliko se sve ovo sa Srbijom nastavi, moguće je izbacivanje srpskih klubova iz evropskih takmičenja u narednoj sezoni – zaključuje naš sagovornik.
Iz FSS još uvek nismo uspeli da dobijemo zvaničnu izjavu povodom najnovije kazne, uz obrazloženje da su svi usmereni ka neuspehu koji predstoji u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Rusiji.
ovo juče jedna budala postavila na fejsu 
[ytube]http://www.facebook.com/AntenaZG/videos ... 918356865/[/ytube]
ne umem da postavim ovaj video , prerada pesme ako te odvedi cigani čergari
ne umem da postavim ovaj video , prerada pesme ako te odvedi cigani čergari