Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Postovani Forumas bgking, Sretan ti 60-ti Rodjendan.
Dje ba zapelo?
Mislim sa monarhijom I tim stvarima, ne sa tvojim ucestvovanjem na forumu, koje je, btw, primjerno. Nisi nikoga uvrijedio. Nisi bio bezobrazan. Nisi spamao, off topikovao, skretao temu. Nista nisi radio.... sto ne treba da se radi na Bosanskom Forumu nasem najdrazem I jedinom. I veoma sve najs I kul sa dugim u.
Sto se tice monarhije, nesto mi bas ne lezite, vi kraljevi I kraljice, princevi. Princeze su nekad slatke, a nekad, bogami, ruznjikave.
I pored toga, moram da kazem da je jedan od neuporedivih momenata u fudbalu, barem reprezentativnom, kada Englezi pjevaju God Save the Queen prije utakmice. Covjek se najezi, bio on monarhista ili ne. Rooney jedno vrijeme nije htio pjevati himnu, jer se izjasnio kao republikanac, ali su I njega natjerali.
Postovani gospodine legoh_da_radim, Sretan Vam Rodjendan Numero Ne Zna Se....
Glede vaseg neobicnog nicka....
Mnogi ljudi, nazalost, rade da legnu. Nema se vremena ni za sta drugo. Radis I lezis. Lezis I radis. I tako do kraja zivota.
Ja se potpuno slazem sa vama da je mnogo bolja taktika "legoh da radim". I ja radim lezeci. Kad ne lezim, onda I ne radim. Nego se zezam okolo.
Jednom sam tako legao na radni sto u kancelariji (da razmisljam tj. radim) I usla jedna koleginica I mislila da ja to nesto seksualno, pa, posto je bila sretno udata (sto je ocigledan oksimoron nakon 7+ godina braka, ali eto) izasla je napolje bez rijeci.
Da dodam, zao mi je sto se niste primili na ovaj forum, cak ni poslije 197 postova. Misterija je zasto ste tako naglo odustali.
Moguce je da su vas banovali na sedam dana, pa ste u znak protesta odbili da se vratite. A moguce je I da ste shvatili da se u 197 postova, kada se lezi I radi, moze reci sva mudrost svijeta, I da covjek prosto mora da zasuti. Nakon 197 postova. Ja sam tu virtualnu egzistencijalnu krizu imao nakon prvog posta.
Bilo kako bilo, ili helenejse, kako neki ovdje govore, vi ste I dalje vas I nas i njihov forumas dostojan postovanja, ako ni zbog cega drugog, a ono zbog mudro izabranog nicka....